Opladning, hvor du har brug for det

Med Clever Unlimited får du opladning til din elbil, når det passer dig – på farten, på arbejdet, på indkøbsturen eller derhjemme med Clevers intelligente ladeboks. 

Ved køb af en ny el- eller plugin-hybridbil fra Škoda, har du mulighed for at tilkøbe en installation af Clevers intelligente ladeboks, når du samtidig bestiller et Clever Unlimited-abonnement. Så kan du vågne til et fuldt opladet batteri. Hver dag.

Det får du med opladning fra Clever

Det får du med Clever Unlimited*

 • Adgang til Danmarks største ladenetværk
 • Installation og lån af Clevers ladeboks
 • Intelligent opladning tilpasset dig, der tager højde for både elpris, CO2-aftryk og elnettets belastning
 • Automatisk tilbagebetaling når du lader hjemme på en del af dine strømomkostninger som du betaler til din el-leverandør. Satsen er beregnet på baggrund af gns. af strømpris i tiden kl. 23-06.
 • Mulighed for rabat med Clever Power
 • Clevers app med overblik over ladepunkter og ladeforbrug
 • 24/7 kundesupport

Månedlig abonnementspris

Prisen består af et grundabonnement + et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg.*

Grundabonnement til elbil: 749 kr. frem til 31.03.23. Herefter: 799 kr.
Grundabonnement til plugin-hybridbil: 369 kr. frem til 31.03.23. Herefter 449 kr.

Installation af Clevers ladeboks:
Elbil: 2.500 kr.
Plug-in hybridbil: 7.500 kr.

Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): Afhænger af startdato og beregnes som 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg + installation

Læs mere om Clever Unlimited

 

Det får du med Clever Unlimited Network

 • Adgang til Danmarks største ladenetværk
 • Mulighed for at lade på job, når du handler, på giga- og lynladestationer og ved masser af offentlige ladepunkter
 • Clevers app med overblik over ladepunkter og ladeforbrug
 • 24/7 kundesupport

Månedlig abonnementspris

Prisen består af et grundabonnement + et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg.*

Grundabonnement til elbil: 625 kr. frem til 31.03.23. Herefter: 799 kr.
Grundabonnement til plugin-hybridbil: 245 kr. frem til 31.03.23. Herefter 449 kr.

Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): Afhænger af startdato og beregnes som 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg + installation

Læs mere om Clever Unlimited Network

 

 

 

*Abonnement udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar.

Variabelt, forbrugsbaseret energitillæg fra 1. jan. 2023: Hvis den gns. indkøbspris på el (dvs. spotpris inkl. moms, men ekskl. afgifter og tariffer) overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges der et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg i pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg

Ladeboks & tilbagebetaling: Ladeboksen udlånes af Clever og tilsluttes din eltavle. Derfor lægger du ud for strømmen til dine opladninger, og Clever tilbagebetaler dig ud fra den månedlige tilbagebetalingssats, som fastsættes ud fra den gns. strømpris mellem kl. 23-06 i måneden. Dækningen af dine strømomkostninger til opladning afhænger af din elaftale og tidspunktet, du lader. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling.

Installation: Ekstraomkostninger kan forekomme fx ved grave- eller stilladsarbejde. læs mere på clever.dk/installation

Variabelt, forbrugsbaseret energitillæg på Clevers abonnementer 

Europa står overfor en regulær energikrise med historisk høje elpriser, og Clever har derfor været nødt til at indføre et energitillæg til deres abonnementer.

Fra 1. januar 2023 følger energitillægget den enkeltes forbrug og strømpriserne måned for måned.

Energitillægget lægges oven i den faste abonnementspris og findes ved at gange sit månedlige kWh-forbrug med månedens gns. indkøbspris på el fratrukket en grundsats på 0,89 kr./kWh.

Det er en løsning, der afspejler markedet med stigende elpriser og belønner dem, der har mulighed for at spare på energien.

Læs mere og se beregningseksempler her: https://clever.dk/energitillaeg

Automatisk tilbagebetaling

Når du lader på Clevers ladeboks hjemme, lægger du i første omgang selv ud for strømmen til opladning, da strømmen fra ladeboksen kommer fra din egen eltavle. Det vil sige, at du betaler for din husstands strømforbrug, inklusiv strømforbruget på ladeboksen, til din elleverandør.

Hver måned tilbagebetaler Clever et beløb til dig for den mængde strøm, du har brugt på opladning via ladeboksen. Tilbagebetalingen udregnes som et gennemsnit af den pågældende måneds samlede elpris (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) i Danmark fra kl. 23-06. Det betyder, at tilbagebetalingen afviger fra dine faktiske strømomkostninger, som er afhængig af din elaftale og tidspunktet du lader.

Škodas elbiler

Škoda Enyaq Coupé RS iV

Den mest kraftfulde Škoda, der findes, er udstyret med sportsundervogn og 4×4, og den leverer imponerende præstationer takket være den elektriske drivlinje med en ydelse på 299 hk.

Škoda Enyaq iV

Vores første rent eldrevne ŠKODA SUV byder på topmoderne teknologi og en rækkevidde over 500 km. Du kan vælge mellem flere batterier med forskellig kapacitet og ydelse.