Gratis download, nyttige features

Vi præsenterer Škoda mobilapps, der giver mulighed for mange nye features og adgang til eksklusivt indhold på din smartphone. Du kan se rækkevidden med den resterende brændstofbeholdning, aktivere parkeringsvarmen eller se detaljerede oplysninger om alle køreture.

Gennemse listen med apps nedenfor, download dem gratis og få nyttige features, der vil gøre tilværelsen nemmere for dig. Eller også vil de bare gøre din dag lidt sjovere.


MyŠkoda

Uanset hvor du er, kan du kan have helt styr på din bil med den helt nye MyŠkoda-app. Du kan fx se batteriets opladningstilstand og endda fjernbetjene opladningsfunktioner eller overvåge tilstanden af forskellige dele af din bil. Du kan også se dine opladningsmuligheder med Powerpass i appen.

MinŠkoda

MinŠkoda giver ikke bare din bil nyt liv, men også mere værdi. Den direkte forbindelse mellem bil og smartphone sikre at du altid har styr på om din bil har det godt. Med MinŠkoda får du direkte besked på din smartphone om bilens tilstand og behov for service. Er uheldet ude, sørger MinŠkoda for at sende hjælp af sted til dig.

Tour de France – præsenteret af Škoda

Denne intelligente app er et must for alle cykelfans, så de kan holde sig opdateret om cykelløbet, mens det er i gang. Den viser ikke kun klassement og minut-for-minut-opdateringer fra løbet, men også tracking i realtid, rytterprofiler og meget andet.

La Vuelta – præsenteret af Škoda

Download den officielle app til smartphones og tablets, og se seneste nyt fra cykelløbet, afstandene på etapekortene og etapeprofilerne live samt klassementet og resultaterne, når dagens etape er slut.

Hvad skal du bruge?

En smartphone eller tablet

Styresystemer: iOS eller Android. Se muligheden for at koble dig op til din bil på en særlig portal.

Helpdesk til mobilapps

Fortæl os om dine erfaringer eller eventuelle problemer, eller stil spørgsmål.

Škoda Connect

Care Connect-tjenester med fjernadgang til bilen giver dig mulighed for at betjene udvalgte funktioner via mobiltelefon eller smartwatch.