iV & eMobilitet

ŠKODA 𝗶V biler

Hos ŠKODA er elektrisk mobilitet i fokus, og vi er klar til fremtiden. Der kommer flere og flere elbilsmodeller, batterierne får mere kapacitet, og rækkevidden på el bliver længere. I 2025 har ŠKODA hele 10 biler med eldrift. Du kan møde de tre første her: OCTAVIA iV, SUPERB iV og ENYAQ iV.

ŠKODA OCTAVIA iV

Denne plug-in-hybrid leverer en samlet ydelse på 204 hk og har et maksimalt drejningsmoment på 350 Nm.

Læs mere

ŠKODA SUPERB iV

Flagskibsmodellen med plug-in hybrid har en systemydelse på op til 218 hk og en rent elektrisk rækkevidde på op til 55 km.

Læs mere

ŠKODA ENYAQ iV

Den første rent eldrevne ŠKODA SUV byder på topmoderne teknologi og en rækkevidde på op til 510 km.

Læs mere

LADET MED SPÆNDENDE FEATURES

Hvordan er det at leve på iV-måden? Se et kort overblik over de vigtigste funktioner i din elektrificerede model for at se, hvordan de kan være en hjælp for dig i dagligdagen.

Ubegrænset opladning fra Clever

Med en elbil eller plugin-hybridbil fra ŠKODA skal du ikke bekymre dig om opladning, for det har vi allerede tænkt på. Sammen med Clever, har vi nemlig sørget for, at du kan få ubegrænset opladning til bilen til en fast månedlig pris med Clever Unlimited. Ved køb af en af vores elbiler får du samtidig installation af ladeboks med i bilens pris, når du samtidig bestiller Clever Unlimited*. Så har du ubegrænset opladning, når og hvor det passer dig, med Clever Unlimited.

OPLADNINGSVARIGHED

HUSHOLDNING

2,3 kW
Almindelig husholdningsstikkontakt (AC)
MODE 2-ladekabel

OPLADNINGSVARIGHED
(0-80 % batterikapacitet)
SUPERB iV - 3t 45 min

Installationen bør ikke belastes med mere end 6 A i over 2 timer. Sikkerhedsstyrelsen anbefaler generelt at undgå daglig opladning via mode 2-ladekabler, når kablet tilsluttes almindelige boligstikkontakter. Man skal i stedet få etableret en vægmonteret ladeboks, eller alternativt kan opladning ske via mode 2-ladekabel med en industristikprop, som er egnet til længerevarende høje belastninger. Læs mere på www.sik.dk.

WALLBOX / OFFENTLIG OPLADNING

7,2 kW/3,6 kW
Wallbox/ladestation (AC)
MODE 3-ladekabel

OPLADNINGSVARIGHED
(0-80 % batterikapacitet)
SUPERB iV – 2t 33 min.

LYNOPLADNING

40 kW
Offentlig lynopladningsstation (DC)
MODE 4-ladekabel (hører til ladestationen)

BATTERITEKNOLOGI

Alle elektrificerede iV-modeller er udstyret med topmoderne litium-ion-batteriteknologi med den højest mulige energitæthed udviklet med sikkerhed som vores højeste prioritet. Vores batteristyringssystem sikrer optimale præstationer gennem tusindvis af opladningscyklusser.

FORDELENE VED ELEKTRISK MOBILITET

eMobility-livsstilen er spækket med fordele, og i takt med at den elektriske revolution vokser, bliver fordelene flere og flere.

 

FREMTIDENS MOBILITET