Anden generation af Kodiaq vil løfte sikkerhed, teknologi og alsidighed til næste niveau. Den helt nye Škoda Kodiaq kommer med moderne, effektive benzin- og dieselmotorer samt plug-in- og mildhybriddrivlinjer. Foruden et nyt eksteriør kommer bilen med nye features, forbedret teknologi og et helt nydesignet interiør.

Kodiaq vil blive produceret på Škodas fabrik i Kvasiny i Tjekkiet, hvor forgængermodellen også er blevet bygget.

Tests ved den nordlige polarcirkel

De nye generationer af Škoda Superb og Kodiaq har med succes gennemgået omfattende kuldetests ved den nordlige polarcirkel. Bilernes funktioner, kvalitet og holdbarhed blev testet ved temperaturer helt ned til minus 30 grader celsius.

Under disse tests var der primært fokus på kørselsstabiliteten, passagerernes komfort i kolde omgivelser og den generelle pålidelighed på lange køreture om vinteren. Derudover skulle bilerne kunne modstå den ekstra vægt fra is og sne. Alle dele af testbilerne blev gennemgået nøje: undervogn, karrosseri, motor, varmesystem og hele det elektriske system.

Succeshistorien

Kodiaq, der blev lanceret i 2016 som spydspids i Škodas succesfulde SUV-kampagne, er allerede blevet solgt i over 740.000 eksemplarer. Den gav mulighed for syv sæder som ekstraudstyr, og den introducerede Škodas spændende crystalline-designsprog i SUV-segmentet. Den sportslige Kodiaq RS fulgte i 2018, og hele modelrækken blev faceliftet i 2021. Over 40 internationale priser er det synlige bevis på den store Škoda SUV’s fremragende kvaliteter og den ekstraordinært store popularitet.