Scala fra 2.999 kr./md.

Privatleasing af Scala 1,0 TSI Essence 95hk
Udbetaling: 4.995 kr.
Min. pris (12 mdr.): 41.583 kr. 

Kamiq fra 2.999 kr./md.

Privatleasing af Kamiq 1,0 TSI Essence 95hk
Udbetaling: 4.995 kr.
Min. pris (12 mdr.): 41.583 kr.

Er du i tvivl om privatleasing er noget for dig?

Faste udgifter

Når du laver en privatleasingaftale, angiver du, hvor mange kilometer du forventer at køre om året. Baseret på dit kørselsbehov – og naturligvis hvilken bil du leaser – får du en fast månedlig ydelse i hele leasingperioden. Skulle du ende med at køre mere end forventet, betaler du en aftalt pris for de ekstra kilometer, når du afleverer bilen tilbage. Kører du mindre end forventet, får du selvfølgelig også penge tilbage. Desuden er serviceeftersyn inkluderet i den månedlige ydelse. Og når du leaser hos Škoda, får du mulighed for at tegne en bilforsikring til en god pris.

Intet værditab

Er du bekymret for, hvad du får for din brugte bil, når du skal sælge den? Det slipper du for at tænke over, når du leaser din Škoda, for du har ikke bundet penge i bilen. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om værditab, og at du ikke behøver holde øje med brugtbilmarkedet, når du skal sælge. Samtidig er det en god løsning, hvis du kun har behov for transport i afgrænset periode.

Kort bindingsperiode

Når du laver en privatleasingaftale, kan du ophæve den efter 12 måneder, som giver dig fleksibilitet, hvis dit behov for bil har ændret sig. Du kan også indgå en ny aftale og dermed få dig endnu en fabriksny Škoda for de næste 12-36 måneder.

 

Se flere fordele ved privatleasing

En model til et hvert behov

Se det brede udvalg af privatleasingtilbud, og find en bil der passer til dig. Vi har en masse af forskellige modeller – fx SUV, kompakt, crossover, familiebil eller elektrisk?

Vind den nye Scala eller Kamiq

Vær med i lodtrækningen om at vinde den nye Scala eller Kamiq i 14 dage. For at deltage skal du tilmelde dig markedsføring fra Škoda, samt svare på vores spørgsmål omkring dine mobilitetspræferencer.