Vinter- til sommerdæk

Nu er det snart tid til at få sommerhjulene på din Škoda. Det er en god idé at bestille tid med det samme, så vi er klar, når du ønsker at få det gjort. Hvis vi opbevarer sommer- og vinterhjulene for dig, så tester vi hjulene for skader (mønsterdybde, revner) og påminder dig før næste skift.

Opbevaring af hjul

Vi garanterer professionel opbevaring under de bedste forhold. Vi mærker og kontrollerer dine hjul, så de hurtigt kan monteres igen med korrekt dæktryk fra start. Škoda tilbyder praktiske dæktasker til transport og hjemmeopbevaring. Fremstillet i kraftigt nylon med laminering på bagsiden. Bærehåndtag og velcrolukning.

Få et bremsetjek, når du får skiftet hjul

og vær klar til foråret

Skal dine hjul alligevel skiftes, anbefaler vi i samme ombæring et bremsetjek med inkluderet bremserens. Rens af bremser anbefales generelt som supplement til alle serviceeftersyn. Bremserne bliver adskilt, renset og smurt og sikrer, at dine bremser fungerer optimalt under alle forhold. Denne ydelse kan forlænge bremsernes levetid.

Kontrolpunkter:

  • Kontrol af bremsevæskestand
  • Kontrol af bremser (visuel belægning, rør og slanger)
  • Bremserne bliver adskilt, renset og smurt

Garanteret maks pris på 995 kr.
Gælder udvalgte Škoda-servicepartnere.

Hvad er MinŠkoda?

MinŠkoda er den direkte onlineforbindelse mellem dig og din bil på din smartphone. Med appen MinŠkoda kan du se detaljer om bl.a. din bils placering og tilstand, dine forskellige køreture og så kan du altid kontakte dit værksted via appens besked-funktion. MinŠkoda koster ikke noget at få installeret, og den er gratis at bruge.