Škoda Originaldele

Vi stiller samme høje krav til produktion, udvikling og kvalitet af Škoda Originaldele, som til de nye Škoda modeller.

Mange reservedele udvikles sideløbende med en ny bilmodel, og det gør monteringen efterfølgende både smidig og hurtig. Produktpaletten med ŠKODA Originaldele omfatter dagligdags forbrugsvarer, karrosseridele, originale olier, forruder og forlygter. ŠKODA Originaldele er som standard omfattet af 2 års garanti. Da Originaldele er tilgængelige i op til 15 år efter, at vi er stoppet med at producere en bestemt model, skal du ikke bekymre dig om, om vi har en original reservedel til din ŠKODA.

Škoda Original-olier

Škoda Original-olier er blevet udviklet specielt til din motor. De sikrer, at din motor kan levere den maksimale ydelse samtidig med et lavt brændstofforbrug.

Škoda Economy Dele

Dette er en særlig gruppe reservedele, som er blevet konstrueret optimalt til biler, som er mere end 4 år gamle, for at omkostningerne til vedligeholdelse og reparation af disse biler er på niveau med deres aktuelle værdi. Derfor byder de på et optimalt forhold mellem prisen på reparationen og bilens gensalgsværdi. Mens Škoda Originale Dele og Škoda ombytningsdele er identiske med de dele, der anvendes i produktionen af nye biler, så omfatter Economy Dele lidt færre valgmuligheder, og deres konstruktion er blevet tilpasset. De anvendte materialer er i tråd med formålet med disse dele, og der er ikke gået på kompromis, når det gælder kvaliteten. Du kan være sikker på, at Škoda Economy Dele som et hvilket som helst andet Škoda produkt er fremstillet i henhold til Škodas teknologiske standarder med fokus på topmålet af kvalitet og sikkerhed. Škoda Economy Dele er som standard omfattet af 2 års garanti. De distribueres gennem Škodas autoriserede forhandlernetværk.

Hvorfor købe Škoda Economy Dele?

De er udelukkende Škoda produkter. De er billigere end Original Dele, deres kvalitet er blevet testet nøje af Volkswagen Group, og de er omfattet af 2 års garanti.

Škoda Economy Dele

Udvalget omfatter følgende reservedele: udstødningsrør, bremsebelægninger, bilbatterier, støddæmpere, generatorer, bremseskiver, filtre, tændrør, viskerblade, startere og endda sprinklervæske.

Škoda ombytningsdele

Škoda ombytningsdele er dele, som er blevet renoveret af fabrikken, til biler i alle aldre. I renoveringsprocessen skilles delene komplet ad, renses, måles og inspiceres. De individuelle komponenter i hver enkelt reservedel renoveres eller udskiftes med helt nye komponenter. Den omfattende genanvendelse af returnerede dele betyder, at miljøet belastes meget mindre af affald. Derudover skal der ikke bruges ekstra energi og produktionskapacitet.

De primære fordele ved ombytningsdele

Lavere priser, afhængigt af den enkelte del, 100 % kompatibilitet med bilen, sikre dele af høj kvalitet, som overholder Škodas standarder, grøn genanvendelse af gamle dele og beskyttelse af miljøet.

Škoda ombytningsdele

Udvalget omfatter komplette motorer, turboladere, airconditionkompressorer, generatorer, startere, vandpumper, koblinger, indsprøjtningspumper, dyser, katalysatorer, gearkasser, skivebremsekalibre og andre komplekse enheder.

AdBlue

AdBlue® er en miljøvenlig syntetisk opløsning, som består af meget ren carbamid (32,5 %) og demineraliseret vand (67,5 %). Opløsningen hjælper udvalgte Škoda modeller med dieselmotor med at overholde de strenge miljøstandarder. Forbruget afhænger af kørestilen, systemets arbejdstemperatur og vejrforholdene. Mængden af AdBlue® i tanken overvåges elektronisk. Føreren får påmindelser om påfyldning af AdBlue® i kørecomputeren. Man kan få påfyldt AdBlue® på en komfortabel måde hos en autoriseret Škoda-servicepartner. Rent. Hurtigt. Problemfrit.