Serviceintervaller

I forbindelse med tidspunktet for næste service skelnes der hos Škoda mellem service og motorolieskift (olieskiftservice) og service/inspektion uden motorolieksift (inspektion). Serviceindikatoren i kombiinstrumentets display fungerer som en påmindelse om tidspunktet for næste olieskift/inspektion.

Serviceintervaller

Garanti på din nye Škoda

Alle nye Škoda modeller er omfattet af 2 års garanti, 3 års garanti på lakskader og 12 års garanti imod indefra kommende gennemtæring.

  • 2 års nyvognsgaranti: Viser der sig fejl i materiale eller fabrikation inden for to år efter bilens levering til køber, eller opstår der en eventuel nødsituation som følge af sådanne fejl, vil ethvert autoriseret Škoda-værksted i Europa afhjælpe fejlen uden beregning af reparationsomkostninger.

  • 3 års lakgaranti: Škoda garanterer, at der i en periode af 3 år efter leveringen af bilen ikke viser sig produktionsfejl i den oprindelige lakopbygning på karrosseriet, herunder lakeret kofanger, spoiler og sidespejle.

  • 12 års garanti imod indefra kommende gennemtæring: Škoda garanterer endvidere, at der i en periode på 12 år efter levering af bilen ikke opstår indefra kommende gennemtæringsskader i det oprindelige karrosseri.

  • 2 års garanti på eftermonterede Škoda originale reservedele og originalt tilbehør.

Garantibestemmelser for højvoltsbatteri

Garanti for rene elektriske biler (BEV)
Dit højvoltsbatteri er dækket af en garanti på 8 år eller maks 160.000 km. Garantien for nettobatterienergiindholdet omfatter derudover en minimumskapacitet på 70 % v. 8 år eller maks 160.000 km.

Korrekt håndtering af batteriet kan være med til at bidrage til opretholdelse af batterikapaciteten og levetiden på lang sigt.

Læs garantibestemmelserne
pdf (1.2 MB)

Ofte stillede spørgsmål


Serviceintervallet afhænger af typen af bil og service. Olieskiftservice har variabelt serviceinterval, mens inspektionsservice har fast interval. Uanset interval viser serviceindikatoren, når det er tid. Her kan du se, hvilke serviceintervaller der gælder for din Škoda.

Hvor mange km du kan køre mellem service, afhænger af typen af bil og service. Olieskiftservice har variabelt serviceinterval, mens inspektionsservice har fast interval. Uanset interval viser serviceindikatoren, når det er tid. Her kan du se, hvilke serviceintervaller din Škoda har.