Find vej til ny bil. Vi kan hjælpe dig

Det kan være svært at vælge ny bil. Men det er faktisk kun halvdelen af at anskaffe en ny bil. Den anden halvdel – den økonomiske – kan Škoda også hjælpe dig med. Der er nemlig flere måder at komme bag rattet af din drømmebil – både med finansiering og privatleasing.

Hvad koster en Škoda pr. måned?

De fleste har en budgetpost til bil, så det er vigtigt med et godt overblik over den månedlige ydelse på billånet. Det får du via vores ‘car configurator’, hvor du kan bygge din nye Škoda og se, hvad det koster at finanisere den. Samtidig kan du se, hvor lidt det koster at medfinansiere lidt ekstra forkælelse i hverdagen i form af lækkert ekstraudstyr. Til sidst kan du klikke og bede om et tilbud fra din Škoda-forhandler, så du kan sammenligne det med et banklån.

Trænger din bilforsikring til et eftersyn?

En ny bil er en god anledning til at tjekke prisen på din bilforsikring. Med Škoda Forsikring får du en attraktiv bilforsikring med god dækning og fair pris, når du køber eller privatleaser en Škoda. Skal din bil repareres, tilbyder Škoda-værkstedet gratis lånebil og returnerer din Škoda repareret, nyvasket og støvsuget.

Få service til fast månedlig pris

I en økonomisk utryg tid er det ekstra rart at kende sine udgifter til service og reparation. Škoda tilbyder et Autoriseret Serviceabonnement, der dækker service, og et Autoriseret Service- og Reparationsabonnement, der dækker service og reparation. Begge til en fast månedlig pris til din Škoda-model. Samtidig er du dækket af Škoda Vejhjælp.

Du kan også bare privatlease

Hvor dyr en bil kan jeg købe? Skal det være en el- eller brændstofbil? Passer bilen til mit fremtidige behov? Store spørgsmål, som du parkerer ved at privatlease. Samtidig kræver privatleasing en mindre udbetaling, du slipper for uforudsete udgifter til service og reparation, og du skal ikke bekymre dig om værditab.

Hvad er din nuværende bil værd?

Din nuværende bil er penge værd. Og den værdi kan indgå i handlen, når du køber ny bil hos din Škoda-forhandler. Så slipper du også for bøvlet med at sælge den i privat handel. Start med et få et tilbud fra din Škoda-forhandler. Så får du samtidig bedre idé om, hvor meget du kan købe ny bil for.

Kom videre med Škoda Vejhjælp

Škoda Vejhjælp løser dine problemer – uanset om du er løbet tør for brændstof, har et fladt batteri eller sidder fast i en snedrive. Når du køber en ny Škoda, har du Škoda Vejhjælp, og det fortsætter du med at have, så længe du får den serviceret hos en autoriseret Škoda-servicepartner. Det vil sige, at du også har Škoda Vejhjælp, når du har et serviceabonnement eller privatleaser hos Škoda.