ŠKODA Citigo

Kig forbi din ŠKODA-forhandler og oplev Citigo. ŠKODA Citigo har masser af plads og masser af udstyr, så det er nemt at forstå, at den blev kåret til Årets Bil 2013. Hør nærmere om Citigo hos din lokale ŠKODA-forhandler og husk også at booke en prøvetur. Det har aldrig været billigere at lade fornuften sejre!

Pssst... er du til en mere sportslig model? Så oplev særmodellen Citigo Monte Carlo.

Friskt og ungt design

Med en ŠKODA Citigo er du altid godt kørende. Citigo er nemlig den optimale bil til dig, som dagligt kører rundt i den pulserende by, eller til dig som tilbagelægger mange kilometer. Uanset hvad du vælger, er du sikret et lavt brændstofforbrug, uden at komforten og køreglæden forsvinder. Sjove køreregenskaber og flotte detaljer gør nemlig enhver køretur til en god oplevelse.

Det nye ŠKODA-logo i sort og krom giver Citigo et moderne og strømlinet udseende og er en elegant detalje på den markante kølerhjelm. Og selvom Citigo er en lille kompakt bil, så har den masser af plads til dig, din bagage og dine venner. 

Funktionelt interiør

Lille, men rummelig kan lyde som en selvmodsigelse, selvom det faktisk beskriver ŠKODA Citigo.

En af Danmarks billigste biler går heller ikke ned på udstyr! Citigo byder blandt andet på centrallås, City Safe Drive nødbremse-system, elruder foran og højdejusterbart førersæde som standard. Endvidere er udstyrspakkerne ikke afhængige af motorstørrelsen, så du kan frit vælge, når du skal sammensætte lige netop din Citigo.

 • Move&Fun App*

  Hvad ville din Citigo være uden Move&Fun? Den ville stadig være den perfekte citybil, men hvorfor ikke gøre dit liv endnu nemmere og mere komfortabelt?

  Move&Fun App* tilbyder en bred vifte af funktioner som f.eks. navigation, afspilning af musik, visning af medieinformationer og telefontilslutning via Bluetooth. Derudover kan du se speedometer, omdrejningstæller og kørecomputer** i displayet samt en lang række andre spændende funktioner.

 • Find vej med Move&Fun*

  Foretrækker du den hurtigste eller den korteste rute? Hvilken vejbane er den rigtige? Leder du efter nærmeste tankstation eller en seværdighed? Så bliver Move&Fun* din bedste ven. Og hvis du er helt på udebane, kan du tage Move&Fun* ud af bilen og med på tur - den virker nemlig også i fodgænger-indstilling.  

 • Musik og telefoni - så har du altid dine favoritter med dig på tur

  Lyt til din favoritmusik via radioen, eller stream musikken via Bluetooth direkte fra mobilen. Bruger du også tiden i bilen til at ordne dine opkald? Bluetooth håndfri telefoni med Move&Fun* giver dig mulighed for sikkert og lovligt at tale under kørslen. Derudover kan Move&Fun* gå online via mobildeling, så du altid er opdateret på trafikken eller vejret. 

 • Kørecomputer til smart kørsel

  Den indbyggede kørekomputer giver dig data om forbrug, rækkevidde, gennemsnitlig fart og hvor lang turen har været. Derudover kan du se analog omdrejningstæller, motorolie temperatur og kølervæske temperatur.

* Ekstraudstyr ŠKODAs radio- og navigationssystemer, herunder kørecomputere, understøtter ikke dansk tekst og evt. tale. Bilen er vist med ekstraudstyr.