Skadeservice

Skadeservice

Skadeservice? Ja, det vil du blive rigtigt glad for, hvis du skulle komme ud for et trafikuheld i Danmark, og din ŠKODA skal transporteres til et værksted. Du kan nemlig ikke altid regne med, at dit forsikringsselskab benytter et autoriseret ŠKODA-værksted, da mange forsikringsselskaber foretrækker at bruge et værksted, som de har en rabataftale med. Så hvis du vil være sikker på at få en reparation, der får din bil i absolut topform igen, er der kun én vej: et autoriseret ŠKODA-værksted.

Hvis uheldet er ude, og du ikke selv kan køre videre, er det blot at ringe til ŠKODA Skadeservice. På den måde er du sikker på, at din ŠKODA bliver bragt til et autoriseret ŠKODA-værksted, hvor de har det korrekte måleudstyr, reservedele og frem for alt viden om ŠKODA. Og så er du sikret adgang til en erstatningsbil på særdeles favorable vilkår, mens din egen er på værksted.

Skadeservice er en gratis service til alle ŠKODA-ejere . Vi anbefaler dig at gemme telefonnummeret, så du altid har det ved hånden, hvis uheldet skulle ske. Har du spørgsmål, så kontakt vores kundeservice på kundeservice@skoda.dk.

OBS! Vi er naturligvis behjælpelig med udfyldelse af skadesanmeldelse og kontakt til taksator!

ŠKODA Skadeservice 70 20 70 78