Lad op i Europa med Powerpass

Sæt strøm til livet med Powerpass by Elli

Med Powerpass-kortet kan du nemt logge ind hos de fleste udbydere af offentlig opladning rundt i hele Europa. Du kan også se alle dine opladningsdata og betalinger på en smart måde i en app. Powerpass giver dig adgang til IONITY-lynopladningsnetværket og er en tjeneste, der udbydes af virksomheden Elli – Volkswagen Group Charging GmbH.

Har du Clever Unlimited eller Clever Unlimited Network, kan du lade ubegrænset på alle ladere i hele Clevers netværk – også lynladerne. Det er inkluderet i dit abonnement, hvor du betaler en fast månedlig pris for ubegrænset opladning både hjemme og ude.

Powerpass i MyŠkoda

Med Powerpass funktionen i MyŠkoda-appen, kan du let få alle fordelene og finde alle tilgængelige ladestandere. Download appen via linket nedenfor.

Opladning hjemme og ude

Škoda samarbejder med Clever, så du har opladning lige ved hånden - både hjemme og ude. Clever One giver dig fri adgang til hele Clevers ladenetværk og ubegrænset opladning hjemme på Clevers ladeboks til en fast månedlig pris. Og med installation af ladeboksen hjemme kan du kan vågne til et fuldt batteri og ny energi – hver dag. Så er du sikret ubegrænset e-mobilitet fra første kilometer.

Ladekabler

DC

Offentlig lynopladning
120-175kW
MODE 4-ladekabel (hører til ladestationen)

AC

Offentlig opladning
11 kW (Enyaq)
MODE 3-ladekabel

App & opladning


Powerpass giver dig adgang til et omfattende netværk af ladestationer. Du kan benytte kortet over ladestationer i appen til at finde de ladestationer, der er understøttet.

Du kan vælge mellem tre abonnementer – Charge Free, Simply Charge og Charge Faster. Find ud af, hvilket abonnement der passer bedst til dig.

En takst giver dig adgang til ladestationer i hele Europa. Selve opladningen er ikke inkluderet i abonnementet. Den strøm, der anvendes til opladning af din bil, skal betales separat baseret på det reelle forbrug.

I MyŠkoda-appen ved valg af et abonnement en takst. Vi sender dig også to Powerpass-kort sammen med din Škoda iV Charger til bopælen.

MyŠKODA-app

Ja, du har brug for kortet, da mange ladepunkter endnu ikke er i stand til at kommunikere med appen.

Tjek din MyŠkoda-app for at se, om du har et aktivt abonnement, og om du har et parret RFID-kort valgt som standardkort til opladning. Hvis appen ikke fungerer, kan du bruge RFID-kortet til autentificering og opladning. Hvis problemet opstår gentagne gange, kan du kontakte kundeservice via de kontaktoplysninger, der står på RFID-kortet eller i appen.

Ja, det er nødvendigt at være tilmeldt som primær bruger i MyŠkoda for at kunne aktivere Plug & Charge i din Enyaq.

Nej, der er ingen ekstra udgifter i forbindelse med nogen af de tilhørende produkter og tjenester.

Tjek kortet i Powerpass-området i MyŠkoda-appen for at finde ladestationer i nærheden, som understøtter Plug & Charge.

Alle Powerpass-opladningsabonnementer er kompatible med Plug & Charge.

Kontakt os

Har du nogen spørgsmål, idéer eller anden feedback? Så er du velkommen til at kontakte din lokale Škoda-forhandler eller sende en e-mail til: skoda-auto.support@elli.eco