Powerpass Map er en infotainmentapp, som integrerer funktionerne i Powerpass-mobilappen i infotainmentsystemet i din Enyaq. Den giver dig også mulighed for at give point til specifikke ladestationer og indsamle de vurderinger, som andre brugere har indsendt.

Hvilke fordele kan du glæde dig til?

Søgning og filtrering af ladestationer

Find ladestationerne tættest på bilens placering eller i nærheden af det sted, hvor du gerne vil lade bilen op, ved hjælp af en simpel kortsøgning.

Onlineinformationer om ladestationer

Undgå at skulle vente, når alle ladestandere er optaget. Med Powerpass Map kan du på forhånd se, om der er ledige ladestandere.

Guidning til den nærmeste ladestation

Få vist den nærmeste eller den bedst bedømte ladestation, og bliv guidet til den direkte fra bilens navigationssystem.

Direkte feedback

I Powerpass Map kan du se eller indsende vurderinger og feedback om ladestationer online.

Sådan installeres appen

1. Gå til In-Car-shoppen, og vælg Powerpass Map.

2. Klik på ”Gå til bestilling”.

3. Accepter vilkårene for brug, og bestil appen.

4. Du er nu klar til at bruge Powerpass Map og alle funktionerne.

Tilgængelighed

Du kan tjekke tilgængeligheden for appen til din Škoda her. Appen Powerpass Map er kun tilgængelig til Enyaq- og Enyaq Coupé-modeller, som er udstyret med ME 3.0-software og har Škoda Connect-tjenester aktiveret.

Udforsk flere apps til dit infotainmentsystem

Så kan du med fordel udvide dit infotainmentsystem med en af vores ekstra apps, så din køretur får en helt ny dimension! Du går aldrig mere glip af et møde, du kan få fordelagtige tilbud på din lokation eller være forberedt på vejrforholdene på destinationen.

FAQs


Powerpass Map er tilgængelig til Enyaq-modeller med ME 3.0 eller højere.

Nej, du behøver ikke at have en Powerpass-brugerkonto eller et Powerpass-abonnement for at installere og bruge Powerpass Map.

Nej, du behøver ikke at være logget på appen. Men hvis du logger på, giver det en langt bedre kundeoplevelse med GPS-tracking, adgang til feedbackfunktioner og meget andet. Primære brugere logges automatisk på og kan logge af ved at trykke på ”Log af”-knappen i appens profilafsnit; ikke-primære brugere logges ikke på, men kan logge på med deres Škoda ID (også i profilafsnittet).

Det koster ikke noget at installere Powerpass Map.

Ja. Appen viser alle ladestationer. Ladestationer i Powerpass-netværket er markeret med Powerpass-logoet.

Nej. På nuværende tidspunkt viser appen kun informationer. Brugerne administrerer deres Powerpass-profil og -abonnement via mobilappen.

Når en kunde med et Powerpass-abonnement er logget på, viser appen opladningstaksterne i henhold til kundens abonnement. For kunder uden et Powerpass-abonnement viser appen ”Charge Free”-Powerpass-taksten.

For at få hurtigere adgang til Powerpass Map kan kunderne tilføje appen til hurtigmenuen nederst på infotainmentskærmen.