Hvad er MinŠkoda?

MinŠkoda er den direkte onlineforbindelse mellem dig og din bil på din smartphone. Med appen MinŠkoda kan du se detaljer om bl.a. din bils placering og tilstand, dine forskellige køreture og så kan du altid kontakte dit værksted via appens besked-funktion.

MinŠkoda koster ikke noget at få installeret, og den er gratis at bruge. MinŠkoda fås til de fleste Škoda modeller produceret fra 2010 og frem.

Se en video om MinŠkoda

Hvordan får jeg MinŠkoda

Download MinŠkoda-appen, opret dig som bruger og anmod om at forbinde din bil til dit værksted​ eller få en sms med et link fra din Škoda Partner når du besøger værkstedet, følg linket og opret dig som bruger. Du kan også logge ind på MinŠkoda-appen og være online med din bil og dit værksted.

Sådan ved du, at du har MinŠkoda
Når vi har installeret MinŠkoda i din bil, sætter vi et klistermærke på indersiden af dørrammen ved bilens førersæde. På den måde kan du altid se, om en bil har MinŠkoda.

Med MinŠkoda får du overblik, service og sikkerhed

Nu er det endnu nemmere at få service til din bil
MinŠkoda holder både dig og din lokale Škoda Partner opdateret om din bils tilstand. Derfor ved værkstedet altid, hvordan de bedst hjælper dig, hvis du f.eks. vælger at chatte med dem via appen eller booke tid til service eller reparation. Hvis du altså når det, før de kontakter dig.

 

Få overblik i lommestørrelse
Med MinŠkoda har du en masse fordele lige ved hånden. Her har vi samlet de vigtigste:

  • Chat med dit Škoda værksted – også uden for Danmarks grænser​
  • Se statistik over dine kørte ture, forbrug og score i forhold til andre Škoda bilister​
  • Nem markering af privat og erhvervsmæssig kørsel og eksport af kørebogsdata
  • Dit værksted passer på din bil og kan reagere, hvis en advarselslampe lyser eller batterispændingen er lav ​
  • Se tankindhold og power status
  • Anmeld skade og kontakt vejhjælp
  • Book tid på værkstedet og få automatisk påmindelse om næste service​
  • Forbind partner-appen EasyPark til MinŠkoda og slip for p-bøder og mer-betaling
  • Se din bils placering
  • Brugtbils-certifikat

Vi passer på din bil og du har altid værkstedet lige ved hånden

Med MinŠkoda-appen behøver du ikke at holde styr på, hvornår din bil skal til service. Du behøver heller ikke bekymre dig om, hvilken slags service den skal have. Din Škoda Partner kender altid status på bilen og ved derfor nøjagtig, hvad der skal til. Endda ofte før du selv ved det. Og du får altid en påmindelse, når det er tid til servicebesøg.

Få besked når du parkerer i en betalingszone​

MinŠkoda giver dig mulighed for at vælge en række smarte funktioner, der gør hverdagen lettere. F.eks. kan du med EasyPark funktionen bede om at få en notifikation, når du parkerer i en betalingszone. Og så hjælper den dig også med at stoppe din parkeringsbetaling, når du forlader parkeringspladsen.​

Ved hvad din bil har brug for, før du gør det.

Med MinŠkoda behøver du ikke at holde styr på, hvornår din bil skal til service. Du behøver heller ikke bekymre dig om, hvilken slags service den skal have. Din Škoda Partner kender altid status på bilen og ved derfor nøjagtig, hvad der skal til. Endda ofte før du selv ved det. Og du får altid en påmindelse, når det er tid til servicebesøg.

Spørgsmål vedr. appen


MinŠkoda er et lille stik, som vi installerer i din bil. Den forbinder din bil med din smartphone via MinŠkoda-appen. Du kan nu nemt tjekke din bil og få kontakt til din Škoda Partner, hvis du får brug for hjælp.

Du skal have MinŠkoda-appen installeret på din smartphone, fordi den giver dig:​

- Tryghed i forhold til din bils tilstand.​

- Hurtigere og nemmere kontakt med dit værksted

- En masse gode og relevante oplysninger om din bil.​

- Mulighed for at forbinde med andre apps, som fx. EasyPark m.m.

Nej, MinŠkoda enheden udlæser kun data fra bilen. Der kan ikke sendes data ind i bilen. Du kan f.eks. ikke bede enheden om at låse din bil op eller starte.

Ja, det kan du godt. MinŠkoda er baseret på en simpel simkortteknologi, som virker uden meromkostning i hele Europa.

Hvis du ikke længere ønsker at have MinŠkoda installeret i din bil, så skal du kontakte en Škoda-servicepartner, som kan afinstallere den.

