ŠKODA SUV – til en aktiv livsstil

Hvad betyder SUV?

SUV står for Sport Utility Vehicle, og bilen placerer sig i klassen mellem en stationcar og en klassisk firehjulstrækker. ŠKODAs to SUV modeller, KAROQ og KODIAQ, kan fås både med og uden firehjulstræk, og som navnet antyder, er denne biltype en ideel løsning til familien med en aktiv livsstil.

Den bedste SUV til dig

Begge ŠKODA SUV modeller giver dig mulighed for at individualisere dem til dit kørselsbehov. Med en række tilvalgsmuligheder som for eksempel firehjulstræk, ekstra assistentsystemer og navigationsudstyr kan du tilpasse bilen, så du får det bedste match til din dagligdag.

Offroad-oplevelserne kalder

En SUV får dig og familien ud på eventyr der, hvor andre biler ikke kan. SUV biler kan forcere de fleste terræner og er særligt godt egnede til at køre på grusveje og i kuperede landskaber. Biltypen er bedre rustet til offroad kørsel end traditionelle biler, fordi der er større afstand mellem bilens bund og vejen – også kaldet bilens frihøjde.

Med en SUVs unikke offroad egenskaber og særlige køreindstillinger slipper du for at skulle parkere bilen og forsætte til fods, når du forlader asfalten, da SUV’en overkommer forhindringer, som en almindelig bil ofte må give op overfor. SUV’ens øgede frihøjde giver dig desuden en nemmere indstigning, og du får et godt udsyn i trafikken, fordi du sidder højere over vejen og i en mere oprejst siddestilling.

En SUV – især når den kommer med firehjulstræk – kan trække en høj anhængervægt, og den er derfor et oplagt valg til familier med behov for at kunne transportere en stor campingvogn, bådtrailer eller hestetrailer.

Komfortabel kørsel

Når du har sat dig ind i bilen, bliver du mødt med komfortable sæder, god rummelighed og avanceret teknologi. Der er tænkt godt over sikkerheden med en række medfølgende features, blandt andet airbags og sikkerhedsnakkestøtter, som giver passagererne beskyttelse ved en eventuel kollision. For hjælp til navigering kommer en ŠKODA SUV med indbyggede assistentsystemer. ŠKODA KODIAQ er den største af vores SUV-modeller og kan fås med op til 7 siddepladser.

Design man lægger mærke til

SUV’ens kraftige ydeevne viser sig også i bilens robuste design, som er kendetegnet ved et dynamisk udtryk med flotte linjer. Fra fronten såvel som bagenden udstråler den selvsikkerhed og styrke, hvilket automatisk indgyder respekt på vejene.

SUV’en er det rigtige valg til dig, der søger:

En sikker og robust familiebil

En bil der kan bære en tung anhængervægt

En bil der er god til grusveje og terrænkørsel

Et ekstra godt overblik over trafikken