Škoda-forhandlernes +2 eller +3 års udvidet tryghed

Hvis den normale garanti er livremmen, kan du nu fortsætte med seler på. Hos din forhandler kan du nemlig tilkøbe en tryghedsaftale med +2 eller +3 års ekstra tryghed oveni den 2-årige normale fabriksgaranti, når du køber en fabriksny Škoda.

Tryghedsaftalerne med de +2 eller +3 års ekstra tryghed gælder maksimalt op til 100.000 km i alt at regne fra første indregistreringsdato. Tryghedsaftalerne dækker de samme områder som fabriksgarantien i den valgte periode.

Fordele

  • Driftssikkerhed og kvalitet via autoriseret Škoda-værksted
  • Service du kan have tillid til udført af vores uddannede Škoda-mekanikere
  • Ro i sindet selv i udlandet med paneuropæisk dækning
  • Bevis for brugtvognsværdien på din Škoda

Hvad får jeg med Škoda-tryghedsaftale?

Omfattende dækning

I tilfælde af havari i den periode, hvor Škoda-forhandlernes +2 eller +3 års udvidet tryghed gælder, reparerer eller udskifter dit Škoda-værksted alle de områder, der er dækket. Dækningen er omfattende, så du får lige så meget ro i sindet som med Škodas nybilsgaranti, når det drejer sig om mekaniske og elektroniske komponenter, der går i stykker.

Paneuropæisk dækning

Škoda-forhandlernes +2 eller +3 års udvidet tryghed gælder i næsten hele Europa. Uanset hvor du befinder dig, vil den nærmeste Škoda-forhandler hjælpe dig sikkert videre på din rejse!

Pålidelig ansøgningsproces

Din egen Škoda-forhandler er det bedste sted, du kan bringe din bil til i tilfælde af et havari. Du kan være sikker på, at din bil er i eksperthænder. Der anvendes kun originale dele ved udskiftning, og arbejdet foretages med det værktøj og efter de metoder, som er specielt udviklet til Škoda-biler.

Gensalgsværdi

Škoda-forhandlernes +2 eller +3 års udvidet tryghed kan overføres til den næste ejer af din bil. En Tryghedsaftale er også ensbetydende med, at din Škoda er blevet vedligeholdt korrekt. Škoda-forhandlernes +2 eller +3 års udvidet tryghed øger derved din bils gensalgsværdi.

Škoda tryghedsaftale
pdf (838.1 KB)