Gratis download, nyttige features

Vi præsenterer Škoda mobilapps, der giver mulighed for mange nye features og adgang til eksklusivt indhold på din smartphone. Du kan se rækkevidden med den resterende brændstofbeholdning, aktivere parkeringsvarmen eller se detaljerede oplysninger om alle køreture.

Gennemse listen med apps nedenfor, download dem gratis og få nyttige features, der vil gøre tilværelsen nemmere for dig. Eller også vil de bare gøre din dag lidt sjovere.


MyŠkoda

Uanset hvor du er, kan du kan have helt styr på din bil med den helt nye MyŠkoda-app. Kombiner appen med Škoda Connect for at få adgang til en helt ny verden af muligheder. Du kan fx se batteriets opladningstilstand og endda fjernbetjene opladningsfunktioner eller overvåge tilstanden af forskellige dele af din bil.

MyŠkoda Essentials

Få adgang til alle nyttige funktioner i din bil hvor og når som helst via din smartphone. Du kan fx få vist, hvor din bil er parkeret, styre parkeringsvarmen i din bil eller se, om din Škoda er låst, og om alle ruder er lukket. Med MyŠkoda Essentials-mobilappen har du altid styr på din bil.

MinŠkoda

MinŠkoda giver ikke bare din bil nyt liv, men også mere værdi. Den direkte forbindelse mellem bil og smartphone sikre at du altid har styr på om din bil har det godt. Med MinŠkoda får du direkte besked på din smartphone om bilens tilstand og behov for service. Er uheldet ude, sørger MinŠkoda for at sende hjælp af sted til dig.

Powerpass-appen

Powerpass er en komfortabel alt-i-en-opladningsapp til kunder hos Škoda Auto. Denne app er en hjælp til dig ved offentlige ladestationer og ved opladning derhjemme, når du bruger din intelligente Škoda iV Charger.

MyŠkoda iV-appen

Sammenlign din nuværende bil med forbrændingsmotor med en valgfri Škoda elbil for at finde ud af, om det er noget for dig. Med gennemtænkte features som fx sporing af køreture, sammenligning af forbrug og CO2-emissioner kan du nemt finde ud af, om du bør skifte fra fossilt brændstof til en elbil.

Škoda Connect Lite

Med Škoda Connect Lite kan du se din Škodas vigtigste bilinformationer, din digitale logbog og yderligere funktioner direkte på din smartphone. Du skal blot få en DataPlug og tilslutte den til diagnosestikket. Dette fungerer i de fleste Škoda modeller, der er produceret siden 2008.

Škoda Move&Fun

Ved hjælp af Move&Fun-appen kan du bruge en mobiltelefon som ekstra display til bildata, medieafspiller eller navigationssystem i Škoda Citigoe iV. Desuden byder den på nye onlinetjenester til appen, så batteriopladning og aircondition kan fjernbetjenes.

Škoda Media Room

Škoda Media Room-appen viser dig nyheder og generel information om brandets aktiviteter over hele verden, en oversigt over det aktuelle Škoda-modelprogram, samt de nyeste Škoda Motorsport- og produktnyheder.

Škoda Magic Book

Denne app bringer et helt nyt niveau af oplevelser til dine børn. Scan sider i Magic Book (tilgængelig gratis hos din forhandler) ved hjælp af din smartphone, og lad dine små blive fascineret af Laura og Klements verden med skjulte animationer og fyldigt lyddesign.

Tour de France – præsenteret af Škoda

Denne intelligente app er et must for alle cykelfans, så de kan holde sig opdateret om cykelløbet, mens det er i gang. Den viser ikke kun klassement og minut-for-minut-opdateringer fra løbet, men også tracking i realtid, rytterprofiler og meget andet.

La Vuelta – præsenteret af Škoda

Download den officielle app til smartphones og tablets, og se seneste nyt fra cykelløbet, afstandene på etapekortene og etapeprofilerne live samt klassementet og resultaterne, når dagens etape er slut.

Hvad skal du bruge?

En smartphone eller tablet

Styresystemer: iOS eller Android. Se muligheden for at koble dig op til din bil på en særlig portal.

Helpdesk til mobilapps

Fortæl os om dine erfaringer eller eventuelle problemer, eller stil spørgsmål.

Škoda Connect

Care Connect-tjenester med fjernadgang til bilen giver dig mulighed for at betjene udvalgte funktioner via mobiltelefon eller smartwatch.