Frigivne opdateringer

ME3.0-biler

ME3.0.3*

Denne opdatering omfatter mindre optimeringer som fx en opdatering af softwaren i styremodulet til køremotoren i biler produceret med softwareversion ME3.0. Installationen af denne opdatering er en forudsætning for yderligere over-the-air-opdateringer (fx ME3.0.7*)

Udrulning siden**: december 2022

ME3.0.7*

Denne opdatering omfatter mindre optimeringer som fx en softwareopdatering af styreenheden og udvidet diagnose på højvoltsbatteriet, som vil give mulighed for hurtigere genkendelse af øget selvafladning i batteriet. Opdateringen er beregnet til biler produceret med softwareversion ME3.0 eller opdateret til ME3.0 via serviceaktionen.

Udrulning siden**: juni 2023

ME3.1-biler

ME3.1b*

Denne opdatering omfatter mindre optimeringer som fx udvidet diagnose på højvoltsbatteriet, som vil give mulighed for hurtigere genkendelse af øget selvafladning i batteriet. Opdateringen er beregnet til biler produceret med softwareversion ME3.1.

Udrulning siden**: august 2023

ME3.2-biler

ME3.2 softwareoptimering

Denne opdatering omfatter mindre optimeringer, herunder en opdatering af softwaren i styremodulet til køremotoren. Installationen af denne opdatering er en forudsætning for yderligere over-the-air-opdateringer og er beregnet til biler med firehjulstræk med software-version ME3.2.

Udrulning siden**: oktober 2023

ME3.2b*

Denne opdatering omfatter mindre optimeringer som fx udvidet diagnose på højvoltsbatteriet, som vil give mulighed for hurtigere genkendelse af øget selvafladning i batteriet. Opdateringen er beregnet til biler produceret med softwareversion ME3.2.

Udrulning siden**: august 2023

ME3.4-biler

ME 3.4 softwareoptimering

Denne opdatering omfatter mindre optimeringer, herunder en opdatering af softwaren i styremodulet til køremotoren. Installationen af denne opdatering er en forudsætning for yderligere over-the-air-opdateringer og er beregnet til biler med firehjulstræk med software-version ME3.4.

Udrulning siden**: januar 2024

*Den softwareversion, der vises i bilen, kan afvige fra den version, der er oplistet her. Det detaljerede omfang af opdateringen kan ses i de tilhørende release notes i bilen.

**Opdateringer udrulles i bølger, og derfor er udrulningsdatoerne kun vejledende. Det kan afvige afhængigt af de specifikke forhold i det pågældende land.