Et abonnement, der passer til dig

Vi er alle forskellige, og det er vores brug af vores biler også. Derfor tilbyder ŠKODA forskellige former for serviceabonnementer til din ŠKODA. Så uagtet om du er ved at købe en helt ny ŠKODA, eller om din ŠKODA allerede har kørt i et par år, så har vi et abonnement der passer.  

Få et uforpligtende tilbud til din bil:

Tre typer af abonnementer

Hvad koster det?

Priseksemplarerne tager udgangspunkt i, at abonnementet tegnes for en periode på 3 år og et samlet kørselsbehov på 45.000 km. Du kan dog sammensætte et abonnement, der matcher dit behov, herunder vælge model, betalingensfrekvens, kørselsbehov og eventuelle tilvalg.

Abonnementerne kan opsiges med 1 månedsvarsel til den 1. i en måned. Der er 14 dages fortrydelsesret. 

Priser

5 ÅR/100.000 KM

AUTORISERET SERVICE- OG REPARATIONSABONNEMENT

Få et autoriseret service- og reparationsabonnement, når du køber den nye ENYAQ iV.

Hvad er inkluderet?

Glemte du at tegne abonnementet?

Du kan stadig nå det frem til første serviceeftersyn.

Fik du ikke tegnet abonnementet senest 30 dage efter indregistreringen af din fabriksnye ŠKODA, så kan du stadig nå det helt frem til første serviceeftersyn, efter producentens foreskrifter. Du kan udfylde kontaktformularen, og så vil vi kontakte dig med et endeligt tilbud og pris. Tilbuddet er uforpligtende.

Modtag tilbud

Abonnementet følger bilen

Beslutter du dig for at sælge bilen inden for den periode, hvor abonnementet dækker, kan den nye ejer overtage abonnementet. Det giver køberen sikkerhed for, at bilen er blevet passet på et autoriseret ŠKODA-værksted – og øger både bilens værdi og køberens tryghed.

Se vilkår for alle ŠKODA Serviceabonnementer

Ofte stillede spørgsmål om ŠKODA service

•Har ŠKODA et serviceabonnement?
Ja, du kan søge om et uforpligtende serviceabonnement tilbud til din ŠKODA online eller kontakte din nærmeste ŠKODA forhandler for yderligere information.

•Hvilke serviceabonnementer har ŠKODA?
ŠKODA tilbyder tre typer af serviceabonnementer: Autoriseret Basisabonnement, hvis din ŠKODA er ældre end 2 år (regnet fra 1. indregistrering), Autoriseret Serviceabonnement, som kan oprettes senest inden 24 mdr. (regnet fra din ŠKODAs 1. indregistrering) og endelig et Autoriseret Service- og reparationsabonnement, som kan oprettes senest inden 24 mdr. (regnet fra din ŠKODAs 1. indregistrering og såfremt din ŠKODA har overholdt producents serviceplanen).

•Følger et serviceabonnement bilen?
Ja, vælger du at sælge din ŠKODA inden for den periode, hvor abonnementet dækker, så kan den nye ejer vælge at overtage abonnementet.