ŠKODA Citigo

Kig forbi din ŠKODA-forhandler og oplev Citigo. ŠKODA Citigo har masser af plads og masser af udstyr, så det er nemt at forstå, at den blev kåret til Årets Bil 2013. Hør nærmere om Citigo hos din lokale ŠKODA-forhandler og husk også at booke en prøvetur. Det har aldrig været billigere at lade fornuften sejre!

Pssst... er du til en mere sportslig model? Så oplev særmodellen Citigo Monte Carlo.

Friskt og ungt design

Med en ŠKODA Citigo er du altid godt kørende. Citigo er nemlig den optimale bil til dig, som dagligt kører rundt i den pulserende by, eller til dig som tilbagelægger mange kilometer. Uanset hvad du vælger, er du sikret et lavt brændstofforbrug, uden at komforten og køreglæden forsvinder. Sjove køreregenskaber og flotte detaljer gør nemlig enhver køretur til en god oplevelse.

Det nye ŠKODA-logo i sort og krom giver Citigo et moderne og strømlinet udseende og er en elegant detalje på den markante kølerhjelm. Og selvom Citigo er en lille kompakt bil, så har den masser af plads til dig, din bagage og dine venner. 

Move&Fun*

 

Move&Fun - Alt du behøver i dit infotainment system

 

Move & Fun infotainment system*

Hvad ville din Citigo være uden Move&Fun infotainmentsystemet*? Den ville stadig være den perfekte citybil, men hvorfor ikke gøre dit liv endnu nemmere og mere komfortabelt?

Move&Fun Systemet* tilbyder en bred vifte af funktioner som feks. naviagtion, afspilning af musik, visning af medieinformationer og telefontilslutning via Bluetooth. Derudover kan du se speedometer, omdrejningstæller og kørekomputer** i displayet samt en lang række andre spændende funktioner.

Funktionelt interiør

Lille, men rummelig kan lyde som en selvmodsigelse, selvom det faktisk beskriver ŠKODA Citigo.

En af Danmarks billigste biler går heller ikke ned på udstyr! Citigo byder blandt andet på centrallås, City Safe Drive nødbremse-system, elruder foran og højdejusterbart førersæde som standard. Endvidere er udstyrspakkerne ikke afhængige af motorstørrelsen, så du kan frit vælge, når du skal sammensætte lige netop din Citigo.

*   Ekstraudstyr
** ŠKODAs radio- og navigationssystemer, herunder kørecomputere, understøtter ikke dansk tekst og evt. tale.

Bilen er vist med ekstraudstyr