Få glæde af 120 års erfaring

Hos Škoda er vi stolte af vores biler. Men vi er stoltere af, at vores kunder er glade for vores biler. Mere end 120 års erfaring med bilproduktion gør en forskel for brugsværdi og køreglæde! Eksperterne anerkender også vores bilers kvaliteter. Det ses ved både tildelingen af flotte priser og maksimale sikkerhedsstjerner.

Enyaq blev Årets Familiebil

Rummelige, praktiske og økonomiske familiebiler er essensen af Škoda. Derfor blev Škoda Enyaq Årets Familiebil 2022, ligesom Škoda Octavia er blevet Årets Bil flere gange. Populariteten ses også, når danskerne skal vælge bil. Enyaq blev den mest solgte elbil i Danmark i 2022. Den nye Enyaq Coupé har titlerne til gode, men har de samme kvaliteter som Enyaq.

Den blev også Årets Businessbil

Når man kører titusindvis af kilometer om året, ved man, hvor vigtig en komfortabel firmabil er. Og kører den på el, skal den også have lang rækkevidde. Derfor kårede en jury på otte professionelle firmabilister, en fysioterapeut og to motorjournalister Enyaq 80 som Årets Businessbil 2023. Ifølge dem er Enyaq 80 rummelig, praktisk og solid med lang rækkevidde og pænt udstyr til en fornuftig pris.

Få en prøvetur

Tag ud på en prøvetur og vurder selv rummelighed og komfort.

Sikkerhed kan aldrig blive god nok

Det handler om dig, din familie og dine medtrafikanter. Derfor kan du aldrig få for meget sikkerhed i din bil. Alle Škodas modeller har opnået de maksimale fem stjerner hos testorganisationen Euro NCAP – lige fra lille Fabia til store Kodiaq. Når Euro NCAP skærper kravene, følger vi med – og mere til. Fx kårede Euro NCAP Enyaq og Fabia som de mest sikre biler i deres klasser i 2021.