Tryghedsaftale

ŠKODA-forhandlernes +2 eller +3 års udvidet tryghed

Hvis den normale garanti er livremmen, kan du nu fortsætte med seler på. Hos din forhandler kan du nemlig tilkøbe en tryghedsaftale med +2 eller +3 års ekstra tryghed oveni den 2-årige normale fabriksgaranti, når du køber en fabriksny ŠKODA.

Tryghedsaftalerne med de +2 eller +3 års ekstra tryghed gælder maksimalt op til 100.000 eller 150.000 km i alt at regne fra første indregistreringsdato. Tryghedsaftalerne dækker de samme områder som fabriksgarantien i den valgte periode. De kan tilkøbes til FABIA, SCALA, OCTAVIA, SUPERB, KAROQ og KODIAQ.

Fordele

- Driftssikkerhed og kvalitet via autoriseret ŠKODA-værksted

- Service du kan have tillid til udført af vores uddannede ŠKODA-mekanikere

- Ro i sindet selv i udlandet med paneuropæisk dækning

- Bevis for brugtvognsværdien på din ŠKODA


Kom nemt og hurtigt videre for at se priserne

For at finde den tryghedsaftale som passer til dine behov, kan du finde alle priser på de respektive modeller ved at trykke på nedstående link.

Omfattende dækning

I tilfælde af havari i den periode, hvor ŠKODA-forhandlernes +2 eller +3 års udvidet tryghed gælder, reparerer eller udskifter dit ŠKODA-værksted alle de områder, der er dækket. Dækningen er omfattende, så du får lige så meget ro i sindet som med ŠKODAs nybilsgaranti, når det drejer sig om mekaniske og elektroniske komponenter, der går i stykker.

Paneuropæisk dækning

ŠKODA-forhandlernes +2 eller +3 års udvidet tryghed gælder i næsten hele Europa. Uanset hvor du befinder dig, vil den nærmeste ŠKODA-forhandler hjælpe dig sikkert videre på din rejse!

Pålidelig ansøgningsproces

Din egen ŠKODA-forhandler er det bedste sted, du kan bringe din bil til i tilfælde af et havari. Du kan være sikker på, at din bil er i eksperthænder. Der anvendes kun originale dele ved udskiftning, og arbejdet foretages med det værktøj og efter de metoder, som er specielt udviklet til ŠKODA-biler.

Gensalgsværdi

ŠKODA-forhandlernes +2 eller +3 års udvidet tryghed kan overføres til den næste ejer af din bil. En Tryghedsaftale er også ensbetydende med, at din ŠKODA er blevet vedligeholdt korrekt. ŠKODA-forhandlernes +2 eller +3 års udvidet tryghed øger derved din bils gensalgsværdi.