Knæk cancer – og vind en ŠKODA

ŠKODA donerede biler til Knæk Cancer-indsamlingen.

Kræft rammer hver tredje dansker – og gør alle andre til pårørende. Vi kommer alle – på en eller anden måde og på et tidspunkt i vores liv – i berøring med kræft. Derfor er det vigtigt at støtte Knæk Cancer, og ŠKODA Danmark gjorde det ved at donere en ENYAQ iV 80 Plus og en OCTAVIA COMBI iV RS inkl. installation af ladeboks og ét års opladning fra Clever til den landsdækkende indsamling.

Hvad er Knæk Cancer?

Knæk Cancer er Danmarks største indsats mod kræft, hvor TV 2 og Kræftens Bekæmpelse i fællesskab samler danskerne i et stærkt og aktivt fællesskab mod kræft og samler penge ind til forskning, forebyggelse og patientstøtte. Målet er, at færre får kræft, at flere overlever kræft, og at flere får et bedre liv efter kræft. Donationerne i de ni første Knæk Cancer-indsamlinger har muliggjort hele 354 projekter.

PRÆMIEBILERNE

ENYAQ iV 80 Plus med Clever-opladning

Hos Go' morgen og aften Danmark kunne man deltage i lodtrækningen om  en ENYAQ iV 80 Plus til en værdi af 460.483 kr. Vinderen blev trukket til Vild med dans fredag 29. oktober. Elbilen har en rækkevidde på over 500 km og kan lynlades (5-80 %) på 38 minutter. Vinderen vandt også en standard installation med ladeboks og ét års opladning fra Clever til en samlet værdi af 11.488 kr.

OCTAVIA COMBI iV RS med Clever-opladning

Til det store Knæk Cancer-tv-show 30. oktober kunne du vinde en OCTAVIA COMBI iV RS til en værdi af 418.393 kr. Den kan køre op til 60 km på el alene og accelerere 0-100 km/t. på 7,3 sekunder, når alle 245 heste bliver sluppet løs. Samtidig havde den lækkert udstyr som bl.a. Matrix LED-forlygter, digitalt cockpit og sportssæder. Vinderen vandt også en Clever-ladeinstallation med ladeboks og ét års opladning til en samlet værdi af 11.928 kr.