Vi er klar til at hjælpe dig

Kompakt, mellemstor eller stor? Hatchback, stationcar, SUV eller coupé? Brændstof eller el? Der er mange muligheder, når du skal vælge bil, og hos Škoda er vi altid parate til at rådgive dig om det helt rigtige valg for dig og din familie. Škoda har nemlig modeller til alle behov, og dertil kommer de mange muligheder for ekstraudstyr, som skræddersyr bilen til dit liv.

De fleste biler er familiebiler

Et bagsæde og et bagagerum. Så har du i princippet en familiebil. Men der er stor forskel på, hvor praktiske familiebiler er i hverdagen. Det handler først og fremmest om rummelighed. Er der plads til en barnevogn – helst med hjulene på? Eller hvad med de langbenene teenagere – sidder de komfortabelt på bagsædet? Škoda har flere modeller, som er ekstra gode familiebiler, samtidig med at de også har et flot design.

Passer du godt bag rattet i en SUV?

Let indstigning, godt udsyn og køreegenskaber til en aktiv fritid. Det er nemt at forstå, hvorfor SUV'en er den mest populære bilmodel. Škoda har hele fire SUV'er i modelprogrammet med hver deres størrelse og særlige egenskaber. Kamiq er en kompakt crossover, Karoq fås med et fleksibelt bagsædesystem, Kodiaq har op til syv sæder, og Enyaq er en elbil.

Det er ikke altid, at større er bedre

Stor, større, størst. Danskernes biler vokser, men en stor bil er ikke altid en fordel. Det kan fx være, at du har brug for en benzinøkonomisk pendlerbil. Eller at du bor i byen, hvor det kniber med parkerings- og vendeplads. Så skal du prøve at se nærmere på vores to hatchbacks, Fabia og Scala, eller vores crossover Kamiq. Selvom du vælger en kompakt bil fra Škoda, får du maksimal sikkerhed – de har alle fem stjerner hos Euro NCAP.

Er du i tvivl om, hvilken model der passer dig?

Så book en prøvetur og vurder selv rummelighed og køreegenskaber.

Gør din Škoda perfekt med det rette udstyr

Škodas biler har masser af standardudstyr, men du kan også tilvælge ekstraudstyr, som gør din Škoda helt perfekt for dig. Det er fx assistentsystemer, som giver ekstra komfort, eller smart indretning af bagagerummet, som gør det endnu mere praktisk. Når du ‘bygger’ din bil, ser du dine valgmuligheder for udstyr.