Nej, MinŠkoda er gratis for dig som Škoda ejer.

Ja, i MinŠkoda er der mulighed for, at bilen kan have flere ejere - fx dig og din ægtefælle og/eller dine børn. På samme måde vil MinŠkoda også give mulighed for, at en bruger kan have flere biler.

MinŠkoda læser kun data ud af din bil og kan ikke fjernstyre eller påvirke noget på din bil. MinŠkoda er hele tiden online med din bil og opdaterer relevant værkstedsdata løbende. Den sørger for at værkstedet kender din bils tilstand og kan reagere proaktivt ved alvorlige fejl - uanset hvor du er henne.

Du kan altid kontakte dit værksted via beskedfunktionen i appen. ​ Du kan sagtens have MinŠkoda selvom bilen har andre onlinesystemer. Husk at MinŠkoda altid er gratis for dig at bruge. ​

Du kan altid skrive til os i MinŠkoda-appen.

Du kan læse om brugerbetingelserne for MinŠkoda-appen og om hvordan vi håndterer dine persondata her.

Spørgsmål vedr. installering af appen


Du kan få MinŠkoda hos din lokale Škoda-servicepartner, når du alligevel er på værksted. Find din lokale Škoda-servicepartner her

MinŠkoda er kompatibel med både iOS og Android smartphones. Appen kræver dog minimum, at din smartphone har iOS 10, Android 4 eller nyere versioner.

Du kan downloade MinŠkoda-appen i AppStore og GooglePlay.

Download MinŠkoda-appen, opret dig som bruger og anmod om at forbinde din bil til dit værksted. ​Eller ​kontakt din Škoda Partner, som sender dig et link på sms, følg linket og opret dig som bruger.

Du kan nu logge ind på MinŠkoda-appen og være online med din bil og dit værksted.​ Du får automatisk besked, hvis du mangler et lille stik i bilen.

Hvis du ikke kan logge ind i MinŠkoda-appen, skal du tjekke følgende:

- At du har indtastet korrekt mail.

- At du har indtastet korrekt kodeord - har du glemt din kode, kan du klikke på “glemt kodeord” i appen.

- At du har den seneste version af appen.

Virker intet af ovenstående kan du få hjælp ved at skrive til os på support@connectedcars.dk

Hvis du får ny mobiltelefon, skal du ikke gøre andet end at hente MinŠkoda-appen igen og logge ind. Hvis du i en periode ikke har en mobiltelefon, kan du holde dig opdateret ved at logge ind på MinSkoda.dk.

Hvis en bil har MinŠkoda, vil du kunne se et klistermærke på dørrammen ved førerdøren. Her kan du også se et link til minskoda.dk, hvorfra du kan oprette en profil og tage kontakt til dit værksted for at blive forbundet med bilen.

MinŠkoda kan installeres i de fleste Škoda modeller fra 2008 og frem. Vil du gerne være helt sikker på, at det er muligt at få MinŠkoda i din bil, så skriv til os, og spørg til din bilmodel.

Vi registrerer automatisk, om en bil skifter ejer, når bilen omregistreres. I den forbindelse deaktiverer vi automatisk MinŠkoda, så den er klar til den næste ejer.

Spørgsmål vedr. data


Med MinŠkoda har du en direkte forbindelse mellem din bil og din smartphone. Det betyder, at du kan følge med i alt, hvad MinŠkoda samler data om.

Det gælder:

- Data om bilens tilstand og om eventuelle driftsproblemer, hvis der fx sker fejl på bilens elektriske system.

- Data om, hvor bilen befinder sig

- Data om brændstofforbrug

- Data om bilens aktuelle servicebehov

- Data om bilens aktuelle kilometerstand

- Data om uhensigtsmæssig G-påvirkning (fx ved en kollision)

Nej, men som bruger må du gerne give informationen om enheden videre til dit forsikringsselskab. Det vil øge mulighederne for at få den godkendt.

Ja, du kan altid slukke for dataoverførslen fra MinŠkoda. Det betyder dog, at appen mister sine funktioner.

Skandinavisk Motor Co. A/S bruger data fra MinŠkoda-appen, hvor de er nødvendige for dens funktioner. Derudover bliver data brugt til at give din foretrukne Škoda Partner indsigt i din bils tilstand, så de kan yde den bedste service. På sigt vil Skandinavisk Motor Co. A/S med din forudgående accept tilbyde dig yderligere funktioner baseret på samarbejder med tredjeparter. Derudover vil Skandinavisk Motor Co. A/S anvende anonyme data fra bilerne til at skabe bedre forståelse for fx trafikflows, kørselsmønstre og lignende. Du kan læse mere om brugerbetingelserne for MinŠkoda-appen her