Hvad er en minibil?

En minibil er en biltype, hvor du får meget bil for pengene – måske en af grundene til, at det er en af de allermest populære biltyper i Danmark.

Minibilen har en større kabine, mere udstyr og et større bagagerum end mikrobilen, og den kommer som regel i form af en hatchback, fx Fabia.

En minibil er det rigtige valg til dig, der søger:

En lille bil med stort bagagerum

Meget bil for pengene

En økonomisk bil

Den bedste minibil til dig

Vores Fabia er et godt valg til familien, som har brug for at kunne transportere fx en barnevogn i bilen. Bagagerummet er med sine 380 liter stort nok til barnevognen. Du kan også indrette bagagerummet med en dobbelt bagagerumsbund.

Lille og økonomisk bil, der kan tilpasses

Tilpas bilen dine ønsker.
Selv i en lille bil er der plads til individuelle tilpasninger, så du får lige netop den bil, du er på jagt efter. Minibilen kommer som standard med komfortfeatures, der sikrer en behagelig kørsel for hele familien, men ønsker I ekstra funktioner, er der god mulighed for det. Škodas minibil kan opgraderes i deres interiør og med tilføjelse af ekstraudstyr – fx avancerede assistentsystemer og elruder.

 

Ofte stillede spørgsmål om minibiler


På det danske marked har Škoda pt. følgende minibiler: Škoda Fabia.

En god minibil er typisk kendetegnet ved at være lidt mindre end de andre modeller, men stadig have et relativt stort bagagerum. Bilerne i denne klasse er typisk også økonomiske. Minibilerne har også en større kabine, mere udstyr og et større bagagerum end hovedparten af mikrobilerne.

En minibil er det rigtige valg til dig, der bl.a. søger en lille bil med et stort bagagerum, som samtidig er økonomisk.