Serviceintervaller

I forbindelse med tidspunktet for næste service skelnes der hos Škoda mellem service og motorolieskift (olieskiftservice) og service/inspektion uden motorolieksift (inspektion). Serviceindikatoren i kombiinstrumentets display fungerer som en påmindelse om tidspunktet for næste olieskift/inspektion.

Olieskiftservice:
Efter variabel serviceindikator (man er garanteret 15.000 km eller 1 år, men alt afhængig af kørselsmønsteret, kan man ved optimale forhold, køre op til 30.000 km eller 2 år)*. Škoda plug-in-hybrid modeller kører 12 måneder eller 15.000 km. mellem olieskift.

Inspektion:
Første gang efter 2 år eller 30.000 km, derefter hvert år eller 30.000 km.**

For Elbiler gælder følgende:
I henhold til display i bilen hver 24 måned


*hvad som måtte indtræffe først.

**Afhængig af model

Olieskiftservice:
15.000 km eller 1 år.*

Inspektion:
Første gang efter 2 år eller 30.000 km,* derefter hvert år eller 30.000 km.**


*hvad som måtte indtræffe først.

**Afhængig af model

Skiftes første gang efter 3 år, herefter hvert 2. år.*

 

*hvad som måtte indtræffe først.

**Afhængig af model

Garanti på din nye Škoda

Alle nye Škoda modeller er omfattet af 2 års garanti, 3 års garanti på lakskader og 12 års garanti imod indefra kommende gennemtæring.

  • 2 års nyvognsgaranti: Viser der sig fejl i materiale eller fabrikation inden for to år efter bilens levering til køber, eller opstår der en eventuel nødsituation som følge af sådanne fejl, vil ethvert autoriseret Škoda-værksted i Europa afhjælpe fejlen uden beregning af reparationsomkostninger.

  • 3 års lakgaranti: ŠKODA garanterer, at der i en periode af 3 år efter leveringen af bilen ikke viser sig produktionsfejl i den oprindelige lakopbygning på karrosseriet, herunder lakeret kofanger, spoiler og sidespejle.

  • 12 års garanti imod indefra kommende gennemtæring: Škoda garanterer endvidere, at der i en periode på 12 år efter levering af bilen ikke opstår indefra kommende gennemtæringsskader i det oprindelige karrosseri.

  • 2 års garanti på eftermonterede Škoda originale reservedele og originalt tilbehør.

Garantibestemmelser for højvoltsbatteri

Garanti for rene elektriske biler (BEV)
Dit højvoltsbatteri er dækket af en garanti på 8 år eller 160.000 km. Garantien for nettobatterienergiindholdet omfatter derudover en minimumskapacitet på 70 % v. 8 år eller 160.000 km.

Korrekt håndtering af batteriet kan være med til at bidrage til opretholdelse af batterikapaciteten og levetiden på lang sigt.

Læs garantibestemmelserne
Læs garantibestemmelserne
pdf (1.2 MB)