Vejen til din drømmebil

Det kan tage tid at spare sammen til sin drømmebil. Med Škoda bilfinansiering kan du få din nye bil hurtigt - og på attraktive vilkår.

Uanset om det er en brugt eller ny Škoda, som du er interesseret i at finansiere, så er der flere ting, som du skal være opmærksom på, når du vælger din finansieringspartner.

Hvad skal du være opmærksom på?

Hos Škoda Finansiering kan du vælge mellem et almindeligt billån og et billån uden pant.

Når du skal finde det rette lån for dig, skal du ikke kun sammenligne den månedlige ydelse. Du skal også være opmærksom på den årlige rentesats for dit lån, kaldet Årlige Omkostninger i Procent (ÅOP).

Alle startomkostninger, løbende gebyrer og rentebetalinger er regnet med i denne sats, så det er den reelle årlige procentsats, som du skal betale for lånet.

Hvis du har spørgsmål til dine lånemuligheder, eller gerne vil bede om et tilbud på et billån, skal du kontakte din nærmeste Škoda forhandler.

Finansieringsberegner

Når du skal finansiere din nye bil så kan der være rigtig mange spørgsmål; Hvad betyder bilens alder i forhold til lånets løbetid? Skal lånet være med fast eller variabel rente? Hvor stor er udbetalingen? Hvor længe skal jeg afdrage på lånet?

Prøv vores finansieringsberegner, hvor du nemt kan danne dig et overblik over løbetid, købspris og udbetalingsmuligheder, så det passer til dine behov.

Om Škoda Finansiering

Škoda Finansiering er en del af Volkswagen Semler Finans Danmark, der understøtter salget af Semler Gruppens mærker. På Volkswagen Semler Finans Danmarks hjemmeside, kan du læse mere om vores retning.