FORKÆL DIN ŠKODA MED ET SOMMERTJEK TIL kr. 299

Med et Sommertjek gennemgår vi din ŠKODA, så hele familien bekymringsfrit kan køre sommeren i møde. Vi kontrollerer bl.a. motorrum, undervogn og elektronik og sikrer, at dæk og dæktryk kan transportere hele familien sikkert rundt uanset vejret. Med et Sommertjek sørger vi også for, at der ikke er utætheder i motorrummet og at støddæmpere fungerer, som de skal.

Gælder udvalgte servicepartnere.

Bemærk: Prisen inkluderer ikke eventuelle ekstra- eller tillægsydelser. Tilbuddet gælder ŠKODA. Gælder fra 01.06.2021 t.o.m. 01.08.2021.

INKLUDERET I PRISEN

 • Kontrol af kølesystem og kølevæske stand (utætheder)
 • Kontrol af motorolie stand Kontrol af batteri (visuelt)
 • Sprinklervæske (påfyldning uden beregning)
 • Kontrol for utætheder
 • Kontrol af bremsevæske stand
 • Kontrol af bremser (visuelt belægning rør og slanger)
 • Kontrol af udstødning og ophæng
 • Kontrol af støddæmpere (utætheder)
 • Kontrol af dækkenes tilstand og tryk (inklusiv reservehjul/dæk-kit)
 • Kontrol af visker/sprinkleranlæg og viskerblade
 • Kontrol af lys og lygter Kontrol af anhængertræk el-stikdåse

Vi anbefaler at man får foretaget service på sit klimanlæg eller aircondition mindst hvert 2. år, for optimal effekt og komfort. Klima- og airconditionanlæg er en vigtig del af komforten i din ŠKODA. Systemerne er med til at sørge for, at luften er ren, frisk og har en behagelig temperatur. Derfor er vedligeholdelse af klimaanlægget en naturlig del af din bilpleje. Faktisk bør det renses årligt, via en Klimarens, hvis du vil undgå bakterier og urenheder. Med et Klimaeftersyn undgår du nedslidning og en ringere effektivitet af anlægget og dermed de dyre omkostninger der forbundet med reparation af et slidt anlæg. Ved et Klimaeftersyn udfører vi bilens klimaanlæg på en række punkter:

- Systemtest af klimaanlæg
- Kontrol og eventuel påfyldning af kølemiddel (merpris for kølemiddel).
- Kontrol af pollenfilter (ekskl. skift af pollenfilter, men det anbefales af få dette skiftet ifm. en klimarens)
- Efter kontrol kontrolleres indblæsningstemperaturen

Kør sommeren i møde med sikkerheden i top. Med et Sommertjek kontrollerer vi dækkenes tilstand og tryk - inklusiv reservehjul (hvis man har et reservehjul). Skulle uheldet være ude og behovet for dit reservehjul opstå, er du altid på den sikre side med et reservehjuls værktøjskit fra kun 585 kr. Indeholder, trækkrog, fastnøgle, donkraft og er pakket i en flamingo indsats.

Har du ikke et reservehjul, kan du spørge din forhandler eller du kan vælge at bruge et overskydende vinter- eller sommerhjul, som reservehjul om sommeren og omvendt om vinteren. Dog skal du være opmærksom på, at denne løsning betyder, at du skal sænke farten og kun bør køre i en meget begrænset periode før du får skiftet til ens dæk.

Klimanlægget eller airconditionanlægget i biler skal regelmæssigt renses for at sikre frisk og ren luft i kabinen. Vores anbefaling er at man får foretaget en rens af anlægget årligt for at forhindre dannelsen af bakterie og svampesporer som giver dårlig lugt og usund luft i kabinen”

- Rens/desinficering af klimaanlæg
- Kontrol af pollenfilter (ekskl. skift af pollenfilter, men det anbefales af få dette skiftet ifm. en klimarens)

SOMMERPLEJESÆT TIL 199 KR.

Forkæl din ŠKODA med et sommerplejesæt, som inkluderer fælgrens, insektfjerner, ruderens og en svamp til insektfjerner.

Book sommertjek

Gælder udvalgte servicepartnere