Hvad er MinŠKODA?

MinŠKODA er den direkte onlineforbindelse mellem dig og din bil på din smartphone. Med appen MinŠKODA kan du se detaljer om bl.a. din bils placering og tilstand, dine forskellige køreture og så kan du altid kontakte dit værksted via appens besked-funktion.

MinŠKODA koster ikke noget at få installeret, og den er gratis at bruge. MinŠKODA fås til de fleste ŠKODA modeller produceret fra 2010 og frem.

Se en video om MinŠKODA

Hvordan får jeg MinŠKODA

Download MinŠKODA-appen, opret dig som bruger og anmod om at forbinde din bil til dit værksted​ eller få en sms med et link fra din ŠKODA Partner når du besøger værkstedet, følg linket og opret dig som bruger. Du kan også logge ind på MinŠKODA-appen og være online med din bil og dit værksted.

Sådan ved du, at du har MinŠKODA
Når vi har installeret MinŠKODA i din bil, sætter vi et klistermærke på indersiden af dørrammen ved bilens førersæde. På den måde kan du altid se, om en bil har MinŠKODA.

Med MinŠKODA får du overblik, service og sikkerhed

Nu er det endnu nemmere at få service til din bil
MinŠKODA holder både dig og din lokale ŠKODA Partner opdateret om din bils tilstand. Derfor ved værkstedet altid, hvordan de bedst hjælper dig, hvis du f.eks. vælger at chatte med dem via appen eller booke tid til service eller reparation. Hvis du altså når det, før de kontakter dig.

 

Få overblik i lommestørrelse
Med MinŠKODA har du en masse fordele lige ved hånden. Her har vi samlet de vigtigste:

  • Chat med dit ŠKODA værksted – også uden for Danmarks grænser​
  • Se statistik over dine kørte ture, forbrug og score i forhold til andre ŠKODA bilister​
  • Nem markering af privat og erhvervsmæssig kørsel og eksport af kørebogsdata
  • Dit værksted passer på din bil og kan reagere, hvis en advarselslampe lyser eller batterispændingen er lav ​
  • Se tankindhold og power status
  • Anmeld skade og kontakt vejhjælp
  • Book tid på værkstedet og få automatisk påmindelse om næste service​
  • Forbind partner-appen EasyPark til MinŠKODA og slip for p-bøder og mer-betaling
  • Se din bils placering
  • Brugtbils-certifikat

Vi passer på din bil og du har altid værkstedet lige ved hånden

Med MinŠKODA-appen behøver du ikke at holde styr på, hvornår din bil skal til service. Du behøver heller ikke bekymre dig om, hvilken slags service den skal have. Din ŠKODA Partner kender altid status på bilen og ved derfor nøjagtig, hvad der skal til. Endda ofte før du selv ved det. Og du får altid en påmindelse, når det er tid til servicebesøg.

Få besked når du parkerer i en betalingszone​

MinŠKODA giver dig mulighed for at vælge en række smarte funktioner, der gør hverdagen lettere. F.eks. kan du med EasyPark funktionen bede om at få en notifikation, når du parkerer i en betalingszone. Og så hjælper den dig også med at stoppe din parkeringsbetaling, når du forlader parkeringspladsen.​

Ved hvad din bil har brug for, før du gør det.

Med MinŠKODA behøver du ikke at holde styr på, hvornår din bil skal til service. Du behøver heller ikke bekymre dig om, hvilken slags service den skal have. Din ŠKODA Partner kender altid status på bilen og ved derfor nøjagtig, hvad der skal til. Endda ofte før du selv ved det. Og du får altid en påmindelse, når det er tid til servicebesøg.