VINTER- TIL SOMMERDÆK

Nu er det snart tid til at få sommerhjulene på din ŠKODA. Det er en god idé at bestille tid med det samme, så vi er klar, når du ønsker at få det gjort.

Hvis vi opbevarer sommer- og vinterhjulene for dig, så tester vi hjulene for skader (mønsterdybde, revner) og påminder dig før næste skift. Få evt. udført en 4-hjulsudmåling, så dækkene ikke slides unormalt.

OPBEVARING AF HJUL

Vi garanterer professionel opbevaring under de bedste forhold. Vi mærker og kontrollerer dine hjul, så de hurtigt kan monteres igen med korrekt dæktryk fra start. ŠKODA tilbyder praktiske dæktasker til transport og hjemmeopbevaring. Fremstillet i kraftigt nylon med laminering på bagsiden. Bærehåndtag og velcrolukning.

ŠKODA PRISMATCH

Det skal ikke koste dig mere at passe godt på din ŠKODA. ŠKODA-servicepartner matcher prisen på et tilsvarende service hos et lokalt uautoriseret værksted. Fremlæg dit alternative tilbud for en autoriseret ŠKODA-servicepartner før dit næste service, så matcher vi prisen. Gælder udvalgte SKODA-servicepartnere*

TILBEHØR TIL FORÅRET

ŠKODA ALUFÆLGE

Vi står klar til at vise dig det brede udvalg af originale ŠKODA-fælge. Vi har samlet et overblik, så du nemt kan finde det tilbehør og hjul som passer til netop din ŠKODA. Hvis du allerede nu vil tjekke vores udvalg, har vi lavet en samlet oversigt til dig. Du kan se hele det store udvalg ved at trykke på knappen.

NYE STOFMÅTTER

Når din ŠKODA skal forårsklargøres, så forny samtidig kabinen med originale stofmåtter til din bil. Måtterne passer perfekt og er fremstillet i elegant velour. De forreste gulvmåtter har desuden ŠKODA-fastgørelsessystem, der forhindrer måtterne i at bevæge sig under kørslen.

CYKELUDSTYR

Er du klar til cykelsæsonen? Står du og mangler originalt ŠKODA-cykeltøj, kan du finde det hele i ŠKODA-webshoppen. Du kan finde alt fra tilbehør til et bredt udvalg af tasker, kufferter og merchandise. Vi har alt til at sikre den perfekte cykeltur eller cykelferie.

FORKÆL DIN ŠKODA MED ET FORÅRSTJEK

Gælder udvalgte servicepartnere

Med et Forårstjek gennemgår vi din ŠKODA, så du bekymringsfrit kan køre de varmere temperaturer i møde. Vi kontrollerer bl.a. motorrum, undervogn og elektronik og sikrer, at dæk og dæktryk kan transportere hele familien sikkert rundt uanset vejret. Med et Forårstjek sørger vi også for, at der ikke er utætheder i motorrummet og at støddæmpere fungerer, som de skal.