Hvad er en minibil?

En minibil er en biltype, hvor du får meget bil for pengene – måske en af grundene til, at det er en af de allermest populære biltyper i Danmark.

Minibilen har en større kabine, mere udstyr og et større bagagerum end mikrobilen, og den kommer som regel i form af en hatchback, fx FABIA Hatchback.

En minibil er det rigtige valg til dig, der søger:

En lille bil med stort bagagerum

Meget bil for pengene

En miljøvenlig, økonomisk bil

Lille og økonomisk bil, der kan tilpasses

Tilpas bilen dine ønsker.
Selv i en lille bil er der plads til individuelle tilpasninger, så du får lige netop den bil, du er på jagt efter. Minibilerne kommer som standard med komfortfeatures, der sikrer en behagelig kørsel for hele familien, men ønsker I ekstra funktioner, er der god mulighed for det. Begge ŠKODA minibiler kan opgraderes i deres interiør og med tilføjelse af ekstraudstyr – fx avancerede assistentsystemer og elruder. Se mere under udstyrsvarianterne Ambition og Style under hver af vores modeller.

Miljøvenlig bil.
Uanset hvilken af vores minibiler, du vælger, får du en miljøvenlig model, hvor du med god samvittighed kan sætte dig bag rattet og samtidig glæde dig over de økonomiske fordele. Blandt andet sænker modellernes TSI-benzinmotorer brændstofforbruget, og det indbyggede start-stop-system sørger for, at du ikke bruger motoren unødigt, når du holder stille i trafikken.

 

Ofte stillede spørgsmål om minibiler

• Hvilke minibiler har ŠKODA?
På det danske marked har ŠKODA pt. følgende minibiler: ŠKODA FABIA og ŠKODA SCALA.

• Hvad kendetegner en minibil?
En god minibil er typisk kendetegnet ved at være lidt mindre end de andre modeller, men stadig have et relativt stort bagagerum. Bilerne i denne klasse er typisk også miljøvenlige og økonomisk. Minibilerne har også en større kabine, mere udstyr og et større bagagerum end hovedparten af mikrobilerne.

• Hvornår er en minibil det rette valg?
En minibil er det rigtige valg til dig, der bl.a. søger en lille bil med et stort bagagerum, som samtidig er miljøvenlig og økonomisk.