8/10 - 8/14/2021

Postnord Danmark Rundt

PostNord Danmark Rundt er Danmarks største cykelløb – og en kæmpe oplevelse! Som altid er Škoda Danmark sponsor, så hvis du kommer og hepper, kan du også være med i konkurrencen om en Škoda Enyaq.

Kom til cykelfest, og vind ENYAQ iV i en uge

PostNord Danmark Rundt 2021 starter på tirsdag, og Škoda Danmark sponserer løbet med hele 26 biler. Du kan møde os – og den lokale Škoda-forhandler – ved mållinjen, hvor der bl.a. er små gaver og en konkurrence om elbilen Enyaq i en uge. Du finder os her:

  • 10. august: Tegltorvet, Struer – Havnegade, Esbjerg
  • 11. august: Torvet ved Ribe Domkirke, Ribe – Dybbølgade, Sønderborg
  • 12. august: Kongevejen, Tønder – Koldingvej, Vejle
  • 13. august: Ahlgade, Holbæk – Vester Havnevej, Kalundborg
  • 14. august: Frederiksberg Allé, Frederiksberg (enkeltstart)

Mere om etaperne

Har du styr på garderoben?

I PostNord Danmark Rundt er der hele seks forskellige cykeltrøjer, som rytterne kan vinde og bære undervejs. Førertrøjen er ikke gul, men lyseblå, men derudover minder de fleste trøjer om dem i Tour de France. Ligesom i Tour de France sponserer Škoda selvfølgelig den grønne pointtrøje.

Vind selv den grønne pointtrøje

Vil du høste anerkendende blikke fra de andre cykelryttere på landevejene? Så skal du have din helt egen grønne Škoda-pointtrøje! Heldigvis behøver du ikke spurte for at vinde den. Du skal bare deltage i vores Facebook-konkurrence under PostNord Danmark Rundt – så kan du blive den heldige vinder.

Škodas rolle i cykelsporten

Škodas passion for cykling går tilbage til starten af virksomhedens historie. I 1895 grundlagde Václav Laurin og Václav Klement en cykelfabrik i Mladá Boleslav, Bohemia og lagde således grundstenen til Škoda Auto, som den er kendt i dag. I dag støtter Škoda flere internationalle cykelløb såsom Tour de France og Tour de Spain ('Vuelta') samt nationale cykelløb som PostNord Danmark Rundt.

Cykler og cykeltilbehør er også en integreret del af Škodas udvidede produktsortiment.