Hvornår skal du besøge et Škoda værksted?

Regelmæssige serviceeftersyn

Hvis du har en Enyaq, skal bilen til regelmæssigt serviceeftersyn hvert andet år, men det afhænger ikke af antallet af kørte kilometer. Bilen selv eller MyŠkoda-mobilappen fortæller dig, hvor ofte du skal besøge et værksted. Du kan også se serviceintervallerne her.

Sæsonrelaterede serviceeftersyn

For at sikre at din bil er godt forberedt på den kommende årstid, uanset om det er sommer eller vinter, vil din autoriserede Škoda servicepartner komme med specialtilbud. Disse serviceeftersyn omfatter et tjek af tilstanden for dækkene, bremserne, batteriet, væskerne, forlygterne og mange andre områder.

Synstjek

Dit autoriserede Škoda værksted forbereder din bil til syn. Hvis det er nødvendigt, vil de reparere eventuelle fundne problemer, efter aftale med dig, så du kan være helt sikker på, at din bil går igennem syn.

Škoda Vejhjælp til din elbil

En af de mange fordele ved serviceeftersyn hos en autoriseret Škoda-servicepartner er Škoda Vejhjælp. Den giver ekstra tryghed, når du kører i en elbil fra Škoda: Kører du tør for strøm, er nogle af vejhjælpbilerne udstyret med en oplader, som kan oplade din elbil så meget, at du kan køre til nærmeste ladestander og fortsætte opladningen selv. Alternativt bliver din elbil bugseret til nærmeste ladestander eller hjem til dig selv, hvis du er kørt tør tæt på din bopæl.

Se alle de andre fordele ved Škoda Vejhjælp

Hvad har en Škoda elbil brug for?

Service af elbiler

Kontrol af batteriet

Car software diagnostics

Connect-servicetjek

Regelmæssig kontrol af dele

Hvad har alle Škoda biler brug for?

HjulBremserFrisk luft

Hjul- eller dækskift

Hjulafbalancering

Hjulopbevaring

Hjuludmåling

Bremsekontrol

Udskiftning af bremseklodser

Udskiftning af bremseskiver

Påfyldning af bremsevæske

Kontrol af airconditionanlæg

Rensning af airconditionanlæg

Udskiftning af kabinefilter

Udskiftning af luftfilter

Dækhotelservice

Fælge & dæk

Škoda Original Tilbehør tilbyder eksklusive aluminiumsfælge, som kan monteres i forskellige designs og farver på Škoda modellerne.

Hvad sætter du pris på?

Mere om komfortservices

Dialogmodtagelse

Service Cam

Lånebil

Afhentning og aflevering af bilen

Ting din næste elbil ikke behøver

Batteri & sikkerhed

Vil du gerne vide mere om beskyttelsen af og livscyklussen for batteriet i en elbil og sikkerheden i elbiler generelt? Så bare klik nedenfor.

Opkoblet vedligeholdelse

Škoda modeller byder på ekstra opkoblingsmuligheder for nemmere vedligeholdelse og en mere komfortabel køretur til din destination.

Apps der holder dig opdateret

MyŠkoda App

Med Škoda Connect-appen kan du tjekke data om din bil, finde ud af, hvornår det er tid til næste serviceeftersyn, hvilke defekter bilen rapporterer, og anvende en række andre praktiske features.

MinŠkoda

Med appen MinŠkoda kan du se detaljer om bl.a. din bils placering og tilstand, dine forskellige køreture og så kan du altid kontakte dit værksted via appens besked-funktion.

Ofte stillede spørgsmål


Service på en elbil er billigere end på en bil med brændstofmotor. F.eks. bruger en elmotor ikke motorolie, så den kræver ikke olieskift og nyt oliefilter. Køber du en ny Škoda Enyaq, så kan du tilkøbe et landsdækkende service- og reparationsabonnement, som blandt andet dækker serviceudgifter.