3-EGET MULTIFUNKTIONSRAT

Det 3-egede multifunktionsrat er udstyret med betjeningselementer på begge eger. På venstre side er der betjeningselementer til stemmebetjening, lydstyrke og radio, mens betjeningselementerne til assistenter, visning af forrige menu (VIEW-knap) og (hvis relevant) Maxi DOT-display sidder på højre side. Du kan vælge mellem en række forskellige ratdesigns med forskellige materialer og funktionaliteter.

VARMEPUMPE

En varmepumpe øger bilens rækkevidde i koldt vejr markant. Den har både en varme- og kølefunktion og kan opretholde det ønskede klima i kabinen mere effektivt og samtidig reducere belastningen af batterikapaciteten.

AREA VIEW

Area View giver dig mulighed for at se omgivelserne umiddelbart omkring bilen på radioens/navigationssystemets skærm. I alt fire kameraer skaber det beroligende udsyn hele vejen rundt. Billederne fra kameraerne behandles digitalt og vises i realtid på infotainmentsystemets display. Med 180° vidvinkellinserne for og bag udvides dit udsyn endda med områderne 90° til venstre og højre for bilens forreste og bageste punkter.

INFOTAINMENT SKÆRM

Den 13” touchscreen gør infotainmentsystemet mere intuitivt og brugervenligt. Den er også praktisk, når du benytter navigationssystemet. Touch-skydeelementet kan anvendes til at ændre lydstyrke, zoome ind og ud på kortet eller ændre temperaturen i klimaanlægget.

HEAD-UP DISPLAY

Head-up-displayet projicerer vigtige informationer som fx hastighed, navigationsinformationer, genkendte vejskilte eller aktiverede assistentsystemer direkte på forruden i førerens synsfelt, så føreren kan se informationerne uden at fjerne blikket fra vejbanen.

FJERNBETJENT OPLADNING

VEJBANEASSISTENT

ADAPTIV FARTPILOT