ŠKODA mikrobil – den perfekte bybil

Hvad er en mikrobil?

Mikrobilen er, som navnet antyder, den mindste biltype på markedet. Mikrobilen er lille og kompakt, hvilket gør den ideel som bybil. Hos ŠKODA finder du vores CITIGO model, som er en af de mest rummelige inden for klassen.

CITIGO kommer som elbil i starten af 2020. 

Mikrobilernes særlige fordele

Der er god grund til, at antallet af mikrobiler i bybilledet er eksploderet de senere år. Bilen er nem at parkere, og du skal ikke være nervøs for, om der nu er plads til at køre ned ad smalle brostensbelagte gader, hvor bilerne holder tæt parkeret på begge sider af vejen.

Til at hjælpe dig med en smidig og sikker kørsel har ŠKODAs mikrobil indbygget navigationsudstyr som fx nødbremseassistent, regn- og lyssensor samt forlygter med LED-kørelys for ekstra synlighed. Har I allerede en større bil i husholdningen, kan mikrobilen være et godt økonomisk og praktisk valg som bil nummer to, da den kører langt på literen og har lave driftsomkostninger.

Det grønne valg

Udover at køre langt på literen, bidrager forskellige funktioner til at mikrobilen er et miljøvenligt valg.

CITIGO har stop-startsystem, som er med til at nedbringe mængden af brændstofforbrug og dermed forurening, når bilen holder stille i trafikken.

Også dækkenes påvirkning på miljøet er der tænkt over. Med en lav rullemodstand sænkes både brændstofforbrug og CO2-udledning.

Ingen smalle steder

På trods af sin kompakte størrelse vil du opleve, at ŠKODA CITIGO føles rummelig. Vi har sørget for, at hver en centimeter er udnyttet optimalt – du finder blandt andet flere smarte opbevaringsdetaljer i bilens kabine og bagagerum.

Modellen har plads til fire personer – også fire voksne – og bagagerummet kan indeholde alt det nødvendige til hverdagen som fx indkøbsposer og sportstasker samt oppakning til en lille weekendtur ud af byen.

Hvis I er en lille familie, som har brug for plads til barnesæde og ekstra oppakning i bagagerummet, anbefaler vi modellen som er et nummer større end mikrobilen: minibilen.

En mikrobil er det rigtige valg til dig, der søger:

En bybil der er nem at navigere

En lille bil med plads til det mest nødvendige

Økonomisk bil der kører langt på literen

Bil nummer to