En stationcar er det rigtige valg til dig, der søger:

  • En stor familiebil
  • En rummelig kabine og et ekstra stort bagagerum
  • En bil med assistentsystemer til sikker kørsel
  • En bil med mange komfortfeatures

Hvad er en stationcar?

En stationcar minder om en hatchback, men kendetegnes ved en længere taglinje og et større bagagerum. Stationcarens store bagagerum og rummelige kabine gør den til en særdeles populær familiebil. Hos Škoda kalder vi vores stationcars for Combi, og biltypen kommer i to modeller: Octavia Combi og Superb Combi. Alle vores modeller kan individualiseres med ekstraudstyr, så I får den helt rigtige stationcar til jeres behov.

Læs mere om Škodas stationcar nedenfor og udforsk Škodas rummelighed

Oplev Škodas rummelighed

Bagagerum

Bagagerummet er hverdagens helt. Det redder dig, når du skal transportere fyldte indkøbsposer fra Føtex eller byggematerialer fra Bauhaus. På bilferien er det din bedste ven, når du og familien skal have plads til al feriebagagen. Škoda har bilmodeller i alle størrelser og de har alle et stort bagagerum tilfælles.

Bagsædeplads

God bagsædeplads er guld værd! Plads til benene, plads til skuldrene og højt til loftet giver højt humør på de lange ture. Škoda er kendt for sin bagsædeplads – selv når der er tale om kompakte modeller – så køreturen er komfortabel, uanset hvor i kabinen du og dine medpassagerer sidder.

Barnevogn

Kender du barnevognstesten? I al sin enkelthed går den ud på, at I tager jeres barnevogn med til bilforhandleren og prøver at pakke den i bagagerummet. Kan den nemt og ubesværet være i bagagerummet, så er I godt på vej! For at gøre det nemt for jer at vælge Škoda, laver vi her barnevogntesten for jer.

Škoda Octavia Combi

Hvis du er på udkig efter en stationcar, der samtidig er den perfekte familiebil, skal du ikke lede længere end Škoda Octavia Combi. Den moderne klassiker kombinerer stor funktionalitet og dynamisk elegance, og bilens tidløse design imponerer med sin præcision og perfekte proportioner fra front til bag. Desuden kan du sagtens få plads til alt det nødvendige – og mere til – i bagagerummet, og så er der endda også plads tilbage til både for- og bagsædepassagerer.

Škoda Superb Combi

Har du brug for endnu mere plads i bagagerummet, skal du se nærmere på Škoda Superb Combi. Bilens overvældende kabineplads er en verden for sig – og udover den udsøgte komfort til hele familien er der masser af plads, hvilket sikret uovertrufne praktiske egenskaber.

Familiebil til hverdag og ferie

Stationcaren er en stor familiebil, der har pladsen og funktionerne til at imødekomme den moderne families behov for en fleksibel bil. En stationcar klarer alle dagligdagens gøremål og er ideel til bilferien, hvis turen for eksempel går den lange vej sydpå. I bilens bagagerum er der masser af plads til kufferter, sportsgear og barnevogn. I den rummelige kabine er der fokus på komfort på for- og bagsæder, så alle er sikret en god oplevelse, når der skal tilbagelægges mange timer bag rattet. Det indbyggede infotainmentsystem sørger for at underholde alle undervejs.

Sikker og behagelig kørsel

Når du vælger en Škoda Combi, får du en sikker bil, hvor assistentsystemer hjælper til en smidig færdsel i trafikken. Vores modeller enten har eller kan fås med blandt andet parkeringssensor, lysassistent, bakkamera og dynamisk fartpilot, som opretholder en sikker afstand til bilerne foran dig.

Tidløst design

Alle Škodas Combi-modeller er kendetegnet ved et æstetisk design, hvor bilens designelementer indgår i harmonisk samspil med hinanden – lige fra køleren i front til bilens bagende. Der er skruet op for elegancen, og du får en bil med karakteristiske, dynamiske træk. Også bilens interiør bærer tydeligt præg af, at der er kælet for detaljerne.

 

Ofte stillede spørgsmål om stationcars


En stationcar er en bilmodel, som typisk kendetegnes ved at have en længere taglinje og et større bagagerum end f.eks. en hatchback.

Škoda har følgende stationcar-modeller på det danske marked: Škoda Octavia Combi og Škoda Superb Combi.

Ja, på det danske marked har Škoda følgende mild-hybrid stationcar: Škoda Octavia Combi eTSI.