LAD OP I EUROPA MED KUN ÉT KORT

Sæt strøm til livet med Powerpass by Elli

Med Powerpass-kortet kan du nemt logge ind hos de fleste udbydere af offentlig opladning rundt i hele Europa. Du kan også se alle dine opladningsdata og betalinger på en smart måde i en app. Powerpass giver dig adgang til IONITY-lynopladningsnetværket og er en tjeneste, der udbydes af virksomheden Elli – Volkswagen Group Charging GmbH.

Har du Clever Unlimited eller Clever Unlimited Network, kan du lade ubegrænset på alle ladere i hele Clevers netværk – også lynladerne. Det er inkluderet i dit abonnement, hvor du betaler en fast månedlig pris for ubegrænset opladning både hjemme og ude.

Opladning hjemme og ude

ŠKODA samarbejder med Clever, så du har opladning lige ved hånden - både hjemme og ude. Clever Unlimited giver dig fri adgang til hele Clevers ladenetværk og ubegrænset opladning hjemme på Clevers ladeboks til en fast månedlig pris. Og med installation af ladeboksen hjemme kan du kan vågne til et fuldt batteri og ny energi – hver dag. Så er du sikret ubegrænset e-mobilitet fra første kilometer.

STOP MED AT TANKE. LAD OP!

Nemt og komfortabelt at anvende – det er det, Powerpass handler om. Det er en smart opladningsløsning på farten, som du kan få adgang til med det samme. Hvis du gerne vil høre mere om den, så tag et kig på den lille video.

HVILKEN TAKST SKAL DU VÆLGE TIL DIT POWERPASS?

Du kan vælge mellem tre forskellige tidsbegrænsede takster – Charge Free, Simply Charge og Charge Faster. Læs mere om de tre takster nedenfor.

POWERPASS APP

Hvis du er på udkig efter en komfortabel opladningsløsning til din ŠKODA iV-model, så prøv en af dem fra udvalget af originale iV-opladere. Du kan hurtigt udfylde formularen nedenfor og finde ud af, hvilket produkt der er det rette for dig.

LADEKABLER

DC

OFFENTLIG LYNOPLADNING
50 - 125 kW (ENYAQ iV)
40 kW (CITIGOᵉ iV)
MODE 4-ladekabel (hører til ladestationen)

AC

OFFENTLIG OPLADNING
7,2 - 11 kW (ENYAQ iV)
7,2 kW (CITIGOᵉ iV)
3,6 kW (OCTAVIA iV, SUPERB iV)
MODE 3-ladekabel

HVORDAN STARTES OPLADNINGEN MED POWERPASS?

GUIDE

Download appen

LÆS MERE

Bestil dit kort

LÆS MERE

Tilslut kortet

LÆS MERE
Her kan du se mere om Powerpass

FAQ

Kontakt os

Har du nogen spørgsmål, idéer eller anden feedback? Så er du velkommen til at kontakte din lokale ŠKODA-forhandler eller sende en e-mail til: skoda-auto.support@elli.eco