SIMPLY CLEVER

Nye opkoblingssystemer åbner nye verdener i både din bil og din smartphone. Den virtuelle pedal hjælper dig med at åbne bagagerummet når du har hænderne fulde – bare bevæg foden under bagagerummet, så åbner og lukker bagagerummet automatisk. Det smarte 230V stik virker altid – også på korte ture. Alle de smarte elektroniske løsning i ŠKODAs modeller er til for at give dig og dine passagerer mere sikkerhed og komfort.

Rummelighed betyder alt! Vores karakteristiske rummelige bagagerum er blevet endnu nemmere at tilpasse til præcis dine behov, ved hjælp af nye sofistikerede løsninger, som blandt andet gør det nemmere at beskytte skrøbelig bagage, undgå snavs og tilsmudsning og ikke mindst udvide pladsen i bagagerummet.

Den moderne livsstil byder på en rigeligt af daglige udfordringer. Hos ŠKODA prøver vi at løse nogle af dem, med vores Simply Clever løsninger i vores biler. De kan virke trivielle, men du behøver ikke længere bruge dit dankort til at skrabe is af ruderne, rode rundt efter småpenge til indkøbsvognen, fiske rundt efter en vandflaske der har rullet ned under sædet, eller finde ud af hvor du korrekt skal ligge in parkeringsbilletter.