Generelle tips til din prøvetur

Læs mere om nogle nyttige tips til din prøvetur.

Prøvekørsel i elbil

Læs mere om, hvilke funktioner du skal være opmærksom på, når du skal ud og prøvekøre en elbil fra Škoda.

Eje eller lease?

Der er mange måder at blive ejer af en Škoda på.

Nyttige tips til dit besøg

Selvom du har bestilt prøvekørsel af en bestemt Škoda model, er du selvfølgelig velkommen til at kigge på de andre modeller, vi har til rådighed. Du må mere end bare kigge. For vi ved, at det handler om at opleve en bil og ikke bare kigge på den. Det betyder, at du er velkommen til at:

 • Sætte dig ind i bilerne – sådan oplever du bedst udsyn, blinde vinkler og siddekomfort.
 • Tjekke størrelsen på bagagerum, evt. lægge bagsæderne ned – det er den eneste måde at afgøre, om bilen har den bagagerumsplads, der passer dit behov.
 • Prøvekøre andre modeller end den model du har booket prøvekørsel af – vi ved at bilkøb, altid er baseret på store overvejelser, så det kan give mening at prøve mere end én enkelt model.

Prøvekørsel i elbil

Du er sikkert opmærksom på at mærke, om du sidder godt i førersædet, ligesom du kan tjekke bagsædepladsen og bagagerummets rummelighed.

Men da en Škoda er en elbil, er der yderligere fire ting, som vi vil anbefale dig at prøve:

 1. Den nemme igangsætning
  I en Škoda Enyaq sætter du dig ind, rykker du gearvælgeren ned mod D, træder på speederpedalen og kører. Du skal ikke trykke på en startknap. Det bliver ikke meget nemmere at køre bil!

 2. Accelerationen
  I en elbil er alle kræfter til stede fra start. Det vil sige, at Škoda Enyaq accelererer særdeles hurtigt sammenlignet med en konventionel bil. Især fra 0-50 km/t. Det gør bykørsel mere agilt.

 3. Den regenerative bremsning
  Når du har kørt lidt, bør du prøve at give gearvælgeren et ekstra ryk ned. Dermed skifter Škoda Škoda Enyaq fra D til B, hvor du får maksimal regenerativ bremsning. Med andre ord vil du opleve, at Škoda Enyaq bremser i stedet for at trille, når du slipper speederpedalen. Ikke alene opsamler køreindstilling B mest mulig energi til batteriet under kørsel, så din rækkevidde dermed maksimeres. Den giver også en helt særlig elastisk og glidende kørestil, hvor du stort set kan køre en Škoda Enyaq uden at bruge bremsepedalen. Ryk gearvælgeren op igen, hvis du vil tilbage til D.

 4. Opladning
  Det er stort set lige så nemt at sætte Škoda Enyaq til opladning som din smartphone. Alligevel er det en god idé lige at teste det som afslutningen på din prøvetur. Så ved du også, hvor ladestikket sidder på Škoda Enyaq, når du skal overveje placeringen af en ladeboks derhjemme.

Eje eller lease?

Der er mange måder at blive ejer af en Škoda på

Hvordan du end ønsker det, kan du i dialogen med vores salgsrådgivere blive vejledt om både finansiering og privatleasing.

Škoda Finansiering tilbyder dig forskellige lånetyper, og når du finansierer din bil gennem os, kan du fx vælge mellem et almindeligt billån og et billån uden pant, så det passer netop dit behov.

Med Škoda Privatleasing kender du prisen i hele perioden, og du skal ikke bekymre dig om værditab på din bil eller værkstedregninger. Bilen leverer du nemlig tilbage, når din aftale udløber og der er altid et Service- og Reparationsabonnement inkluderet i prisen.