15. 8. - 19. 8. 2023

Postnord Danmark Rundt

PostNord Danmark Rundt er Danmarks største cykelløb – og en kæmpe oplevelse! Som altid er Škoda Danmark sponsor, i år med hele 33 biler.

Kom til cykelfest

PostNord Danmark Rundt 2023 starter d. 15.08.2023, og Škoda Danmark sponserer løbet med hele 33 biler. Du kan opleve de 5 etaper i PostNord Danmark Rundt her:

  • 15. august: Budolfi Plads, Aalborg - Mølholmsvej, Aalborg
  • 16. august: Torvet, Kjellerup – Vestre Ringvej, Silkeborg
  • 17. august: Nørregade, Vejen – Koldingvej, Vejle
  • 18. august: Vestre Havneplads, Kalundborg – Bagsværd Hovedgade, Bagsværd
  • 19. august: Allégade, Helsingør (enkeltstart)

Vind en signeret grøn Škoda-pointtrøje

Deltag i konkurrencen om en grøn Škoda-pointtrøje signeret af den samlede PostNord Danmark Rundt 2023 vinder. For at deltage i konkurrencen, skal du blot besvare spørgsmålet om PostNord Danmark Rundt samt svaret på vores spørgsmål omkring dine mobilitetspræferencer.

Mere om etaperne

Har du styr på garderoben?

I PostNord Danmark Rundt er der hele fem forskellige cykeltrøjer, som rytterne kan vinde og bære undervejs. Førertrøjen er ikke gul, men lyseblå, men derudover minder de fleste trøjer om dem i Tour de France. Ligesom i Tour de France sponserer Škoda selvfølgelig den grønne pointtrøje.

Vind selv den grønne pointtrøje

Vil du høste anerkendende blikke fra de andre cykelryttere på landevejene? Så skal du have din helt egen grønne Škoda-pointtrøje! Heldigvis behøver du ikke spurte for at vinde den. Du skal bare deltage i vores konkurrence – så kan du blive den heldige vinder.

Škodas rolle i cykelsporten

Škodas passion for cykling går tilbage til starten af virksomhedens historie. I 1895 grundlagde Václav Laurin og Václav Klement en cykelfabrik i Mladá Boleslav, Bohemia og lagde således grundstenen til Škoda Auto, som den er kendt i dag. I dag støtter Škoda flere internationalle cykelløb såsom Tour de France og Tour de Spain ('Vuelta') samt nationale cykelløb som PostNord Danmark Rundt.

Cykler og cykeltilbehør er også en integreret del af Škodas udvidede produktsortiment.