Barnevogn i én ŠKODA

Plads til hele familien

I en bil fra ŠKODA skal der være plads til hele familien, store som små. Det betyder bl.a., at der for småbørnsfamilier også skal være plads til en barnevogn i bagagerummet – eller mulighed for at montere et stativ eller holder til en barnevogn på bilen. Her på siden kan du læse om forskellige ŠKODA modeller med plads til barnevogne, og du finder også bagagerumsmål og andre specifikationer, der er værd at vide, inden du finder en bil, der kan rumme hele familien inkl. evt. barnevogn. Gå på opdagelse herunder og find den familiebil, der passer netop dig og din families behov – uanset om det er en lille bil med plads til barnevogn eller en mere rummelig model, hvor der er plads til, at familien vokser – så finder du forskellige modeller med plads til barnevogn herunder.

Barnevogn i en ŠKODA FABIA Hatchback

Den nye ŠKODA FABIA Hatchback byder på masser af rummelighed – i kabinen så vel som i bagagerummet. Kabinen har en behagelig bredde og en følelse af endnu mere rummelighed. Bagagerummet i den nye ŠKODA FABIA Hatchback byder på én af vores mange, smarte Simply Clever-løsninger, hvilket er den lavtplacerede bagagerumsafdækning. Denne deler bagagerummet i to dele, hvilket er ideelt, hvis du har små og lette genstande, som du ønsker at opbevare for sig. Ønsker du at bruge hele bagagerummets højde kan du let og enkelt fjerne bagagerumsafskærmningen, så du har ét stort rum, og bagagerumsafskærmningen kan let opbevares bag bagsæderne. Således kan du let og enkelt finde plads til en barnevogn i bagagerummet af ŠKODA FABIA, og når du ikke har behov for plads til en barnevogn, har du glæde af et multifunktionelt bagagerum, der bl.a. også har kroge til ophæng og et praktisk, dobbeltsidet bagagerumsindlæg, der nemt kan vendes og vaskes.
Bagagerumsmål: • L: 716mm • B: 960mm

Barnevogn i en ŠKODA FABIA Combi

ŠKODA FABIA Combi er en attraktiv, rummelig og elegant stationcar for hele familien. I FABIA Combi er der således masser af plads til både bagage og passagerer uden at gå på kompromis med komfort. Kabinen er bred der får kabinens højde til at virke endeløs. Hvad angår bagagerummet, så er der heller ikke her sparet på rummeligheden. ŠKODA FABIA Combi byder nemlig på et stort og rummeligt bagagerum, der ligesom Hatchback modellen også byder på flere smarte og elegante løsninger. Eksempelvis kommer ŠKODA FABIA Combi med ekstraudstyr som en variabel bagagerumsbund, der gør, at bagagerummet kan få mere dybde, hvilket eksempelvis er praktisk, hvis du skal have en barnevogn i din ŠKODA FABIA. Du finder ligeledes diverse hylder og beholdere i bagagerummet, og hvis det ikke var nok, så har vi også udstyret ŠKODA FABIA Combi med et netsystem, som forhindrer mindre og porøse genstande i at bevæge sig, mens du kører, og potentielt gå i stykker – du kender sikkert allerede både lyden og følelsen. ŠKODA FABIA Combi er på alle leder og kanter en praktisk familiebil, der kan rumme både barnevogn og storindkøb på samme tid, men samtidig udstråler alt andet, end at være en praktisk familiebil udenpå.

Bagagerumsmål: • 958mm lang • 960mm bred

Læs mere om ŠKODA FABIA Combi

Barnevogn i en ŠKODA OCTAVIA Hatchback

ŠKODA OCTAVIA Hatchback byder først og fremmest på et balanceret, krystalklart design inspireret af kubisme. OCTAVIA Hatchback skriger altså ikke ligefrem ”familiebil” med sin selvsikre, brede kølergrill og funklende LED-lys, men bag det stilsikre ydre, gemmer ŠKODA OCTAVIA Hatchback på massevis af intelligente Simply Clever-løsninger, rummelighed og komfort nok til, at hele familien kan strække benene og komme behageligt fra A til B. ŠKODA OCTAVIA Hatchback byder nemlig bl.a. også på klassens største bagagerum, der kan rumme hele 590 l., og du kan således sagtens finde plads til en barnevogn i OCTAVIA Hatchback. Skulle du på et tidspunkt få brug for endnu mere bagagerumsplads, kan bagsædet løsnes fra bagagerummet, og bagagerumskapaciteten øges således til 1.580 l. ŠKODA OCTAVIA Hatchback er på mange måder en elegant familiebil i forklædning, der smukt kombinerer højdesign, rummelighed og komfort.

Bagagerumsmål: • L: 1084mm • B: 1010mm

Læs mere om ŠKODA OCTAVIA Hatchback

Barnevogn I en ŠKODA OCTAVIA Combi

ŠKODA OCTAVIA Combi byder også på et stilrent og tidløst design, som er tydeligt inspireret af kubisme og bøhmisk glaskunst. På komfortsiden er OCTAVIA Combi mindst lige så imponerende. ŠKODA OCTAVIA Combi er ligeledes den perfekte partner til en aktiv livsstil med tilbehør, der tæller både tagbøjler, tagbokse og skiposer. ŠKODA OCTAVIA Combi værner nemlig hele vejen igennem om praktisk anvendelighed, hvilket særligt kommer til udtryk bag bagsmækken. Her finder du nemlig et stort og rummeligt bagagerum på 610 l. Et enkelt træk i et greb lægger bagsæderne frem, og du kan således udvide bagagerumskapaciteten til imponerende 1.740 l. Det er med andre ord intet problem at finde plads til både familie og barnevogn i ŠKODA OCTAVIA Combi, og skal du på et tidspunkt transportere større genstande, kan du let og enkelt udvide bagagerummet med op til næsten tre gange størrelsen.

