Slut med parkeringsautomater, slut med parkeringsbøder.

Pay to Park samler alle tilgængelige parkeringslokationer rundt om i Europa i MyŠkoda-appen på din telefon eller i infotainmentsystemet i din bil. Du kan søge efter, vælge og betale for parkering fra din bil, og hvis du har brug for mere eller mindre tid til parkeringen, end du forventede, kan du håndtere parkeringen på afstand fra din telefon.

Hvilke fordele kan du glæde dig til?

Nemt at anvende

Alle udbydere samlet i én app og i din bils infotainmentsystem – Pay to Park gør parkering nemmere – uanset hvor du skal hen. Via vores forretningspartner samler tjenesten forskellige partnere på tværs af alle de understøttede markeder. Det betyder, at du kan parkere med Pay to Park, nærmest uanset hvor du kører hen.

Dækning

Kontinuerlig udvidelse af parkeringsdækningen – vores forretningspartner Parkopedia arbejder konstant på at øge antallet af parkeringslokationer på alle europæiske markeder, at integrere nye parkeringsudbydere og at udvide parkeringsdækningen til nye markeder.

Besparelser

Pay to Park er lig med besparelser – hvis ikke du bruger hele den valgte parkeringstid, betaler du kun for den tid, bilen reelt holder parkeret. Takket være STOP-funktionen har du mulighed for at afslutte parkeringstiden før tid, og du vil kun blive opkrævet for den faktiske parkeringstid – også selv om du har valgt en længere tid.

Hvordan installeres appen?

MyŠkoda

1. Download MyŠkoda-appen på Google Play eller i App Store.

2. Aktiver din Škoda Connect-brugerkonto.

3. Aktiver Pay to Park-tjenesten, og accepter vilkårene og betingelserne.

4. Registrer dig i tjenesten, og tilføj en betalingsmetode.

5. Start parkeringen.

Infotainment

1. Gå til In-Car-shoppen.

2. Download Pay to Park-appen.

3. Sørg for, at du er registreret til tjenesten i MyŠkoda-appen. (Du kan ikke foretage registreringen via en infotainment-app).

4. Start parkeringen.

Tilgængelighed til din Škoda

Du kan tjekke tilgængeligheden for appen til din Škoda her. Pay to Park-appen er tilgængelig til biler med Škoda Connect-tjenester aktiveret.

Udforsk flere apps til dit infotainment

Så kan du med fordel udvide dit infotainmentsystem med en af vores ekstra apps, så din køretur får en helt ny dimension! Du går aldrig mere glip af et møde, du kan få fordelagtige tilbud på din lokation eller være forberedt på vejrforholdene på destinationen.