ŠKODA Connect

Vi præsenterer ŠKODA Connect – onlinetjenesterne, der giver dig det fulde udbytte hver eneste dag! Hvis du tilkøber alle eller bare nogle af disse tjenestepakker, får din bil en lang række nye features, der omfatter underholdning på farten, pleje og din sikkerhed. Se alle features i detaljer.

Fornyelse af Care Connect - Remote Access koster 299 kr. for fornyelse inden 30.06.2020. Infotainment Online koster 369 kr. ved fornyelse inden 30.06.2020. 


INFOTAINMENT ONLINE

Infotainment Online-tjenesterne vil hjælpe dig med at komme sikkert og komfortabelt frem til din destination, hver gang. De er tilgængelige til ŠKODA infotainmentsystemerne Amundsen og Columbus. Tjenesternes gyldighed skal fornys med jævne mellemrum.

CARE CONNECT: PROACTIVE SERVICE

Proactive Service er klar til at hjælpe dig med at håndtere fejlfunktioner eller andre anliggender relateret til din bils tilstand. Bilen kontakter selv et servicecenter eller ringer efter hjælp, hvis du kommer ud for en mindre ulykke. Hvis du køber Care Connect, er Proactive Service gratis i 10 år. Care Connect-tjenesterne er kompatible med de fleste infotainmentsystemer.

CARE CONNECT: REMOTE ACCESS

Remote Access er en helt ny måde til at holde styr på din bil ved at koble bilen op med en smartphone. Så kan du bruge din telefon til at holde styr på bilen og modtage statusalarmer. Tjenesternes gyldighed skal fornys med jævne mellemrum. Care Connect-tjenesterne er kompatible med de fleste infotainmentsystemer.

NØDOPKALD

En meget vigtig del af ŠKODA Connect er sikkerhedsfunktionen Nødopkald, som er en del af Care Connect-tjenestepakken og er gratis i hele bilens levetid.