Opladning når og hvor det passer dig

Med et Clever Unlimited-abonnement får du fuld frihed med ubegrænset opladning, både hjemme og ude, til en fast månedlig pris.

Ved køb af en ny el- eller plugin-hybridbil fra ŠKODA, har du mulighed for at tilkøbe en installation af Clevers ladeboks, når du samtidig bestiller et Clever Unlimited-abonnement. Med en ladeboks installeret hjemme kan du vågne til et fuldt opladet batteri - hver dag. Samtidig er du fri til at benytte ladenetværket, hvis du har brug for ny energi, når du er ude.

DET FÅR DU MED OPLADNING FRA CLEVER

Clever Unlimited

Ubegrænset e-mobilitet hjemme og ude for en fast månedlig pris

 • Ubegrænset opladning hjemme og på Clevers ladenetværk
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Installation og lån af Clevers ladeboks
 • Mobilitetsgaranti og kundesupport 24/7

Fast månedlig pris for Clever Unlimited:

 • Elbil: 749 kr./md. Installation af ladeboks: 2.500 kr. (Værdi 7.500 kr.). Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr.): 6.994 kr.
 • Plugin-hybridbil: 369 kr./md. Installation af ladeboks: 7.500 kr. Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr.) 9.714 kr.

Læs mere om Clever Unlimited

 

Clever Unlimited Network

Ubegrænset e-mobilitet på Clevers ladenetværk for en fast månedlig pris

 • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Kundesupport 24/7

Fast månedlig pris for Clever Unlimited Network*:

 • Elbil: 625 kr./md. Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr.): 3.750 kr.
 • Plugin-hybridbil: 245 kr./md. Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr.): 1.470 kr.

Læs mere om Clever Unlimited Network

 

Clever Mini

Alle fordelene til dig, der kører lidt mindre​

 • Opladning op til 120 kWh/md. hjemme og på Clevers ladenetværk ​
 • Installation og lån af Clevers ladeboks 
 • Betal 2,85 kr. pr. kWh over 120 kWh/md. ​
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk 

Fast månedlig pris for Clever Mini*:

 • Elbil: 399 kr./md.
 • Installation af ladeboks: 2500 kr. Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr.): 4894 kr.

Bemærk: Clever Mini tilbydes kun til elbiler 

Læs mere om Clever Mini

 

*Abonnement udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Clever Mini: Inkl. 120 kWh pr. md. Ekstraforbrug afregnes til 2,85 kr./kWh. Det er ikke muligt at overføre kWh fra én måned til en anden. Clever Unlimited og Clever Mini: Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK). Installation af ladeboks (værdi 7.500 kr.): ekstraomk. kan forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Frem til 1.4.22 tilbagebetales hvert kvartal et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling. Herefter ændres tilbagebetalingssatsen, så der hver md. tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ ladeboksen, beregnet som et gennemsnit af elprisen kl. 23-06 den pågældende md. baseret på gennemsnittet af spotprisen i Danmark, ekskl. abonnementsudgifter til el- og netselskab, se clever.dk/tilbagebetaling.

Automatisk tilbagebetaling

af strømforbruget på din ladeboks

Har du en ladeboks fra Clever, får du tilbagebetalt et beløb for den mængde strøm du har brugt på opladning hjemme. En gang i kvartalet fjernaflæser Clever strømforbruget på ladeboksen og tilbagebetaler efter gældende tilbagebetalingssats. Det sker helt automatisk.

Bemærk: 1. april 2022 ændres tilbagebetalingssatsen, så der hver måned tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, der er brugt til opladning, beregnet som et gennemsnit af spotprisen i Danmark kl. 23-06. Læs mere her: clever.dk/ny-tilbagebetaling

Læs mere om ŠKODAs elbiler

SUPERB iV plug-in hybrid

SUPERB iV er ŠKODAs første produktionsmodel, som introduceres med plug-in-hybriddrivlinje. En 1,4-liters TSI-benzinmotor og en elmotor leverer en samlet systemydelse på 218 hk. Rækkevidden i ren eldrift udgør op til 63 km i henhold til WLTP-cyklussen, og i kombination med benzinmotoren har bilen en samlet rækkevidde på op til 850 km.

OCTAVIA iV plug-in hybrid

OCTAVIA iV er klar til hverdens situationer, hvor du får mest muligt ud af plug-in-hybribdrivlinjen. Bilen har en elektrisk rækkevidde på op til 69 km i henhold til WLTP-cyklussen. Hertil leverer drivlinjen en systemydelse på 204 hk og et drejningsmoment på op til 350 Nm.

Den elektriske ENYAQ iV

ŠKODAs eldrevne SUV kommer med batterier i tre størrelser, baghjulstræk eller firehjulstræk, rækkevidder op til 500 km og masser af plads. Bagagerummet rummer 585 liter, og den stærkeste variant kan trække 1.200 kg. ŠKODA ENYAQ iV er bygget på samme MEB-platform som konceptbilen VISION iV. Konceptbilen VISION iV er forløberen for en SUV-coupé, som bliver ŠKODAs næste elbil efter ENYAQ iV.