Download dine apps

MyŠKODA

Med MyŠKODA app'en kan du få gode råd til, hvordan du for eksempel skifter hjul, hvis du skulle være uheldig at punktere, eller hvordan du nemt selv kan skifte dine vinduesviskere. Derudover kan du få en overskuelig oversigt over de forskellige advarselslampers betydning og ikke mindst finde frem til det nærmeste autoriserede ŠKODA-værksted... uanset hvor i Danmark du befinder dig. Du finder også kontaktinformation til ŠKODA Vejhjælp, hvis uheldet skulle være ude.

MinŠKODA

MinŠKODA giver ikke bare din bil nyt liv, men også mere værdi. Den direkte forbindelse mellem bil og smartphone sikre at du altid har styr på om din bil har det godt. Med MinŠKODA får du direkte besked på din smartphone om bilens tilstand og behov for service. Du kan altid tjekke om din bil har det godt og se f.eks brændstofniveau, om bilen er låst og hvor den holder parkeret. Er uheldet ude, sørger MinŠKODA for at sende hjælp af sted til dig. Med MinŠKODA ved din ŠKODA-servicepartner altid hvordan de kan hjælpe dig bedst muligt

ŠKODA Connect

Med ŠKODA Connect App har du altid dit køretøj under kontrol.

  • Adgang til alle nødvendige funktioner i dit køretøj, hvor som helst og når som helst ved hjælp af smartphone eller SmartWatch.
  • Tjek rækkevidden på din bil eller køredata fra din sidste tur.
  • Er du i tvivl om du låste din bil?

Bare rolig, med ŠKODA Connect App vil du altid være sikker. 

ŠKODA OneAPP

ŠKODA OneApp er en smart mobil applikation, som giver nem adgang til en række nyttige funktioner og tjenester til din bil. Med OneApp kan du nemt bestemme den aktuelle status for din bil, kørsel rekord dagligt eller planlægge din rejse gennem søgning interessepunkter i dit område. Alt fra komfort i dit hjem eller i bilen.

Media Command

Med Media Command har du mulighed for at styre musikken på infotainment, og på samme tid bruge dit navigationssystem fra mobilen.

MyŠKODA, ŠKODA Connect, ŠKODA OneAPP og Media Command er alle ejet af ŠKODA AUTO. ŠKODA AUTO ejer og behandler dataen for disse apps. Læs mere om behandlingen her.