ŠKODA stationcar – allround familiebil

Hvad er en stationcar?

En stationcar minder om en hatchback, men kendetegnes ved en længere taglinje og et større bagagerum. Stationcarens store bagagerum og rummelige kabine gør den til en særdeles populær familiebil. Hos ŠKODA kalder vi vores stationcars for Combi, og biltypen kommer i tre modeller: FABIA Combi, OCTAVIA Combi og SUPERB Combi. Alle vores modeller kan individualiseres med ekstraudstyr, så I får den helt rigtige stationcar til jeres behov.

Familiebil til hverdag og ferie

Stationcaren er en stor familiebil, der har pladsen og funktionerne til at imødekomme den moderne families behov for en fleksibel bil. En stationcar klarer alle dagligdagens gøremål og er ideel til bilferien, hvis turen for eksempel går den lange vej sydpå. I bilens bagagerum er der masser af plads til kufferter, sportsgear og barnevogn. I den rummelige kabine er der fokus på komfort på for- og bagsæder, så alle er sikret en god oplevelse, når der skal tilbagelægges mange timer bag rattet. Det indbyggede infotainment system sørger for at underholde alle undervejs.

Sikker og behagelig kørsel

Når du vælger en ŠKODA Combi, får du en sikker bil, hvor assistentsystemer hjælper til en smidig færdsel i trafikken. Vores modeller indeholder blandt andet parkeringscensor, lysassistent, bakkamera og dynamisk fartpilot, som opretholder en sikker afstand til bilerne foran dig.

Tidløst design

Alle ŠKODAs Combi-modeller er kendetegnet ved et æstetisk design, hvor bilens designelementer indgår i harmonisk samspil med hinanden – lige fra køleren i front til bilens bagende. Der er skruet op for elegancen, og du får en bil med karakteristiske, dynamiske træk. Også bilens interiør bærer tydeligt præg af, at der er kælet for detaljerne.

En stationcar er det rigtige valg til dig, der søger:

En stor familiebil

En rummelig kabine og et ekstra stort bagagerum

En bil med assistentsystemer til sikker kørsel

En bil med mange komfort features