Med appen Serviceplanlægning behøver du ikke længere at bekymre dig om, hvornår du skal bestille tid til næste service. Det klarer din Škoda servicepartner og din bil for dig. Bilen rapporterer et påkrævet service til backend-serveren. Detaljerne sendes til din foretrukne servicepartner, der proaktivt kontakter dig for at planlægge en aftale.

Hvilke fordele kan du glæde dig til?

Tjek din bils aktuelle status

Du kan tjekke din bils aktuelle status på komfortabel vis direkte fra bilens infotainmentsystem, når du ønsker det.

Automatisk overførsel af bildata

Bilen kontakter automatisk din foretrukne servicepartner, når det er tid til service. De vil så kontakte dig for at lave en aftale om udførelse af service på din bil.

Send en forespørgsel til din foretrukne servicepartner

Hvis det er nødvendigt, kan du også selv sende en forespørgsel til din foretrukne servicepartner og holde øje med statussen for forespørgslen.

Hvordan installeres appen?

  1. Gå til In-Car-shoppen.
  2. Download appen Serviceplanlægning.
  3. Åbn appen Serviceplanlægning.
  4. Hvis der ikke er valgt nogen foretrukken servicepartner, bliver du omdirigeret via en QR-kode til MyŠkoda-appen. Her kan du vælge din foretrukne servicepartner og aktivere serviceplanlægning.
  5. Så kan du nyde godt af appen Serviceplanlægning og alle dens funktioner.

Tilgængelighed

Du kan tjekke tilgængeligheden for appen til din Škoda her. Appen Serviceplanlægning er kun tilgængelig til Enyaq iV- og Enyaq Coupé iV-modeller, som er udstyret med ME 3.1-software og har Škoda Connect-tjenester aktiveret.

Udforsk flere apps til dit infotainment

Så kan du med fordel udvide dit infotainmentsystem med en af vores ekstra apps, så din køretur får en helt ny dimension! Du går aldrig mere glip af et møde, du kan få fordelagtige tilbud på din lokation eller være forberedt på vejrforholdene på destinationen.