ŠKODA CITIGO

Byen er fuld af muligheder. Den er et tomt lærred til dine drømme. En legeplads til dine største ønsker. For at få mest muligt ud af dine eventyr i byen har du brug for en legekammerat, der er lige så adræt, kvik og spontan som dig selv. Kort sagt har du brug for den nye ŠKODA CITIGO.

Er du til en sportslig model? Så kig på særmodellen Citigo Monte Carlo.

Lille bil, stort indtryk

En lille bil med store ambitioner: Bilen imponerer med sin forfriskende stil, den overraskende rummelighed i kabinen og de gennemtænkte teknologier, som gør hverdagen i byen sjovere. Fra nu af tager CITIGO med dig, uanset hvor du tager hen.

CITIGO er endnu et eksempel på vores filosofi om at bygge smukt designede biler, som har lige så stort fokus på køreglæden, som de havde, da vi startede.

Det er Simply Clever. Det er ŠKODA.

En af byens seværdigheder

Den nydesignede motorhjelm og kølergrill gør CITIGO til et stolt og godt indpasset medlem af ŠKODA familien. Logoet er fremhævet perfekt på motorhjelmens afrundede kant over kromrammen omkring kølergrillen.

Det nye, brede luftindtag i den forreste stødfanger med integrerede tågelygter, som er standard på Ambition, understreger bilens voksne udtryk.

 • Move&Fun App*

  Hvad ville din CITIGO være uden Move&Fun? Den ville stadig være den perfekte citybil, men hvorfor ikke gøre dit liv endnu nemmere og mere komfortabelt?

  Move&Fun App* tilbyder en bred vifte af funktioner som f.eks. navigation, afspilning af musik, visning af medieinformationer og telefontilslutning via Bluetooth. Derudover kan du se speedometer, omdrejningstæller og kørecomputer i displayet samt en lang række andre spændende funktioner.

 • Find vej med Move&Fun*

  Foretrækker du den hurtigste eller den korteste rute? Hvilken vejbane er den rigtige? Leder du efter nærmeste tankstation eller en seværdighed? Så bliver Move&Fun* din bedste ven. Og hvis du er helt på udebane, kan du tage Move&Fun* ud af bilen og med på tur - den virker nemlig også i fodgænger-indstilling.  

 • Musik og telefoni - så har du altid dine favoritter med dig på tur

  Lyt til din favoritmusik via radioen, eller stream musikken via Bluetooth direkte fra mobilen. Bruger du også tiden i bilen til at ordne dine opkald? Bluetooth håndfri telefoni med Move&Fun* giver dig mulighed for sikkert og lovligt at tale under kørslen. 

 • Kørecomputer til smart kørsel

  Den indbyggede kørekomputer giver dig data om forbrug, rækkevidde, gennemsnitlig fart og hvor lang turen har været. Derudover kan du se analog omdrejningstæller, motorolie temperatur og kølervæske temperatur.

* Ekstraudstyr 
.
Bilen er vist med ekstraudstyr.