Bagagerumsmål: • L: 1050mm • B: 1010mm

superb

Barnevogn i en ŠKODA SUBERB Hatchback

ŠKODA SUPERB Hatchback har et elegant og selvsikkert ydre, der værner om en imponerende detaljegrad. Hvad der er mindst lige så imponerende, er mængden af den komfort, du finder i en ŠKODA SUPERB Hatchback – både på for- og bagsæderne. SUPERB Hatchback er nemlig både "stor" udenpå og indeni. Med en akselafstand på 2.841 mm og en imponerende bred sporvidde, er der maksimal komfort i kabinen – og endnu mere plads i bagagerummet, der smart kan åbnes med en virtuel pedal, når du står med hænderne fulde. Med en kapacitet på 625 l., der i øvrigt er klassens største, byder den nye ŠKODA SUPERB på fremragende praktiske egenskaber, og du kan således nemt finde plads til en barnevogn i ŠKODA Superb. Har du på et tidspunkt brug for endnu mere plads, kan bagsæderne lægges ned, og bagagerumskapaciteten udvides således til hele 1.760 l.

Bagagerumsmål: • L: 1126mm • B: 1010mm

Læs mere om ŠKODA SUBERB Hatchback

Barnevogn i en ŠKODA SUBERB Combi

ŠKODA SUPERB Combi er æstetik og funktionalitet i perfekt harmoni, der indkapsler alt fra klare designdetaljer til komfort af øverste skuffe. ŠKODA SUPERB Combi har klassens største kabine, hvilket giver alle passagerer – på både for- og bagsæderne, maksimal passagerkomfort. Bag bagklappen finder du klassens største bagagerum med en kapacitet på intet mindre end 660 l., der er ideelt for børnefamilier, som har brug for at have plads til en barnevogn. Bagagerummet åbnes desuden med en virtuel pedal, som er særlig praktisk, når du står med en baby i den ene arm og en indkøbspose i den anden. Har du brug for endnu mere bagagerumskapacitet, kan bagsæderne lægges ned, og bagagerumskapaciteten øges således let til hele 1.950 l. ŠKODA SUPERB Combi er en familiebil, der hverken går på kompromis med design eller funktionalitet.

Bagagerumsmål: • L: 1140mm • B:1010mm

Læs mere om ŠKODA SUBERB Combi

Barnevogn i en ŠKODA KAROQ

ŠKODA KAROQ er en robust og sikker familiebil med SUV-karakter, der foruden et lækkert look og friskt design byder på en række topmoderne komfortfeatures og ikke mindst en fantastisk rummelighed over hele linjen. ŠKODA KAROQ giver nemlig dig og din familie rigelig plads – både i kabinen og bagagerummet – og det er således let at finde plads til en barnevogn i bagagerummet, der har en kapacitet på imponerende 521 l. i standardkonfiguration (m. alm. bagsæde), hvilket er klassens største. Bagagerummet i ŠKODA KAROQ har mange smarte og funktionelle features så som udtrækkelig bagagerumsafskærmning, bagageholdere, kroge til ophæng samt et yderst praktisk net system. ŠKODA KAROQ kommer i flere varianter og priser, så du kan finde netop den ŠKODA KAROQ, som passer til dig og din families behov. Har I eksempelvis et ønske om, at bagagerummet skal have en vis størrelse for at rumme en given barnevogn el.lign, kan I se bagagerumsmålene for de forskellige ŠKODA KAROQ varianter herunder:

Barnevogn i en ŠKODA KAROQ m. VarioFlex

Bagagerummet i ŠKODA KAROQ m. VarioFlex er 5,4 cm. længere end ŠKODA KAROQ m. alm. bagsæde. Lægger du sæderne ned i ŠKODA KAROQ m. VarioFlex, har du således en bagagerumskapacitet på 1.810 l. Til sammenligning har ŠKODA KAROQ m. alm. sæder en bagagerumskapacitet på 1.630 l., når bagsæderyglænene er klappet ned.

Bagagerumsmål: • L: 810mm • B:1003mm

Barnevogn i en ŠKODA KAROQ m. alm. bagsæde

ŠKODA KAROQ m. alm. bagsæde kommer med klassens største bagagerum med plads til barnevogn. Bagagerumskapaciteten er på hele 521 l. og i følgende specifikationer:

Bagagerumsmål: • L: 756mm • B:1003mm

skoda-karoq

Barnevogn i en ŠKODA KODIAQ

ŠKODA KODIAQ har et stilrent og robust design hele vejen rundt, men det mest iøjnefaldende ved ŠKODA KODIAQ er den imponerende rummelighed. I kabinen er der masser af plads på både for- og bagsæderne, så hele familien kan sidde behageligt. Dertil, så er bagagerummet klassens største med en kapacitet på hele 720 l. i modellen med 5 sæder og en tilsvarende stor bagklap, så I let kan tage en barnevogn ind og ud uden besvær. Bagagerummet byder på flere multifunktionelle features så som bagageholdere, kroge i bagagerummet og det smarte netsystem. ŠKODA KODIAQ er den perfekte familiebil, som hele familien inkl. barnevogn kan være i – og vokse i!

Bagagerumsmål (KODIAQ): • L: 1576 • B: 1165 (Siger de tekniske specs fra fabrikken)

Bagagerumsmål (KODIAQ med 5 sæder): • L: 1165mm • B: 1379mm (Siger de tekniske specs fra fabrikken)

Bagagerumsmål: (KODIAQ med 7 sæder): • L: 477mm • B: 1379mm (Siger de tekniske specs fra fabrikken)