Oplad med Clever

Ubegrænset opladning fra Clever

Med en elbil eller plugin-hybridbil fra ŠKODA skal du ikke bekymre dig om opladning, for det har vi allerede tænkt på. Sammen med Clever, har vi nemlig sørget for, at du kan få ubegrænset opladning til bilen til en fast månedlig pris med Clever Unlimited. Så har du ubegrænset opladning, når og hvor det passer dig, med Clever Unlimited.

 

Opladning når og hvor det passer dig

For en fast månedlig pris er du fri til at køre og lade, alt det du vil. Med en ladeboks hjemme vågner du til et fuldt batteri og fuld frihed – hver dag. Og da du betaler for ubegrænset opladning, betaler Clever for den mængde strøm, du bruger til opladning af bilen hjemme. En gang i kvartalet fjernaflæser Clever strømforbruget på ladeboksen og tilbagebetaler til den gældende tilbagebetalingssats – helt automatisk. Læs mere om tilbagebetalingen

Clever passer til dig, uanset om du lader hjemme eller på ladenetværket. Med opladning fra Clever får du ubegrænset frihed og e-mobilitet. Ved køb af en ny plugin-hybrid eller elbil fra ŠKODA kan du tilkøbe en standardinstallation af en Clever-ladeboks, når du samtidig opretter et Clever Unlimited-abonnement. En standardinstallation til en ŠKODA elbil koster 2.500 kr.* og 7.500 kr. ved en plugin-hybrid**. Med abonnementet kan du lade ubegrænset hjemme, ude og på farten for en fast månedlig pris.

 

 

Oplad på Danmarks stærkeste ladenetværk

Hvis du primært ønsker at lade på arbejdet, når du køber ind eller er på farten, kan du få Clever Unlimited Network. Det er også til dig, der ikke kan få installeret ladeboks hjemme, måske fordi du bor i lejlighed. På den måde lader du på Danmarks stærkeste ladenetværk. Med Clevers app kan du nemt finde dit nærmeste ladepunkt og se, om det er ledigt. Du kan downloade Clevers app til iPhone og Android.

Det får du med opladning fra Clever

Clever Unlimited

Ubegrænset e-mobilitet hjemme og ude for en fast månedlig pris

• Ubegrænset opladning hjemme
• Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
• Ladebrik til Clevers ladenetværk
• Mobilitetsgaranti og kundesupport 24/7


Fast månedlig pris for Clever Unlimited

• Elbil: 749 kr./md.
• Plugin-hybridbil: 369 kr./md.

Ved køb af elbil tilbydes standardinstallation af Clevers ladeboks til 2.500 kr. (værdi 7.500 kr.).

Læs mere om Clever Unlimited

Clever Unlimited Network

Ubegrænset e-mobilitet på Clevers netværk for en fast månedlig pris

• Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
• Ladebrik til Clevers ladenetværk
• Mobilitetsgaranti og kundesupport 24/7
 
 
Fast månedlig pris for Clever Unlimited Network

• Elbil: 625 kr./md.

• Plugin-hybrid: 245 kr./md.

Læs mere om Clever Unlimited Network

Installation af ladeboks

Hvis du har egen fast parkeringsplads eller indkørsel med forbindelse til din eltavle, kan Clever i udgangspunktet installere en ladeboks hos dig.

Bor du i etageejendom eller rækkehus uden egen parkeringsplads, og hvor Clever ikke kan installere en ladeboks med direkte forbindelse til din eltavle, betyder det i de fleste tilfælde, at du ikke kan få installeret ladeboks hjemme. I stedet kan du lade på Clevers nentværk med et Clever Unlimited Network abonnement.

Læs mere om installationen

 

 

Har du brug for en ekstra ladeboks?

Har du brug for en ekstra ladeboks, fx én tilsommerhuset, kan du få installeret en ekstra ladeboks fra Clever. Du har mulighed for at få installeret så mange ekstra ladebokse, som du ønsker. Installation af ekstra ladeboks koster 7.500 kr. per installation samt fast abonnement på 124 kr./md per ekstra ladeboks.

Clever Unlimited udbydes af Clever A/S, Støberigade 14, 3. sal, 2450 København SV. Alle priser er oplyst inkl. moms og forudsætter indgåelse af abonnementsaftale med bindingsperiode på 6 måneder for kunden. Clever A/S kan dog altid opsige aftalen med 3 måneders varsel. Mindsteprisen til elbiler er 4.494 med Clever Unlimited og med Clever Unlimited Network 3.750 og prisen til plugin-hybrider er 2.214 med Clever Unlimited og med Clever Unlimited Network 1.470. Priserne forudsætter betaling via Betalingsservice – ellers tillægges gebyr på 49 kr. per måned. Priserne gælder ved samtidigt køb af elbiler eller plugin-hybrider hos autoriserede ŠKODA-forhandlere, og gælder både for privat- og erhvervskunder, dog ikke kunder, der anvender bilen som hyrevogn. Den leverede ladeboks er Clevers ejendom og installeres af Clever på en valgfri privatadresse i Danmark. Kunden er erstatningsansvarlig for evt. skader, tyveri m.v.

Kan installationen af ladeboksen ikke udføres uden ekstra ydelser, som beskrevet i Clevers salgs- og leverancevilkår, punkt 5.2, som findes på clever.dk/vilkår, vil installationen medføre yderligere omkostninger for kunden. Kunden afholder omkostninger til nedtagning og returnering af ladeboks ved ophør af abonnementet. Læs mere på clever.dk/installation. Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, der er brugt til opladning gennem Clevers ladeboks. Tilbagebetalingen følger gældende tilbagebetalingssats, som kan findes på clever.dk/tilbagebetaling. For privatkunder gælder der 14 dages fortrydelsesret fra endelig aftaleindgåelse. Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl og udsolgte varer. Clevers fulde vilkår og betingelser findes på clever.dk/vilkår.

 

Læs mere om ŠKODAs elbiler

SUPERB iV plug-in hybrid

SUPERB iV plug-in hybrid

SUPERB iV er ŠKODAs første produktionsmodel, som introduceres med plug-in-hybriddrivlinje. En 1,4-liters TSI-benzinmotor og en elmotor leverer en samlet systemydelse på 218 hk. Rækkevidden i ren eldrift udgør op til 55 km i henhold til WLTP-cyklussen, og i kombination med benzinmotoren har bilen en samlet rækkevidde på op til 850 km.

Læs mere

OCTAVIA iV plug-in hybrid

OCTAVIA iV er klar til hverdens situationer, hvor du får mest muligt ud af plug-in-hybribdrivlinjen. Bilen har en elektrisk rækkevidde på op til 60 km i henhold til WLTP-cyklussen. Hertil leverer drivlinjen en systemydelse på 204 hk og et drejningsmoment på op til 350 Nm.

Læs mere

Den elektriske ENYAQ iV

ŠKODAs eldrevne SUV kommer med batterier i tre størrelser, baghjulstræk eller firehjulstræk, rækkevidder op til 500 km og masser af plads. Bagagerummet rummer 585 liter, og den stærkeste variant kan trække 1.200 kg. ŠKODA ENYAQ iV er bygget på samme MEB-platform som konceptbilen VISION iV. Konceptbilen VISION iV er forløberen for en SUV-coupé, som bliver ŠKODAs næste elbil efter ENYAQ iV.

Læs mere