Opladning, hvor du har brug for det

Med Clever Unlimited får du opladning til din elbil, når det passer dig – på farten, på arbejdet, på indkøbsturen eller derhjemme med Clevers intelligente ladeboks. 

Ved køb af en ny el- eller plugin-hybridbil fra ŠKODA, har du mulighed for at tilkøbe en installation af Clevers intelligente ladeboks, når du samtidig bestiller et Clever Unlimited-abonnement. Så kan du vågne til et fuldt opladet batteri. Hver dag.

DET FÅR DU MED OPLADNING FRA CLEVER

Det får du med Clever Unlimited*

  • Adgang til Danmarks største ladenetværk
  • Installation og lån af Clevers intelligente ladeboks
  • Automatisk tilbagebetaling når du lader hjemme på en del af dine strømomkostninger som du betaler til din el-leverandør. Satsen er beregnet på baggrund af gennemsnit af strømpris i tiden kl. 23-06.***
  • Mulighed for rabat med Clever Power
  • 24/7 kundesupport

Månedlig abonnementspris fra 01.01.23.
Prisen består af et grundabonnement + et variabelt og forbrugsbaseret energitillæg. Tillægget beregnes som den del af den gns. md. strømpris, som overstiger 2,25 kr., x dit kWh-forbrug****

Grundabonnement til elbil: 749 kr. frem til 31.03.23. Herefter: 799 kr.
Grundabonnement til plugin-hybridbil: 369 kr. frem til 31.03.23. Herefter 449 kr.

Månedlig abonnementspris frem til 31.12.22.
Elbil: 749 kr. + midlertidigt energitillæg: 690 kr.*****
Plugin-hybridbil: 369 kr. + midlertidigt energitillæg: 390 kr.*****

Installation af Clevers ladeboks**:
Elbil: 2.500 kr.
Plug-in hybridbil: 7.500 kr.

Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): Afhænger af startdato og beregnes som 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg + installation

Læs mere om Clever Unlimited

 

Det får du med Clever Unlimited Network

  • Adgang til Danmarks største ladenetværk
  • 24/7 kundesupport

Månedlig abonnementspris fra 01.01.23.
Prisen består af et grundabonnement + et variabelt og forbrugsbaseret energitillæg. Tillægget beregnes som den del af den gns. md. strømpris, som overstiger 2,25 kr., x dit kWh-forbrug****

Grundabonnement til elbil: 625 kr. frem til 31.03.23. Herefter: 799 kr.
Grundabonnement til plugin-hybridbil: 245 kr. frem til 31.03.23. Herefter 449 kr.

Månedlig abonnementspris frem til 31.12.22.
Elbil: 625 kr. + midlertidigt energitillæg: 690 kr.*****
Plugin-hybridbil: 245 kr. + midlertidigt energitillæg: 390 kr.*****

Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): Afhænger af startdato og beregnes som 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg + installation

Læs mere om Clever Unlimited Network

 

 

 

*Abonnement udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar.

**Installation: privatadresse i DK; ekstraomk. kan forekomme, fx. ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv.

***Tilbagebetaling: hver md. tilbagebetaler Clever et beløb til dig for den mængde strøm, du har brugt på opladning via ladeboksen hjemme: Tilbagebetaling = dit kWh-forbrug X gns. strømpris/kWh (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) i DK kl. 23-06 den pågældende md. Du betaler for hele din husstands strømforbrug til din ellevarandør, inkl. forbruget på Clevers ladeboks. Dækningen af dine strømomk. til opladning afhænger af din elaftale og tidspunktet du lader. Se: clever.dk/tilbagebetaling.

****Variabelt og forbrugsbaseret energitillæg fra 01.01.23: pålægges hvis den gns. strømpris/kWh (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) er over 2,25 kr./kWh i DK den pgl. md. Tillæg = den del af den gns. md. strømpris/kWh, som overstiger 2,25 kr./kWh x dit md. kWh-forbrug, se: clever.dk/energitillaeg

*****Midlertidigt energitillæg frem til 31.12.22: pga. høje strømpriser. Se mere: clever.dk/energitillaeg

Variabelt og forbrugsbaseret energitillæg på Clevers abonnementer 

Europa står overfor en regulær energikrise med historisk høje elpriser, og Clever har derfor været nødt til at indføre et energitillæg til deres abonnementer.

Det nuværende energitillæg ophører den 31. december og erstattes af et variabelt og forbrugsbaseret energitillæg, som følger den gennemsnitlige elpris (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) for måneden over 2,25 kr./kWh og dit månedlige strømbrug. Prisen vil derfor ændre sig fra måned til måned.

Det er en løsning, der afspejler markedet med stigende elpriser og belønner dem, der har mulighed for at spare på energien. Det kalder Clever opladning med omtanke.

Du betaler ikke energitillæg, hvis elprisen er under 2,25 kr./kWh i gennemsnit i den pågældende måned.

Automatisk tilbagebetaling

Når du lader på Clevers ladeboks hjemme, lægger du i første omgang selv ud for strømmen til opladning, da strømmen fra ladeboksen kommer fra din egen eltavle. Det vil sige, at du betaler for din husstands strømforbrug, inklusiv strømforbruget på ladeboksen, til din elleverandør.

Hver måned tilbagebetaler Clever et beløb til dig for den mængde strøm, du har brugt på opladning via ladeboksen. Tilbagebetalingen udregnes som et gennemsnit af den pågældende måneds samlede elpris (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) i Danmark fra kl. 23-06. Det betyder, at tilbagebetalingen afviger fra dine faktiske strømomkostninger, som er afhængig af din elaftale og tidspunktet du lader.

Læs mere om ŠKODAs elbiler

SUPERB iV plug-in hybrid

SUPERB iV er ŠKODAs første produktionsmodel, som introduceres med plug-in-hybriddrivlinje. En 1,4-liters TSI-benzinmotor og en elmotor leverer en samlet systemydelse på 218 hk. Rækkevidden i ren eldrift udgør op til 63 km i henhold til WLTP-cyklussen, og i kombination med benzinmotoren har bilen en samlet rækkevidde på op til 850 km.

OCTAVIA iV plug-in hybrid

OCTAVIA iV er klar til hverdens situationer, hvor du får mest muligt ud af plug-in-hybribdrivlinjen. Bilen har en elektrisk rækkevidde på op til 69 km i henhold til WLTP-cyklussen. Hertil leverer drivlinjen en systemydelse på 204 hk og et drejningsmoment på op til 350 Nm.

Den elektriske ENYAQ iV

ŠKODAs eldrevne SUV kommer med batterier i tre størrelser, baghjulstræk eller firehjulstræk, rækkevidder op til 500 km og masser af plads. Bagagerummet rummer 585 liter, og den stærkeste variant kan trække 1.200 kg. ŠKODA ENYAQ iV er bygget på samme MEB-platform som konceptbilen VISION iV. Konceptbilen VISION iV er forløberen for en SUV-coupé, som bliver ŠKODAs næste elbil efter ENYAQ iV.