Rummelighed

Til alt det, der virkelig er vigtigt.

De fleste biler har god plads ved forsæderne. Men hvad med bagsædet og bagagerummet? Er benpladsen behagelig ved bagsædet, og får du plads til f.eks. en barnevogn uden at spille bagagerums-tetris? Dét er forskellen på en familiebil og en rummelig familiebil! Når du vælger en Škoda, får du altid masser af bagsædeplads og et stort bagagerum med plads til en barnevogn. Rummelighed er ganske enkelt Škodas DNA. Og når al den dejlige plads bliver kombineret med smarte løsninger på bagsædet og i bagagerummet, har du den perfekte familiebil!

Bagagerum

Bagagerummet er hverdagens helt. Det redder dig, når du skal transportere fyldte indkøbsposer fra Føtex eller byggematerialer fra Bauhaus. På bilferien er det din bedste ven, når du og familien skal have plads til al feriebagagen. Škoda har bilmodeller i alle størrelser, og de har alle et stort bagagerum tilfælles.

Bagsædeplads

God bagsædeplads er guld værd! Plads til benene, plads til skuldrene og højt til loftet giver højt humør på de lange ture. Škoda er kendt for sin bagsædeplads – selv når der er tale om kompakte modeller – så køreturen er komfortabel, uanset hvor i kabinen du og dine medpassagerer sidder.

Barnevogn

Kender du barnevognstesten? I al sin enkelthed går den ud på, at I tager jeres barnevogn med til bilforhandleren og prøver at pakke den i bagagerummet. Kan den nemt og ubesværet være i bagagerummet, så er I godt på vej! For at gøre det nemt for jer at vælge Škoda laver vi her barnevogntesten for jer.

Simply Clever

Med Škodas smarte Simply Clever-løsninger bliver familiebilen ekstra praktisk og komfortabel.

Hver Škoda-model har en række sofistikerede løsninger designet til at gøre dit liv lettere hver dag. Udforsk verden af Simply Clever.

Forsæder

Rummeligheden omkring forsæderne i en Škoda suppleres med sofistikeret tilbehør, der forbedrer komfort, praktik og sikkerhed.

Bagsæder

Passagererne på den anden og tredje sæderække vil også have fornøjelsen af en række Simply Clever-løsninger ligesom passagererne på forsæderne. De bidrager til en behagelig køretur og let transport af bagage, mens de gør rejsen sjovere for børnene.

Bagagerum

Škoda har altid dét ekstra bil, der gør dem rummelige. Dette er mest tydeligt i bagagerummet, hvor du finder en generøs mængde plads. Der er alle slags løsninger, så du får mest ud af pladsen.