Et abonnement, der passer til dig

Vi er alle forskellige, og det er vores brug af vores biler også. Derfor tilbyder Škoda forskellige former for serviceabonnementer til din Škoda. Så uagtet om du er ved at købe en helt ny Škoda, eller om din Škoda allerede har kørt i et par år, så har vi et abonnement der passer.  

Få et uforpligtende tilbud til din bil:

Få tilbud på Basisabonnement

Få tilbud på Serviceabonnement

Få tilbud på Service- & Reparationsabonnement

Tre typer af abonnementer

Hvad koster det?

Priseksemplerne tager udgangspunkt i, at abonnementet tegnes for en periode på 3 år og et samlet kørselsbehov på 45.000 km. Du kan dog sammensætte et abonnement, der matcher dit behov på model, betaling og kørselsbehov.

Et abonnement kan opsiges skriftligt med 1 måneds varsel til den første i en måned, såfremt det er indgået på en fabriksny bil eller senest 30 dage efter 1. indregistreringsdato. Er abonnementet indgået senere end 30 dage efter 1. indregistreringsdato, kan det opsiges skriftligt med 1 måneds varsel til den første i en måned, dog tidligst 5 måneder fra Abonnementets indgåelse.

Priser

Hvad er inkluderet?

Glemte du at tegne abonnementet?

Du kan stadig nå det frem til første serviceeftersyn.

Fik du ikke tegnet abonnementet senest 30 dage efter indregistreringen af din fabriksnye Škoda, så kan du stadig nå det helt frem til, at bilen er 2 år, såfremt bilen er blevet serviceret i perioden. Du kan udfylde kontaktformularen, og så vil vi kontakte dig med et endeligt tilbud og pris. Tilbuddet er uforpligtende.

Modtag tilbud

Abonnementet følger bilen

Beslutter du dig for at sælge bilen inden for den periode, hvor abonnementet dækker, kan den nye ejer overtage abonnementet. Det giver køberen sikkerhed for, at bilen er blevet passet på et autoriseret Škoda-værksted – og øger både bilens værdi og køberens tryghed.

Se vilkår for alle Škoda Serviceabonnementer
pdf (180.7 KB)

Ofte stillede spørgsmål om Škoda service


Ja, du kan søge om et uforpligtende serviceabonnement tilbud til din Škoda online eller kontakte din nærmeste Škoda-forhandler for yderligere information.

Škoda tilbyder tre typer af serviceabonnementer: Autoriseret Basisabonnement, til din Škoda som er minimum 4 måneder (regnet fra 1. indregistrering), Autoriseret Serviceabonnement, som kan oprettes senest inden 24 mdr. (regnet fra din Škodas 1. indregistrering) og endelig et Autoriseret Service- og reparationsabonnement, som kan oprettes senest inden 24 mdr. (regnet fra din Škodas 1. indregistrering og såfremt din Škoda har overholdt producentens serviceplanen).

Ja, vælger du at sælge din Škoda inden for den periode, hvor abonnementet dækker, så kan den nye ejer vælge at overtage abonnementet. Den nye ejer skal dog aktivt tage stilling til dette.