Knæk cancer – og vind en ŠKODA

ŠKODA donerer biler til Knæk Cancer-indsamlingen. Se, hvordan du støtter det gode formål og deltager i lodtrækningen.

Kræft rammer hver tredje dansker – og gør alle andre til pårørende. Vi kommer alle – på en eller anden måde og på et tidspunkt i vores liv – i berøring med kræft. Derfor er det vigtigt at støtte Knæk Cancer, og ŠKODA Danmark gør det ved at donere en ENYAQ iV 80 Plus og en OCTAVIA COMBI iV RS inkl. installation af ladeboks og ét års opladning fra Clever til den landsdækkende indsamling.

Hvad er Knæk Cancer?

Knæk Cancer er Danmarks største indsats mod kræft, hvor TV 2 og Kræftens Bekæmpelse i fællesskab samler danskerne i et stærkt og aktivt fællesskab mod kræft og samler penge ind til forskning, forebyggelse og patientstøtte. Målet er, at færre får kræft, at flere overlever kræft, og at flere får et bedre liv efter kræft. Donationerne i de ni første Knæk Cancer-indsamlinger har muliggjort hele 354 projekter.

PRÆMIEBILERNE

ENYAQ iV 80 Plus med Clever-opladning

Se Go' morgen og aften Danmark og deltag i lodtrækningen om ENYAQ iV 80 Plus til en værdi af 460.483 kr. Vinderen trækkes til Vild med dans fredag 29. oktober. Elbilen har en rækkevidde på over 500 km og kan lynlades (5-80 %) på 38 minutter. Den har masser af udstyr, bl.a. 21” alufælge, 3-zonet klimaanlæg, varmepumpe, anhængerforb. samt 5 års Service- og Rep.abonnement. Du vinder også en standard installation med ladeboks og ét års opladning fra Clever til en samlet værdi af 11.488 kr.

OCTAVIA COMBI iV RS med Clever-opladning

Til det store Knæk Cancer-tv-show 30. oktober kan du vinde OCTAVIA COMBI iV RS til en værdi af 418.393 kr., som kombinerer klimavenlig og sportslig kørsel. Den kan køre op til 60 km på el alene og accelerere 0-100 km/t. på 7,3 sekunder, når alle 245 heste bliver sluppet løs. Samtidig har den lækkert udstyr som bl.a. Matrix LED-forlygter, digitalt cockpit og sportssæder. Du vinder også en Clever-ladeinstallation med ladeboks og ét års opladning til en samlet værdi af 11.928 kr. til vinderen.