Med vores finansielle ydelser kan du få det hele fra ét sted: et skræddersyet udvalg af finansierings- og servicetilbud og den optimale beskyttelse fra en omfattende forsikringspolice. Du kan udnytte fordelene ved servicen og erfaringen fra en kompetent partner: Škoda Financial Services – den finansielle serviceudbyder specielt for dig som fører af en Škoda. Så sparer du både tid og penge. Det er ligegyldigt, om du er privat- eller erhvervskunde. Vejen til din nye Škoda kan være meget enkel og ligetil.

Finansiering

Gør din drøm om en ny Škoda til virkelighed.

Med vores finansieringstilbud kan du nemt og bekvemt gøre dine drømme om en ny bil til virkelighed. Škoda tilbyder finansiering skræddersyet til dine personlige behov – og det bedste ved det hele er, at du beholder din Škoda efterfølgende!

Leasing

Overvejer du at købe en ny bil?

Kan du godt lide fleksibilitet og drømmer du om at køre de nyeste Škoda-modeller? Vælg det leasingtilbud, som passer bedst til dine behov. Her får du både stor gennemsigtighed i forhold til udgifterne på bilen, og du kan også skifte til en ny Škoda-model ved udløb af leasingperioden.

Service & Forsikring

Vi vil gerne gøre dit liv lidt lettere.

Med forsikrings- og servicetilbuddene fra Škoda, uanset om du er leasingkunde eller har købt bilen kontant eller via finansiering, får du det hele fra ét sted via din Škoda partner. Det giver dig ikke kun en enorm tidsbesparelse, men også en tryg oplevelse, når du afhenter din drømmebil.

Find din forhandler

Vores Škoda partnere ser frem til at rådgive dig. Find en Škoda partner i nærheden lige her, og lav en aftale med det samme!