3-eget multifunktionsrat

Det 3-eget multifunktionsrat er udstyret med betjeningselementer på begge eger. På venstre side er der betjeningselementer til stemmebetjening, lydstyrke og radio, mens betjeningselementerne til assistenter, visning af forrige menu (VIEW-knap) og (hvis relevant) Maxi DOT-display sidder på højre side. Du kan vælge mellem en række forskellige ratdesigns med forskellige materialer og funktionaliteter.

Varmepumpe

En varmepumpe øger bilens rækkevidde i koldt vejr markant. Den har både en varme- og kølefunktion og kan opretholde det ønskede klima i kabinen mere effektivt og samtidig reducere belastningen af batterikapaciteten.

Area View

Area View giver dig mulighed for at se omgivelserne umiddelbart omkring bilen på radioens/navigationssystemets skærm. I alt fire kameraer skaber det beroligende udsyn hele vejen rundt. Billederne fra kameraerne behandles digitalt og vises i realtid på infotainmentsystemets display. Med 180° vidvinkellinserne for og bag udvides dit udsyn endda med områderne 90° til venstre og højre for bilens forreste og bageste punkter.

Infotainment skærm

Den 13” touchscreen gør infotainmentsystemet mere intuitivt og brugervenligt. Den er også praktisk, når du benytter navigationssystemet. Touch-skydeelementet kan anvendes til at ændre lydstyrke, zoome ind og ud på kortet eller ændre temperaturen i klimaanlægget.

Head-up display

Head-up-displayet projicerer vigtige informationer som fx hastighed, navigationsinformationer, genkendte vejskilte eller aktiverede assistentsystemer direkte på forruden i førerens synsfelt, så føreren kan se informationerne uden at fjerne blikket fra vejbanen.

Fjernbetjent opladning

Med denne tjeneste har du mulighed for fjernbetjent at starte opladning for at imødegå en eventuel uventet tidlig afgang med lavt batteri. Opladningen udføres optimalt for at spare på energiudgifterne. Dette inkluderer opladning om natten eller start og stop af opladningsprocessen. Dette forlænger også batteriets levetid.

Vejbaneassistent

Vejbaneassistent hjælper dig med at holde bilen i sin vognbane ved aktivt at gribe ind i styringen af bilen, når bilen overskrider en vognbanemarkering. Systemet anvender et multifunktionskamera, som er monteret i holderen til bakspejlet.

Adaptiv fartpilot

Adaptiv fartpilot (ACC) holder en sikker afstand til det forankørende køretøj ved en valgt hastighed ved hjælp af en radarbaseret styreenhed ved at overvåge kørselssituationen foran bilen og accelerere eller decelerere bilen automatisk efter behov. Den maksimalt indstillelige hastighed er 210 km/t.