ŠKODA minibil

Hvad er en minibil?

En minibil er et nummer større end mikrobilen (internt link til denne tekst) og en biltype, hvor du får meget bil for pengene – måske en af grundene til, at det er en af de allermest populære biltyper i Danmark.

Minibilen har en større kabine, mere udstyr og et større bagagerum end mikrobilen, og den kommer som regel i form af en hatchback, fx FABIA Hatchback. Som en af de få i Danmark forhandler ŠKODA også en stationcar minibil, FABIA Combi.

Den bedste minibil til dig

Hvorvidt du skal vælge en minibil i hatchback- eller stationcarklassen afhænger helt af dine daglige behov. Vores FABIA Combi er et godt valg til familien, som har brug for at kunne transportere fx en barnevogn i bilen. Bagagerummet er med sine 530 liter stort nok til, at barnevognen ikke først skal adskilles. Du kan også indrette bagagerummet med cykelstativ og variabel bagagerumsbund. Vælger du en hatchback minibil, får du en bil, der er mere kompakt bagtil – dog stadig med meget opbevaringsplads.

Lille og økonomisk bil der kan tilpasses

Tilpas bilen dine ønsker

Selv i en lille bil er der plads til individuelle tilpasninger, så du får lige netop den bil, du er på jagt efter. Minibilerne kommer som standard med komfortfeatures, der sikrer en behagelig kørsel for hele familien, men ønsker I ekstra funktioner, er der god mulighed for det. Begge ŠKODA minibiler kan opgraderes i sit interiør og med tilføjelse af ekstraudstyr – fx avancerede assistentsystemer og elruder. Se mere under udstyrsvarianterne Active, Ambition og Style under hver af vores modeller.

Miljøvenlig bil

Uanset hvilken af vores minibiler, du vælger, får du en miljøvenlig model, hvor du med god samvittighed kan sætte dig bag rattet og samtidig glæde dig over de økonomiske fordele. Blandt andet sænker modellernes TSI-benzinmotorer brændstofforbruget, og det indbyggede start-stop-system sørger for, at du ikke bruger motoren unødigt, når du holder stille i trafikken.

En minibil er det rigtige valg til dig, der søger:

En lille bil med stort bagagerum

Meget bil for pengene

En miljøvenlig, økonomisk bil