Med Kalender-appen kan du holde styr på din dag! Hvis du tilbringer meget tid bag rattet, eller af og til hænger i tæt trafik, så er denne app det helt rette for dig. Du kan lade din mobil ligge i lommen og styre dine aftaler via din bils infotainmentskærm. Hent den gratis nu, og kobl den op med din Google-konto, så du ikke går glip af flere møder!

Hvad kan Kalender hjælpe dig med?

En tydelig oversigt på infotainmentskærmen

 

Telefonmøde i bilen

 

Navigation til mødelokation

 

Hvordan installeres appen?

Bestil appen, og installer den i din bils infotainmentsystem. Hvordan?

Installation via infotainment

Installation via Connect-Portalen

Tilgængelighed til din Škoda

Kalender-appen er tilgængelig til biler, som har den nyeste generation af Amundsen- eller Columbus-infotainmentsystemer, og har aktiveret Škoda Connect-tjenesterne. Bilen skal også være koblet op på internettet – enten via et hotspot i en mobiltelefon eller via Cubic Data. For at få appen op at køre skal du tilknytte den til din Google-konto.

Udforsk flere apps til dit infotainment

Tilbud

Du kan drage fordel af de rabatter, som vores partnere langs din rute tilbyder. Gode rabatter og specielle tilbud fås eksempelvis på tankstationer, hos butikskæder og restauranter.

Traffication

Hjælp med at gøre kørslen mere sikker for alle. Appen holder dig informeret om, hvad der sker på din rute, direkte via dit infotainmentsystems display. Den vil også advare dig, hvis du kører ind på en motorvej i den forkerte kørselsretning.

Vejr

Denne app informerer dig om vejret på din aktuelle position og langs hele din rute. Og vejret på destinationen vil heller ikke længere bringe dig nogen overraskelser.

Nyheder

Hold dig orienteret om, hvad der sker omkring dig. Du kan tilføje dine foretrukne nyhedskanaler til dit infotainmentsystem, så du aldrig går glip af nyheder igen.

Digital instruktionsbog

Lyser der en ukendt advarselslampe, eller ved du ikke, hvordan du skal udskifte et fladt hjul? Den digitale instruktionsbog sikrer, at du altid har instruktionerne for din bil lige ved hånden, uanset hvor du befinder dig.