Plads til hele familien

I en bil fra Škoda skal der være plads til hele familien – store som små. Det betyder bl.a., at småbørnsfamilier skal have plads til en barnevogn i bagagerummet. Her kan du opleve forskellige Škoda-modeller med plads til barnevogn, og du får også deres bagagerumsmål. Gå på opdagelse, og find den familiebil, der passer netop dig og din families behov – uanset om det er en lille bil med plads til barnevogn eller en mere rummelig model, hvor der også er plads til, at familien vokser.

Barnevogn i Škoda Enyaq

Er I på udkig efter en familiebil på el med plads til barnevognen? Så bør I altid tage jeres egen barnevogn med og teste, om den får plads i bagagerummet. Det er nemlig langt fra alle elbiler, som har god plads til en barnevogn. Det kan være, fordi bagruden skråner meget, eller fordi meget af pladsen er skjult under bagagerumsgulvet, hvor den ikke gør gavn i forhold til en barnevogn. Men vælger I Enyaq, kan I være helt trygge ved, at I får et stort og regulært bagagerum (på 585 liter), hvor der er god plads til barnevognen – også når I lukker bagklappen!

Škoda Enyaq

Bagagerumsmål: Dybde: 1.004 mm • Bredde: 1.001 mm

Har din familie en anden barnevogn end dem på videoerne? Book en prøvetur hos din lokale Škoda-forhandler, tag barnevognen med, og test, om den har lige så god plads i Enyaqs bagagerum.

Se også

Bagsædeplads

Oplev benpladsen på bagsædet i Enyaq.

Bagagerum

Udforsk bagagerummet i Enyaq.

Isofix

Se, hvordan du monterer en autostol i en Škoda ved hjælp af Isofix og Top Tether.

Barnevogn i Škoda Octavia Combi

Škoda Octavia Combi byder også på et stilrent og tidløst design, som er tydeligt inspireret af bøhmisk glaskunst. På komfortsiden er Octavia Combi mindst lige så imponerende. Škoda Octavia Combi er ligeledes den perfekte partner til en aktiv livsstil med tilbehør, der tæller både tagbøjler, tagbokse og skiposer. Škoda Octavia Combi værner nemlig hele vejen igennem om praktisk anvendelighed, hvilket særligt kommer til udtryk bag bagsmækken. Her finder du nemlig et stort og rummeligt bagagerum på 640 l. Et enkelt træk i et greb fælder bagsæderne frem, og du kan således udvide bagagerumskapaciteten til imponerende 1.700 l. Det er med andre ord intet problem at finde plads til både familie og barnevogn i Škoda Octavia Combi, og skal du på et tidspunkt transportere større genstande, kan du let og enkelt udvide bagagerummet med op til næsten tre gange størrelsen.

Škoda Octavia Combi

Bagagerumsmål: • Dybde: 1091 mm • Bredde: 1010 mm


Oplev Škoda Octavia Combi

Škoda Octavia Coupé

Bagagerumsmål: • Dybde: 1109 mm • Bredde: 1010 mm


Oplev Škoda Octavia Coupé

Har din familie en anden barnevogn end dem på videoerne? Book en prøvetur hos din lokale Škoda-forhandler, tag barnevognen med, og test, om den har lige så god plads i Octavia Combis bagagerum.

Se også

Bagsædeplads

Oplev benpladsen på bagsædet i Octavia Combi.

Bagagerum

Udforsk bagagerummet i Octavia Combi.

Isofix

Se, hvordan du monterer en autostol i en Škoda ved hjælp af Isofix og Top Tether.

Barnevogn i Škoda Octavia Coupé

Škoda Octavia Coupé byder først og fremmest på et balanceret, krystalklart design inspireret af bøhmisk krystal. Octavia Coupé skriger altså ikke ligefrem ”familiebil” med sin selvsikre, brede kølergrill og funklende LED-lys, men bag det stilsikre ydre, gemmer Škoda Octavia Coupé på massevis af intelligente Simply Clever-løsninger, rummelighed og komfort nok til, at hele familien kan strække benene og komme behageligt fra A til B. Škoda Octavia Coupé byder nemlig bl.a. også på klassens største bagagerum, der kan rumme hele 600 l, og du kan således sagtens finde plads til en barnevogn i Octavia Coupé. Skulle du på et tidspunkt få brug for endnu mere bagagerumsplads, kan bagsædet fældes frem fra bagagerummet, og bagagerumskapaciteten øges således til 1.555 l. Škoda Octavia Coupé er på mange måder en elegant familiebil i forklædning, der smukt kombinerer design, rummelighed og komfort.

