Škoda BørneTour

Et børnecykelløb, der bringer cykelglæde rundt i hele landet.

Eksklusiv Part of the Tour-kollektion

Klæder skaber folk, og du kommer helt sikkert til at køre lidt hurtigere, hvis du iklæder dig dette nye, eksklusive Part of the Tour-cykelsæt.

Škoda Danmark har i samarbejde med Rapha Copenhagen designet og produceret cykelsættet, og det består af en pro team-jersey og et par pro team-bib shorts i superlækre kvalitetsmaterialer med tekniske detaljer. Sættet fås til både mænd og kvinder.

Tour de France-modeller

Er du på udkig efter en en SUV til hele familien? Så kom bag rattet i den rummelige Karoq eller den alsidige Kamiq.

Læs årets cykelavis fra Euroman

Læs blandt andet om nogle af de danske toprytteres favoritruter, og bliv også klogere på Tour de France' 2024-etaper

Sådan sponserer Škoda Touren

Škoda stiller op mod 250 biler til rådighed for den kæmpe cykelbegivenhed – inklusive løbsdirektørens ‘røde bil’, der fungerer som rullende kommandocentral på etaperne. Derudover sponsorerer Škoda den grønne pointtrøje, der som regel bliver tildelt den bedste sprinter.

Løbsdirektørens bil

Løbsdirektørens røde bil igangsætter løbet, ledsager rytterne på hver eneste etape og fungerer som et mobilt kontrolcenter. Elbilen Škoda Enyaq og plug-in-hybridbilen Škoda Superb iV fungerede begge som løbdirektørens bil i sidste års Tour de France.

Servicebilerne

De holdneutrale blå servicebiler hjælper ryttere i problemer og har normalt reservedæk, kæder, hele cykler, et komplet cykelværksted og naturligtvis en cykelmekaniker ombord. Det er plug-in-hybridbilen Škoda Superb Combi iV, der anvendes til servicebil.

Teambilerne

Ikke alene skal teambilerne følge cykelrytterne tæt. Når noget uventet som f.eks et uheld indtræffer, skal de accelerere og køre ubesværet gennem sværmen af andre biler, motorcykler og cykelryttere for at hurtigt frem til de berørte ryttere. Škoda Octavia Combi og Superb Combi anvendes som teambiler.

We Love Cycling

Tips og tricks til tohjulede.

Škoda elsker cykelsport, og derfor har Škoda We Love Cycling, hvor du finder masser af artikler og videoer om træning, kost og vedligehold af din cykel. Du behøver ikke at give den gas på landevejen eller i skoven hver weekend for at have glæde af hjemmesiden – den er også for dig, som bare bruger cyklen som transportmiddel i hverdagen.

Derfor elsker Škoda cykling

Škodas passion for cykling går tilbage til starten af virksomhedens historie. I 1895 grundlagde Václav Laurin og Václav Klement en cykelfabrik i Mladá Boleslav, Bohemia og lagde således grundstenen til Škoda Auto. I dag er Škoda 'feltets stærkeste hjælperytter' på mange niveauer: Ud over Tour de France og Tour of Spain ('Vuelta') støtter Škoda andre internationale cykelløb såvel som adskillige nationale og internationale populære sportsbegivenheder.