Som Škoda-ejer har du adgang til en unik service, der har til formål at holde dig og din Škoda kørende så problemfrit som muligt. Din Škoda hører til blandt de mest pålidelige biler, men skulle det alligevel ske, at bilen går i stå, kan du helt gratis trække på Škoda Vejhjælp, som rykker ud med hjælp 24 timer i døgnet både i Danmark og i udlandet.

Hvordan ringer jeg efter hjælp?

Din Škoda er udstyret med eCall (Emergency Call) og kan automatisk kontakte alarmcentralen og sende informationer om din placering, din kørselsretning, antallet af personer i bilen og ulykkens omfang. Du kan også udløse opkaldet manuelt ved at trykke på SOS-knappen. En medarbejder holder kontakten med dig, indtil redningstjenesten når frem. Du kan naturligvis altid ringe til 112 fra din telefon.

Ved at trykke på vejhjælpsopkaldsknappen i tagmodulet får du forbindelse til et vejhjælpscallcenter. Bilen sender også automatisk data om sin position og tilstand til callcentret, så du hurtigt kan få løst problemet sammen med operatøren eller få din bil bugseret. Du kan også komme i kontakt med vejhjælpscentret via MyŠkoda-appen eller ved at ringe til + 45 70 20 70 78

Uanset hvor du er, så kan du i tilfælde af spørgsmål omkring din Škoda blot trykke på Info Call-knappen for at kontakte kundeservicecallcentret. Vores operatører er altid klar til at hjælpe dig. Også i dette tilfælde kan du finde relevante oplysninger i MyŠkoda-appen, og du kan kontakte Škoda Vejhjælp via telefonnr. + 45 70 20 70 78

Hvem er dækket af Škoda Vejhjælp?

Hvem er dækket? 

Vejhjælp er et gratis tilbud til dig som Škoda-ejer, der har købt din bil efter 1. juli 1997. Har du købt din Škoda hos en Škoda-forhandler i Danmark følger Vejhjælp automatisk med fra start. Har du købt din Škoda et andet sted, er tilbuddet betinget af, at det sidste serviceeftersyn er foretaget hos en Škoda-servicepartner i Danmark. Samtidig forudsættes det, at alle anbefalede reparationer udføres.

Forlæng Vejhjælp med autoriseret service

I alle tilfælde dækker Vejhjælp frem til det næste anbefalede serviceeftersyn i bilens servicehæfte. Når dette eftersyn bliver udført af en Škoda-servicepartner i Danmark, og servicehæftet bliver opdateret, forlænges Vejhjælpstilbuddet tilsvarende frem til det næste serviceeftersyn.

Biler købt og serviceret i udlandet vil være omfattet af det pågældende lands Vejhjælp. Ved nedbrud skal det pågældende lands Vejhjælp kontaktes for assistance. Omfanget af Vejhjælp varierer fra land til land.

Hvad dækker Škoda Vejhjælp?

Her dækker Škoda Vejhjælp:

Vejhjælp træder i kraft, hvis din Škoda, som har fået foretaget sit sidste serviceeftersyn hos en Škoda-servicepartner, bliver ramt af driftsstop, der forhindrer, at bilen kan køre videre ved egen hjælp, eller hvis en advarselslampe ifølge instruktionsbogen afviser at lade bilen køre videre.

Der ydes én assistance pr. årsag til driftstop.

 

Her dækker Škoda Vejhjælp ikke:

 • Udgifterne til serviceeftersyn
 • Hvis bilen er indbragt til værksted for service eller planlagte reparationer
 • Ved selvforskyldt driftstop, f.eks. fejlbetjening eller ignorering af advarselslamper
 • Omkostningerne til værksted, reservedele, reservehjul, dækoppumpningsskum, brændstof, motorolie eller andre udgifter relateret til den konkrete udbedring af skaden
 • Deltagelse i motorsport
 • Hvis en fejl er opstået som følge af, at bilen er ombygget eller effektforøget (tunet)
 • Hvis en fejl opstår på en trailer, campingvogn eller skyldes andre forhold, som ikke er relateret til bilens normale funktionsdygtighed
 • Skadesudbedringer, vejservices eller bugseringer, som følge af, at bilen ikke er blevet repareret og bragt i orden efter et tidligere vejhjælpstilfælde
 • Skader, som skyldes manglende eller forkert vedligeholdelse eller reparation
 • Hvis serviceeftersyn er udført af værksteder, der ikke er en autoriseret Škoda-servicepartner (se alle autoriserede Škoda-servicepartnere på www.skoda.dk)
 • Ved skader, som skyldes brug af reservedele eller forbrugsdele, som ikke kvalitetsmæssigt svarer til originale reservedele
 • Viderebugsering fra én servicepartner til en anden servicepartner
 • Ved uberettiget rekvirering af assistance
 • Krig, revolution, oprør, strejke, terrorhandlinger, jordskælv eller andet, som kan tilskrives force majeure Ved uberettiget rekvirering og anvendelse af Vejhjælp vil omkostningen blive viderefaktureret til bilens ejer. Vejhjælp giver ikke ret til erstatning for driftstab, avancetab, tabt arbejdsfortjeneste eller anden indirekte tab, der måtte være en følge af et driftstop.

Dækning

Dækningen i detaljer

Škoda Vejhjælp dækker i disse lande i Europa:

Andorra
Belgien
Bosnien
Bulgarien
Cypern
Danmark
Estland
Finland
Frankrig
Gibraltar
Grækenland
Hercegovina
Holland
Irland
Island

 
Italien (Inkl. Vatikanstaten)
Kroatien
Letland
Liechtenstein
Litauen
Luxemburg
Makedonien
Malta
Monaco
Montenegro
Norge
Polen
Portugal
Rumænien

San Marino
Schweiz
Serbien
Slovakiet
Slovenien
Spanien
Storbritannien
Sverige
Tjekkiet
Tyrkiet (Europæisk del)
Tyskland
Ukraine
Ungarn
Østrig

Hvad bliver det næste? Har du brug for en reparation?

Overlad alle spekulationer om reparationer til et autoriseret Škoda værksted. Alt det formelle klares for dig af en specialist i skadesreparationer. Du kan være sikker på, at reparationerne bliver perfekte og uden sikkerhedsrisiko med en garanteret varighed for alle garantiydelser.

Mangler du forsikring eller serviceabonnement?

Vælg mellem vores forsikringer eller forudbetalte serviceprodukter.

Sikkerheden kommer i første række

Škoda Genuine Accessories

Sikkerhedsvest med reflekser

Advarselstrekant

Slæbetov

Førstehjælpssæt

Ofte stillede spørgsmål


Škoda Vejhjælp dækker de fleste uforudsete hændelser, som stopper køreturen i din Škoda. Det er f.eks. hjælp ved motorproblemer, fladt batteri, punktering, tom tank, fejltankning eller indlåste nøgler. Škoda Vejhjælp forsøger at hjælpe dig videre, hvor bilen er gået i stå, men kan også hjælpe med bugsering og evt. lånebil eller hotel.

Škoda Vejhjælp er et gratis tilbud til Škoda-ejere. Nye Škoda købt hos en Škoda-forhandler i Danmark er omfattet fra start. Ellers er Vejhjælp betinget af, at det seneste store serviceeftersyn er foretaget hos en Škoda-servicepartner i Danmark, og at alle anbefalede reparationer udføres.

Der er mange andre gode grunde til at anvende autoriseret Škoda-værksted, som du kan læse mere om her.

Du kan ikke købe Škoda Vejhjælp. Den er et gratis tilbud til Škoda-ejere. Nye eller brugte Škoda købt hos en Škoda-forhandler i Danmark er omfattet fra start. Ellers er Škoda Vejhjælp betinget af, at det seneste store serviceeftersyn er foretaget hos en Škoda-servicepartner i Danmark, og at alle anbefalede reparationer udføres.

Der er mange andre gode grunde til at anvende autoriseret Škoda-værksted, som du kan læse mere om her.