Barnevogn i Škoda Kamiq

Škodas urbane SUV er på samme tid både kompakt, rummelig og alsidig. Den har plads til hverdagsliv, fritidsliv og familieliv – og selvfølgelig også en barnevogn – i sit bagagerum på 400/1.395 liter. Bagagerumsklappen åbner højt og giver god adgang til at pakke barnevognen, og i hver side af bagagerummet er der praktiske aflæggerum med plads til babyudstyr. Når Kamiq er udstyret med den smarte dobbelte bagagerumsbund, kan den vippes op til bagsæderyglænet, så du får maksimal plads til barnevognen.

Bagagerumsmål:  • Dybde: 743 mm • Bredde: 1.001 mm
Oplev Kamiq

Har din familie en anden barnevogn end dem på videoerne? Book en prøvetur hos din lokale Škoda-forhandler, tag barnevognen med, og test, om den har lige så god plads i Kamiqs bagagerum.

Se også

Bagsædeplads

Oplev benpladsen på bagsædet i Kamiq.

Bagagerum

Udforsk bagagerummet i Kamiq.

Isofix

Se, hvordan du monterer en autostol i en Škoda ved hjælp af Isofix og Top Tether.

Barnevogn i Škoda Fabia

Bagagerummet i Škoda Fabia rummer hele 380 liter. Med andre ord får du en minibil med bagagerumsplads som en mellemklassebil, og der er da også god plads til en barnevogn. Faktisk så god, at en lille familie ikke behøver at gå op i ‘størrelse stationcar’. Samtidig er bagagerummet superpraktisk indrettet. Tilvælger du den dobbelte bagagerumsbund, får du både et bagagerum med minimal læssekant og et praktisk, skjult opbevaringsrum. Når barnevognen skal med, kan du rykke den ned til bagagerumsbunden, og du får derved maksimal højde og dybde i bagagerummet. En anden smart Simply Clever-feature er et fleksibelt opbevaringsgardin under hattehylden, hvor du kan lægge f.eks. en ekstra sparkedragt, bleer etc. som backup. Bagagerumsmål: • Dybde: 751 mm • Bredde: 1.001 mm

Sådan pakker du barnevognen

Barnevogn i Škoda Fabia Combi

Škoda Fabia Combi er en attraktiv brugtbil, fordi den er en rummelig og elegant stationcar for hele familien. I Fabia Combi er der således masser af plads til både bagage og passagerer uden at gå på kompromis med komfort. Hvad angår bagagerummet, så er der heller ikke her sparet på rummeligheden. Škoda Fabia Combi byder nemlig på et stort og rummeligt bagagerum, der ligesom Hatchback modellen også byder på flere smarte og elegante løsninger. Eksempelvis har nogle Škoda Fabia Combi variabel bagagerumsbund, der gør, at bagagerummet kan få mere dybde, hvilket eksempelvis er praktisk, hvis du skal have en barnevogn i din Škoda Fabia. Du finder ligeledes diverse hylder og beholdere i bagagerummet, og hvis det ikke var nok, så har Škoda Fabia Combi et netsystem, som forhindrer mindre og porøse genstande i at bevæge sig, mens du kører, og potentielt gå i stykker – du kender sikkert allerede både lyden og følelsen. Škoda Fabia Combi er på alle ledder og kanter en praktisk brugtbil, der kan rumme både barnevogn og storindkøb på samme tid, men samtidig udstråler alt andet, end at være en praktisk familiebil udenpå.

Škoda Fabia Combi

Bagagerumsmål: • Dybde: 958 mm • Bredde: 960 mm

Find en brugt Fabia Combi

Škoda Fabia Hatchback

Bagagerumsmål: • Dybde: 751 mm • Bredde: 1.001 mm

Oplev Fabia Hatchback

Se også

Bagsædeplads

Oplev benpladsen på bagsædet i Fabia Combi.

Bagagerum

Udforsk bagagerummet i Fabia Combi.

Isofix

Se, hvordan du monterer en autostol i en Škoda ved hjælp af Isofix og Top Tether.

Har din familie en anden barnevogn end dem på videoerne? Book en prøvetur hos din lokale Škoda-forhandler, tag barnevognen med, og test, om den har lige så god plads i Fabias bagagerum.

Barnevogn i Škoda Superb

Škoda Superb har et elegant og selvsikkert ydre, der værner om en imponerende detaljegrad. Hvad der er mindst lige så imponerende, er mængden af den komfort, du finder i en Škoda Superb – både på for- og bagsæderne. Superb er nemlig både "stor" udenpå og indeni. Med en akselafstand på 2.841 mm og en bred sporvidde, er der maksimal komfort i kabinen – og endnu mere plads i bagagerummet, der smart kan åbnes med en virtuel pedal (ekstraudstyr), når du står med hænderne fulde. Med en kapacitet på 625 l., der i øvrigt er klassens største, byder den nye Škoda Superb på fremragende praktiske egenskaber, og du kan således nemt finde plads til en barnevogn i Škoda Superb. Har du på et tidspunkt brug for endnu mere plads, kan bagsæderne lægges ned, og bagagerumskapaciteten udvides således til hele 1.760 l.

