ŠKODA VEJHJÆLP

Kommer du til os - kommer vi også til dig

Brug et autoriseret ŠKODA-værksted og få vejhjælp for 0 kr. Bruger du et autoriseret ŠKODA-værksted, giver du din bil de bedste forudsætninger for, at den kører upåklageligt kilometer efter kilometer. Alligevel får du en ekstra sikkerhed med. Passer du dine serviceeftersyn, følger der nemlig vejhjælp med i prisen.

Du ringer bare, så kommer vi og løser dine problemer – uanset om du er løbet tør for brændstof, har et fladt batteri eller sidder fast i en snedrive.

Din mobile mekaniker

Forestil dig at din ŠKODA får driftsstop på ferien (ikke særligt sandsynligt - men alligevel). Er den fra 1997 og frem, ringer du bare til nummeret i din servicebog. Så løser vi problemerne - næsten uanset hvor i Europa du befinder dig. Med vejhjælp er der så at sige en indbygget mekaniker i din ŠKODA. Men han er der kun, hvis du har passet dine serviceeftersyn på et autoriseret ŠKODA-værksted i Danmark. Hvis det smutter for dig, er han også smuttet. Men han kommer tilbage, lige så snart du er tilbage hos os.

Læs meget mere om Vejhjælp i vores Vejhjælpsfolder.Skadeservice

Skadeservice? Ja, det er noget, du vil blive rigtig glad for, hvis du skulle komme ud for et trafikuheld, og din ŠKODA skal transporteres til et værksted. Du kan nemlig ikke altid regne med, at dit forsikringsselskab benytter et autoriseret ŠKODA-værksted, da mange forsikringsselskaber foretrækker at bruge et karosseriværksted, som de har en rabataftale med. Så hvis du vil være sikker på at få en reparation, der får din bil i absolut topform igen, er der kun én vej: et autoriseret ŠKODA-værksted.

Kontakt ŠKODA vejhjælp på 70 20 70 78

Hvis uheldet er ude, og du ikke selv kan køre videre, er det blot at ringe 70 20 70 78 ŠKODA-vejhjælp. På den måde er du sikker på, at din ŠKODA bliver bragt til et autoriseret ŠKODA-værksted.