ŠKODA VEJHJÆLP

Kommer du til os - kommer vi også til dig

Brug et autoriseret ŠKODA-værksted og få vejhjælp for 0 kr. Bruger du et autoriseret ŠKODA-værksted, giver du din bil de bedste forudsætninger for, at den kører upåklageligt kilometer efter kilometer. Alligevel får du en ekstra sikkerhed med. Passer du dine serviceeftersyn, følger der nemlig vejhjælp med i prisen.

Du ringer bare, så kommer vi og løser dine problemer – uanset om du er løbet tør for brændstof, har et fladt batteri eller sidder fast i en snedrive.

Din mobile mekaniker

Forestil dig at din ŠKODA får driftsstop på ferien (ikke særligt sandsynligt - men alligevel). Er den fra 1997 og frem, ringer du bare til nummeret i din servicebog. Så løser vi problemerne - næsten uanset hvor i Europa du befinder dig. Med vejhjælp er der så at sige en indbygget mekaniker i din ŠKODA. Men han er der kun, hvis du har passet dine serviceeftersyn på et autoriseret ŠKODA-værksted i Danmark. Hvis det smutter for dig, er han også smuttet. Men han kommer tilbage, lige så snart du er tilbage hos os.

Læs meget mere om Vejhjælp i vores Vejhjælpsfolder.Skadeservice

Skadeservice? Ja, det er noget, du vil blive rigtig glad for, hvis du skulle komme ud for et trafikuheld, og din ŠKODA skal transporteres til et værksted. Du kan nemlig ikke altid regne med, at dit forsikringsselskab benytter et autoriseret ŠKODA-værksted, da mange forsikringsselskaber foretrækker at bruge et karosseriværksted, som de har en rabataftale med. Så hvis du vil være sikker på at få en reparation, der får din bil i absolut topform igen, er der kun én vej: et autoriseret ŠKODA-værksted.

Kontakt ŠKODA vejhjælp på 70 20 70 78

Hvis uheldet er ude, og du ikke selv kan køre videre, er det blot at ringe 70 20 70 78 ŠKODA-vejhjælp. På den måde er du sikker på, at din ŠKODA bliver bragt til et autoriseret ŠKODA-værksted.

Læs mere om vejhjælp

Reparation på stedet

Som udgangspunkt vil ŠKODA Vejhjælp forsøge at hjælpe dig videre der, hvor du er gået i stå.

Ofte kan mindre motortekniske problemer repareres på stedet. Er batteriet fl adt, sørger vi for starthjælp. Er du løbet tør for brændstof, kommer vi ud med en reservedunk.

Er du punkteret, hjælper vi med at skifte til reservehjulet eller bruge dækoppumpningssættet, hvis din ŠKODA er udstyret med sådan et. Dog skal både reservehjulet/dækoppumpningssættet og eventuelle låsebolte være til stede og anvendelige på nedbrudsstedet.

I mange tilfælde hjælper vi også, når det gælder de mere menneskelige fejl – f.eks. hvis du ved et uheld har låst dine nøgler inde, eller har fyldt forkert brændstof på tanken.

Ved fejltankning bugseres bilen til nærmeste ŠKODA-servicepartner, og anden Vehjælpsydelse kan i den forbindelse ikke benyttes. Ved fejltankning ydes ingen lånebil.

 

Bugsering i forbindelse med driftsstop

Kan bilen ikke repareres på stedet, omfatter ŠKODA Vejhjælp transport af bilen og passagerer til nærmeste ŠKODA-servicepartner. I Danmark kan du også ønske at få bilen bugseret til din egen lokale ŠKODA-servicepartner, dog fravælges dermed erstatningsbil via ŠKODA Vejhjælp.

Punkterede biler, som er udstyret med dækoppumpningssæt, kan dog kun bugseres til nærmeste ŠKODA-servicepartner, og andre vejhjælpsydelser kan i denne forbindelse ikke benyttes.

 

Bugsering i forbindelse med

Læs mere om dine muligheder i folderen ”Hvis uheldet er ude” eller på www.skoda.dk/skadeservice

 

Bjærgning / fritrækning

Er du kørt i grøften eller sidder fast i sne eller mudder, hjælper vi dig med at bjærge eller trække din bil fri. Har din bil lidt overlast og ikke kan køre efter fritrækningen, bliver din bil bugseret til en ŠKODA-servicepartner.

 

Hærværk/Tyveri (kaskoskader)

Bliver din bil udsat for hærværk, bliver den bugseret til din ŠKODA-servicepartner, såfremt det er sikkerhedsmæssigt uforsvarligt at køre bilen. Bliver din bil fundet efter tyveri bugseres bilen til din hjemmeadresse eller til din ŠKODAservicepartner.

 

Gratis lånebil

Er bilen bugseret til en ŠKODA-servicepartner via Vejhjælp , og der går mere end 24 timer, fra du har kontaktet Vejhjælp, til bilen bliver køreklar, kan du bede om en gratis lånebil**.

Vi stiller en lånebil med fri kilometer til rådighed i op til tre arbejdsdage. Det eneste, du selv betaler er brændstof, tilvalgt forsikring og eventuelt et dropoff gebyr, hvis du ønsker bilen bragt ud til dig eller ønsker at afl evere bilen et andet sted end det af udlejeren nærmere anviste sted. Så snart din bil klarmeldes fra din ŠKODA-servicepartner, skal lånebilen afleveres.

I nogle tilfælde bliver du bedt om at betale et brændstofdepositum, når du henter bilen. Depositummet bliver refunderet, hvis du afl everer bilen med fyldt brændstoftank. Gør lokale forhold det umuligt at skaffe en lånebil, holdes ŠKODA Vejhjælp ikke ansvarlig.

**Gælder ikke taxa eller lignende.

 

Alternativ transport

Hvis du ikke ønsker en lånebil, tilbyder vi at betale alternativ transport i form af taxa, tog eller bus op til kr. 525,-. Du afl everer blot alle udgiftsbilag fra turen hos din lokale ŠKODA-servicepartner, som refunderer beløbet.

 

Hotel

Ønsker du ikke en lånebil eller alternativ transport, og din ŠKODA befinder sig mere end 80 km fra din bopæl på skadestidspunktet, dækker vi udgiften til hotelophold, inklusiv morgenmad, for fører og passagerer i ét døgn efter nedbrudet. Du vælger frit et mellemklassehotel.