Škoda Superb Hatchback

Bagagerumsmål: • Dybde: 1116 mm • Bredde: 1010 mm

Oplev Škoda Superb

Škoda Superb Combi

Bagagerumsmål: • Dybde: 1131 mm • Bredde: 1010 mm

Oplev Škoda Superb Combi

Barnevogn i Škoda Superb Combi

Škoda Superb Combi er æstetik og funktionalitet i perfekt harmoni, der indkapsler alt fra klare designdetaljer til komfort af øverste skuffe. Škoda Superb Combi har klassens største kabine, hvilket giver alle passagerer – på både for- og bagsæderne maksimal passagerkomfort. Bag bagklappen finder du klassens største bagagerum med en kapacitet på intet mindre end 660 l., der er ideelt for børnefamilier, som har brug for at have plads til en barnevogn. Bagagerummet kan desuden åbnes med en virtuel pedal (ekstraudstyr), som er særlig praktisk, når du står med en baby i den ene arm og en indkøbspose i den anden. Har du brug for endnu mere bagagerumskapacitet, kan bagsæderne lægges ned, og bagagerumskapaciteten øges således let til hele 1.950 l. Škoda Superb Combi er en familiebil, der hverken går på kompromis med design eller funktionalitet.

Barnevogn i Škoda Kodiaq

Škoda Kodiaq har et stilrent og robust design hele vejen rundt, men det mest iøjnefaldende ved Škoda Kodiaq er den imponerende rummelighed. I kabinen er der masser af plads på både for- og bagsæderne, så hele familien kan sidde behageligt. Desuden er bagagerummet klassens største med en kapacitet på hele 835 l i modellen med 5 sæder og en tilsvarende stor bagklap, så I kan tage en barnevogn ind og ud uden besvær. Bagagerummet byder på flere multifunktionelle features så som bagageholdere, kroge i bagagerummet og det smarte netsystem. Škoda Kodiaq er den perfekte familiebil, som hele familien inkl. barnevogn kan være i – og vokse i!

Škoda Karoq

Škoda Karoq m. VarioFlex
Bagagerumsmål: • Dybde: 756 mm • Bredde: 1003 mm

Škoda Karoq m. alm. bagsæde
Bagagerumsmål: • Dybde: 756 mm • Bredde: 1003 mm

Oplev Škoda Karoq

Škoda Kodiaq

Bagagerumsmål (med 5 sæder): • Dybde: 1165 mm • Bredde: 1004 mm

Bagagerumsmål (med 7 sæder): • Dybde: 1127 mm • Bredde: 1004 mm

Bagagerumsmål: (med 7 sæder med sidste række i brug): • Dybde: 477 mm • Bredde: 1004 mm

Oplev Škoda Kodiaq

Barnevogn i Škoda Karoq

Škoda Karoq er en robust og sikker familiebil med SUV-karakter, der foruden et lækkert look og friskt design byder på en række topmoderne komfortfeatures og ikke mindst en fantastisk rummelighed over hele linjen. Škoda Karoq giver nemlig dig og din familie rigelig plads – både i kabinen og bagagerummet – og det er således let at finde plads til en barnevogn i bagagerummet, der har en kapacitet på imponerende 521 l. i standardkonfiguration (m. alm. bagsæde), hvilket er klassens største. Bagagerummet i Škoda Karoq har mange smarte og funktionelle features så som udtrækkelig bagagerumsafskærmning, bagageholdere, kroge til ophæng samt et yderst praktisk net system. Škoda Karoq kommer i flere varianter og priser, så du kan finde netop den Škoda Karoq, som passer til dig og din families behov. Har I eksempelvis et ønske om, at bagagerummet skal have en vis størrelse for at rumme en given barnevogn eller lignende, kan I se bagagerumsmålene for de forskellige Škoda Karoq varianter herunder:

Barnevogn i en Škoda Karoq med VarioFlex
Bagagerummet i Škoda Karoq med VarioFlex er 5,4 cm. længere end Škoda Karoq med almindeligt bagsæde. Lægger du sæderne ned i Škoda Karoq m. VarioFlex, har du således en bagagerumskapacitet på optil 1.810 l. Til sammenligning har Škoda Karoq med almindelige sæder en bagagerumskapacitet på 1.630 l., når bagsæderyglænene er fældet frem. Bagagerumsmål: • Dybde: 756 mm • Bredde: 1003 mm

Barnevogn i en Škoda Karoq med almindeligt bagsæde
Škoda Karoq med almindeligt bagsæde kommer med klassens største bagagerum med plads til barnevogn. Bagagerumskapaciteten er på hele 521 l. og i følgende specifikationer: Bagagerumsmål: • Dybde: 756 mm • Bredde: 1003 mm