ŠKODA Vejhjælp. Kommer du til os - kommer vi også til dig

Brug et autoriseret ŠKODA-værksted og få vejhjælp for 0 kr. Bruger du et autoriseret ŠKODA-værksted, giver du din bil de bedste forudsætninger for, at den kører upåklageligt kilometer efter kilometer. Alligevel får du en ekstra sikkerhed med. Passer du dine serviceeftersyn, følger der nemlig vejhjælp med i prisen. Du ringer bare, så kommer vi og løser dine problemer – uanset om du er løbet tør for brændstof, har et fladt batteri eller sidder fast i en snedrive.

Din mobile mekaniker

Forestil dig at din ŠKODA får driftsstop på ferien (ikke særligt sandsynligt - men alligevel). Er den fra 1997 og frem, ringer du bare til nummeret i din servicebog. Så løser vi problemerne - næsten uanset hvor i Europa du befinder dig.

Med vejhjælp er der så at sige en indbygget mekaniker i din ŠKODA. Men han er der kun, hvis du har passet dine serviceeftersyn på et autoriseret ŠKODA-værksted i Danmark. Hvis det smutter for dig, er han også smuttet. Men han kommer tilbage, lige så snart du er tilbage hos os. Læs meget mere om Vejhjælp i vores Vejhjælpsfolder.

Se hvad ŠKODA Vejhjælp kan hjælpe dig med: