Škoda elbiler

Hos Škoda er elektrisk mobilitet i fokus, og vi er klar til fremtiden. Der kommer flere og flere elbilsmodeller, batterierne får mere kapacitet, og rækkevidden på el bliver længere. I 2025 har Škoda hele 10 biler med eldrift.

Škodas elbiler

Škoda Enyaq Coupé

Den komplet eldrevne Škoda Enyaq Coupés vigtigste egenskaber er den lange rækkevidde, topmoderne teknologi og dynamisk køreglæde. Du kan vælge mellem flere batterier med forskellig kapacitet og ydelse.

Škoda Enyaq

Vores første rent eldrevne Škoda SUV byder på topmoderne teknologi og en rækkevidde over 500 km. Du kan vælge mellem flere batterier med forskellig kapacitet og ydelse.

Škodas kommende elbiler

Škoda Vision 7S

Vision 7S er en 7-sæders konceptbil med et 89 kWh batteri og en rækkevidde på over 600 km. Kabinen er udført i et symmetrisk wrap-around-design med et bredt, horisontalt instrumentpanel, som videreføres ind i dørene og øger pladsfornemmelsen.

Škoda Epiq

Škoda Epiq er en lille SUV, der trods en længde på kun 4,1 m får plads til fem personer og et bagagerum på 490 liter. Rækkevidden bliver over 400 km. Epiq bliver én i rækken af tre nye elbiler fra Škoda.

Škoda Elroq

Škoda Elroq er Enyaqs lillebror, og med en længde på 4,5 meter er den 15 cm kortere end Enyaq, som den deler MEB-platform med. Tech-Deck Face er en moderne fortolkning af den velkendte Škoda-kølergrill. Tech-Deck Face er fladere og bredere, og ribberne er erstattet af mørkt glas, som skjuler bilens sensorer.

Hvad er forskellen?

Ladet med spændende features

Hvordan er det at have en elbil? Se et kort overblik over de vigtigste funktioner i din elektrificerede model for at se, hvordan de kan være en hjælp for dig i dagligdagen.

Alt om elbiler

DrivlinjeOpladningOpkoblingsmulighederPraktiske egenskaber

Adræt dynamik

Komfortabel vedligeholdelse

Komfortabelt hjemmefra

Hurtigt, når du er på farten

Banebrydende opkoblingsmuligheder

Fjernbetjening

Altid online

Et ekstra stykke bil

Rummeligt interiør

Uovertruffent bagagerum

Hvorfor skifte til en elbil?

Opladningen er hurtig og nem.

Du kan oplade din elbil næsten overalt: via en 230 V-husholdningsstikdåse, en wallbox eller ved offentlige ladestandere og lynopladningsstationer. Der er kun én enkel regel: jo højere ladestrøm, jo hurtigere går opladningen. Når først du prøver det, finder du ud af, at det næsten er lige så nemt som at oplade din smartphone.

Ingen rækkeviddeangst.

Elbilerne har en rækkevidde, som langt overstiger dit behov på en gennemsnitlig dag – uanset vejr, kørestil eller last. Og hvis du skal bruge bilen til en længere køretur, fx når du skal på ferie, kan du oplade din elbil ved det stadigt voksende netværk af offentlige ladestandere og lynopladningsstationer, der er hurtige og nemme at bruge.

Fordele ved elbiler.

Du skåner din økonomi. Driftsomkostningerne og serviceomkostningerne til elbiler er billigere sammenlignet med biler med forbrændingsmotor. Ejerne får også mange andre fordele som fx gratis parkering i byer, adgang til centrum af byerne og undtagelse fra vejafgifter.

Opladning med Clever

Med en elbil eller plug-in hybridbil fra Škoda skal du ikke bekymre dig om opladning, for det har vi allerede tænkt på. Med Clever har du altid strøm inden for rækkevidde til din nye Škoda. Få fuld tryghed og vælg opladning på abonnement med eller uden ladeboks hjemme i indkørslen, eller køb din egen ladeboks med elafgiftsrefusion. Valget er dit – og uanset hvad, får du fri adgang til Danmarks største ladenetværk. 

Hvor kan jeg finde ladestandere?

Hvor langt kan du køre i en elbil?

Når du kører elektrisk, er det vigtigt at planlægge fremad. Brug vores online rækkeviddeberegner til at få et skøn over, hvilken slags kilometertal du kan forvente af en Škoda Enyaq, afhængigt af din typiske køreprofil og rejser.

 

Tips og tricks til enhver årstid

For at få mest muligt ud af det, skal du ændre en smule på dine vaner og tænke fremad. Når først du oplever alle bilens smarte features og lærer MyŠkoda-appen at kende, vil nye muligheder åbne sig for dig. Hent inspiration fra vores tips, og nyd et fantastisk ”år med Enyaq”.

Fordelene ved elektrisk mobilitet

eMobilitet-livsstilen er spækket med fordele, og i takt med at den elektriske revolution vokser, bliver fordelene flere og flere.

Ofte stillede spørgsmål


Škoda Enyaq 85 kan køre over 500 km (WLTP) med et fuldt opladet batteri. En elbils rækkevidde afhænger af bl.a. batteriets størrelse, hastigheden, energieffektiviteten og udendørstemperaturen.

En elbil som f.eks. Škoda Enyaq skal til periodisk syn med samme frekvens som en bil med brændstofmotor. Dvs. fire år efter, at den er blevet indregistreret første gang og derefter hvert andet år.

Mange elbiler har både hestekræfter og moment til at kunne trække en tung trailer eller campingvogn. Men i praksis kan de ikke trække dem så langt som en bil med brændstofmotor, fordi den ekstra vægt og vindmodstand reducerer rækkevidden.

Škoda Enyaq, er Škodas første eldrevne SUV og fuldelektriske elbil på det danske marked.

På det danske marked har Škoda pt. følgende mild-hybridbiler: Škoda Octavia Combi, Škoda Octavia Coupé, Škoda Superb Combi, Škoda Superb Coupé og Škoda Kodiaq.

Andre ofte stillede spørgsmål

ElbilerBatterierElmotorerOpladning
Ved du hvad forskellen er på plug-in-hybrid, mild hybrid og en elbil?
Ved du hvor lang tid batteriet holder?
Kender du fordelene ved en elmotor?
Ved du hvordan du oplader din elbil?

Vores app til din bil

MyŠkoda app

Få adgang til alle nødvendige funktioner i bilen fra din telefon.

Seneste nyheder