Škoda 𝗶V biler

Hos Škoda er elektrisk mobilitet i fokus, og vi er klar til fremtiden. Der kommer flere og flere elbilsmodeller, batterierne får mere kapacitet, og rækkevidden på el bliver længere. I 2025 har Škoda hele 10 biler med eldrift. Du kan møde de tre første her: Octavia iV, Superb iV og Enyaq iV.

Škodas elbiler

Škoda Enyaq Coupé RS iV

Den mest kraftfulde Škoda, der findes, er udstyret med sportsundervogn og 4×4, og den leverer imponerende præstationer takket være den elektriske drivlinje med en ydelse på 299 hk.

Škoda Enyaq iV

Vores første rent eldrevne ŠKODA SUV byder på topmoderne teknologi og en rækkevidde over 500 km. Du kan vælge mellem flere batterier med forskellig kapacitet og ydelse.

Hvad er forskellen?

Ladet med spændende features

Hvordan er det at leve på iV-måden? Se et kort overblik over de vigtigste funktioner i din elektrificerede model for at se, hvordan de kan være en hjælp for dig i dagligdagen.

Alt om elbiler

DrivlinjeOpladningOpkoblingsmulighederPraktiske egenskaber

En bemærkelsesværdig rækkevidde

Læs mere her

Adræt dynamik

Læs mere her

Komfortabel vedligeholdelse

Læs mere her

Komfortabelt hjemmefra

Læs mere her

Hurtigt, når du er på farten

Læs mere her

Banebrydende opkoblingsmuligheder

Læs mere her

Fjernbetjening

Læs mere her

Altid online

Læs mere her

Et ekstra stykke bil

Læs mere her

Rummeligt interiør

Læs mere her

Uovertruffent bagagerum

Læs mere her

Hvorfor skifte til en elbil?

Opladningen er hurtig og nem.

Du kan oplade din elbil næsten overalt: via en 230 V-husholdningsstikdåse, en wallbox eller ved offentlige ladestandere og lynopladningsstationer. Der er kun én enkel regel: jo højere ladestrøm, jo hurtigere går opladningen. Når først du prøver det, finder du ud af, at det næsten er lige så nemt som at oplade din smartphone.

Ingen rækkeviddeangst.

Elbilerne har en rækkevidde, som langt overstiger dit behov på en gennemsnitlig dag – uanset vejr, kørestil eller last. Og hvis du skal bruge bilen til en længere køretur, fx når du skal på ferie, kan du oplade din elbil ved det stadigt voksende netværk af offentlige ladestandere og lynopladningsstationer, der er hurtige og nemme at bruge.

Fordele ved elbiler.

Du skåner din økonomi. Driftsomkostningerne og serviceomkostningerne til elbiler er billigere sammenlignet med biler med forbrændingsmotor. Ejerne får også mange andre fordele som fx gratis parkering i byer, adgang til centrum af byerne og undtagelse fra vejafgifter.

Opladning med Clever

Med en elbil eller plug-in hybridbil fra Škoda skal du ikke bekymre dig om opladning, for det har vi allerede tænkt på. Ved køb af en ny el- eller plugin-hybridbil fra Škoda, har du nemlig mulighed for at tilkøbe en installation af Clevers ladeboks, når du samtidig bestiller et Clever Unlimited-abonnement. Med et Clever Unlimited-abonnement får du adgang til hele Clevers offentlige ladenetværk, som er Danmarks største. Samtidig kan du lade hjemme på Clevers intelligente ladeboks. Så kan du vågne til et fuldt opladet batteri. Hver dag.

Hvor kan jeg finde ladestandere?

Hvor langt kan du køre i en elbil?

Når du kører elektrisk, er det vigtigt at planlægge fremad. Brug vores online rækkeviddeberegner til at få et skøn over, hvilken slags kilometertal du kan forvente af en Škoda Enyaq iV, afhængigt af din typiske køreprofil og rejser.

 

Tips og tricks til enhver årstid

For at få mest muligt ud af det, skal du ændre en smule på dine vaner og tænke fremad. Når først du oplever alle bilens smarte features og lærer MyŠkoda-appen at kende, vil nye muligheder åbne sig for dig. Hent inspiration fra vores tips, og nyd et fantastisk ”år med Enyaq iV”.

Fordelene ved elektrisk mobilitet

eMobility-livsstilen er spækket med fordele, og i takt med at den elektriske revolution vokser, bliver fordelene flere og flere.

Ofte stillede spørgsmål om Škoda elbiler

Škoda Enyaq iV, er Škodas første eldrevne SUV og fuldelektriske elbil på det danske marked.

Škoda har følgende plug-in-hybridbiler på det danske marked: Škoda Octavia iV og Škoda Superb iV, som begge fås i hhv. en coupé og combi (stationcar) variant.

På det danske marked har Škoda pt. følgende mild-hybridbiler: Škoda Octavia Combi eTSI og Škoda Octavia Coupé eTSI.

Andre ofte stillede spørgsmål

ElbilerBatterierElmotorerOpladning
Ved du hvad forskellen er på plug-in-hybrid, mild hybrid og en elbil?
Ved du hvor lang tid batteriet holder?
Kender du fordelene ved en elmotor?
Ved du hvordan du oplader din elbil?

Vores apps til elbiler

Powerpass-app

Powerpass er en komfortabel alt-i-en-opladningsapp til Škoda-kunder. Denne app er en hjælp ved offentlige ladestationer.

MyŠkoda app

Få adgang til alle nødvendige funktioner i dit køretøj fra hvor som helst og når som helst ved hjælp af din smartphone.

Seneste nyheder