Gratis download, omkostninger features

Gennemse applisten nedenfor, download gratis og få omkostningsfrie features, der hjælper med at gøre dit liv lettere.

MyŠkoda, Škoda OneAPP og Media Command er alle ejet af Škoda Auto. Škoda Auto ejer og behandler dataen for disse apps. Læs mere om behandlingen her.

MyŠkoda App

Med den mobile MyŠkoda-applikation har du altid styr på din bil. Uanset tid og sted har du adgang til alle nødvendige features i din bil via din smartphone. MyŠkoda-applikationen understøtter også opkoblingen af din bil via SmartLink+-interfacet og andre digitale tjenester som fx bilmanualer eller landsspecifikke funktioner.

MinŠkoda

MinŠkoda giver ikke bare din bil nyt liv, men også mere værdi. Den direkte forbindelse mellem bil og smartphone sikre at du altid har styr på om din bil har det godt. Med MinŠkoda får du direkte besked på din smartphone om bilens tilstand og behov for service. Er uheldet ude, sørger MinŠkoda for at sende hjælp af sted til dig.

Škoda Media Command

Med Media Command har du mulighed for at styre musikken på infotainment, og på samme tid bruge dit navigationssystem fra mobilen.

Škoda Move&Fun

Ved hjælp af Move & Fun-appen kan en smartphone bruges som et ekstra display til køretøjsdata. Oven i det kommer den med onlinetjenester til appen, så batteriet eller klimaanlægget kan tilgås eksternt.

Škoda Media Room

Škoda Media Room-appen viser dig nyheder og generel information om brandets aktiviteter over hele verden, en oversigt over det aktuelle Škoda-modelprogram, samt de nyeste Škoda Motorsport- og produktnyheder.

Škoda AR

Nyd Škoda Karoq på dit køkkenbord eller foran dit hus ved hjælp af den nye fantastiske teknologi. Vælg farver, hjul og kig ind i bilens interiør, alt afhængigt af dine præferencer.

Škoda Karoq VR

Med vores Karoq virtual reality-app kan du opleve bilen på et tidspunkt og sted, der passer dig bedst. Vi teleporterer dig til forskellige miljøer og får dig til at opleve bilen som aldrig før.

Škoda Magic Book

Denne app bringer et helt nyt niveau af oplevelser til dine børn. Scan sider i Magic Book (tilgængelig gratis hos din forhandler) ved hjælp af din smartphone, og lad dine små blive fascineret af Laura og Klements verden med skjulte animationer og fyldigt lyddesign.