ŠKODA FABIA COMBI

Leder du efter en stationcar i den lavere prisklasse, der tilbyder masser af plads til både passagerer og bagage? Så skal du kigge nærmere på ŠKODA FABIA Combi, som har en behagelig bred kabine, rummeligt bagagerum og et stort panoramatag, der får bilen til at føles endnu større.

ŠKODA OCTAVIA COMBI

Hvis du er på udkig efter en stationcar, der samtidig er den perfekte familiebil, skal du ikke lede længere end ŠKODA OCTAVIA Combi. Den moderne klassiker kombinerer stor funktionalitet og dynamisk elegance, og bilens tidløse design imponerer med sin præcision og perfekte proportioner fra front til bag. Desuden kan du sagtens få plads til alt det nødvendige – og mere til – i bagagerummet, og så er der endda også plads tilbage til både for- og bagsædepassagerer. Ønsker du en bil med eldrift, fås ŠKODA OCTAVIA Combi også som plug-in-hybridbil.

ŠKODA SUPERB COMBI

Har du brug for endnu mere plads i bagagerummet, skal du se nærmere på ŠKODA SUPERB Combi. Bilens overvældende kabineplads er en verden for sig – og udover den udsøgte komfort til hele familien er der masser af plads, hvilket sikret uovertrufne praktiske egenskaber. Er du ude efter en bil med eldrift, fås ŠKODA SUPERB Combi også som plug-in-hybridbil.

HVAD ER EN STATIONCAR?

En stationcar minder om en hatchback, men kendetegnes ved en længere taglinje og et større bagagerum. Stationcarens store bagagerum og rummelige kabine gør den til en særdeles populær familiebil. Hos ŠKODA kalder vi vores stationcars for Combi, og biltypen kommer i tre modeller: FABIA Combi, OCTAVIA Combi og SUPERB Combi. Alle vores modeller kan individualiseres med ekstraudstyr, så I får den helt rigtige stationcar til jeres behov.

FAMILIEBIL TIL HVERDAG OG FERIE

Stationcaren er en stor familiebil, der har pladsen og funktionerne til at imødekomme den moderne families behov for en fleksibel bil. En stationcar klarer alle dagligdagens gøremål og er ideel til bilferien, hvis turen for eksempel går den lange vej sydpå. I bilens bagagerum er der masser af plads til kufferter, sportsgear og barnevogn. I den rummelige kabine er der fokus på komfort på for- og bagsæder, så alle er sikret en god oplevelse, når der skal tilbagelægges mange timer bag rattet. Det indbyggede infotainmentsystem sørger for at underholde alle undervejs.

SIKKER OG BEHAGELIG KØRSEL

Når du vælger en ŠKODA Combi, får du en sikker bil, hvor assistentsystemer hjælper til en smidig færdsel i trafikken. Vores modeller enten har eller kan fås med blandt andet parkeringssensor, lysassistent, bakkamera og dynamisk fartpilot, som opretholder en sikker afstand til bilerne foran dig.

TIDLØST DESIGN

Alle ŠKODAs Combi-modeller er kendetegnet ved et æstetisk design, hvor bilens designelementer indgår i harmonisk samspil med hinanden – lige fra køleren i front til bilens bagende. Der er skruet op for elegancen, og du får en bil med karakteristiske, dynamiske træk. Også bilens interiør bærer tydeligt præg af, at der er kælet for detaljerne.

En stationcar er det rigtige valg til dig, der søger:

  • En stor familiebil
  • En rummelig kabine og et ekstra stort bagagerum
  • En bil med assistentsystemer til sikker kørsel
  • En bil med mange komfortfeatures

Ofte stillede spørgsmål om stationcars

•Hvad er en stationcar?
En stationcar er en bilmodel, som typisk kendetegnes ved at have en længere taglinje og et større bagagerum end f.eks. en hatchback.

•Hvilke stationcar modeller har ŠKODA på det danske marked?
ŠKODA har følgende stationcar-modeller på det danske marked: ŠKODA OCTAVIA COMBI, ŠKODA OCTIAVIA COMBI iV, ŠKODA OCTIAVIA COMBI eTSI, ŠKODA SUPERB COMBI og ŠKODA SUPERB COMBI iV.

•Har ŠKODA plug-in-hybrid stationcars?
Ja, på det danske marked har ŠKODA følgende plug-in-hybrid stationcars: ŠKODA OCTIAVIA COMBI iV og ŠKODA SUPERB COMBI iV.

•Har ŠKODA mild-hybrid stationcars?
Ja, på det danske marked har ŠKODA følgende mild-hybrid stationcar: ŠKODA OCTAVIA COMBI eTSI.